2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

merhaba kızlar benim perşembe günü 5. gün ebriyom transfer edildi.transfer anında sıkışık olmaktan bahsedenler var ben tamamen mesanemi boşaltıp girdim çünkü benim dr vajinal ultrasonla bakıyo göbekten değil transfer sonrasında da idrar derdiniz olmıyor ben sonrasında 1 saat hiç kımıldamadan dinlendim 1 saat sonunda kalktım giyindim dr yanına çıktık görüştük benim toplam 7 yumurtam vardı 6 sı döllendi 1 tarnsfer 2 de dondurulmuş embriyom hali hazırda beni bekliyo dr umduğumdan daha güzel netice aldığını söyledi tabi bende çok sevindim döllencek kalitede yumurta çıkar mı çıkmaz mı derken 2 tane de donduruldu Rabbim nasip ederse herşey olur.

benim merak ettiğim benim gibi transfer olan var mı yani idrara sıkışmadan vajinal ultrason cihazıyla kontrollü transfer valla merak ettim..ha birde dr um progesteron 200 mg 3x1 vajinal, clexane kan sulandırıcı iğne göbekten yapıyorum çok yakıyo estrofem 2x1 rahim kalınlaştırıcıymış birde 2 ekimde kalçadan yapılacak bir iğne daha verdi bana çok geldi bu ilaçlar korkuyorum size de bu kadar çok ilaç verdimi dr unuz arkadaşlar 8 ekim test tarihim ALLAH yardımcımız olsun BOL GEBİŞLER OLSUN

Bende de oldu bu. Doktor igne verdi. Herkesin vucudu farkli ama. Benim icin bu oldugu zaman pekde iyi sonuc alamiyorum

canım gerçekten mi yaa ne bileyim farklı hastanelerde yaptırdım bu etkiler mi?çok kötüyüm canım yaa hep ikiye katlamaktan bahsediliyor yaa

farklı şehir deyim şuanda canım ilk yaptırdığım yere gitmem bir haftayı bulacak off yaa

1.44 artmış seninkide şimdi hesapladım ama aradaki az artış değişk merkezde yaptırdıgın şçin olabikir benim dr m ısrarlar sölemişti ikincisini nerde yaptırcaksan birincisini orda yaptır diye hatta kızlar biliyor ben yalovadayım ve pazar diye bir gün sonra yaptırmıştım .neyse olan olmuş şimdi bu sorunun ne mantıklı çözümü iki gün sonra testi bu yatırdıın yerde yaptırman olacak.arada böle değerler olabiliyor ben burada çok okumuştum.
Şimdiden bu iki gün için allah sabır versin umarım hamileliğin en güzel şekilde devam eder
Doktoruna ulaşınca bizde haber ver merak ettirme

Valla canım seninki değişik ve benim hiç duymadığım bir teknik uygulamıl inşallah sonu hayırlı olsunda nasıl olduğu önemli değil
Dındurulumuşunda kalmış ohhhhh mis olmuş hadi hayırlısı bakalım artık
Sen buna çok ilaç mı dedin sus duymasın bazı arkadaşlar
Normal canım herkes buna yakın kullanıyoooo sıkıntı yapma

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de su içip tranferden olanlardanım seninki gibi transferi ilk kez duydum clexane igne ve progesteron igne vyyuruluyorum bende estrofemde kullanıyorum ayrıca coraspirin folbiol ve elevit vitamin de kullanıyorum

canım, transfer 2 çeşit oluyor, hem kuru, hem sulu,yani sulu sıkışık halde yapılan ve Dr.. açısından kolay olan. kuru ise şu içmeden girilen transfer ve bu çok ustalık ister, daha zor ve Dr.. un çok tecrübeli olması gerek. başarı oranı daha yüksek. ama tutacak ise öyle de böyle de oluyor.

evet değişik bir uygulama bende şaşırdım ama idrar oalyı ortadan kalktığı için büyük kolaylık stres yapıyordum ya tutamazsam dye
ilaçlar normalse iyi bari sevindim

Gecmis olsun canim suanda bende gripbim ve bende hapsurdum insallah bisey olmaz (

canım doktorum ikinci testi istemedi bile ilk değerimi yüksek görünce ben meraktan yaptırdım.sence bu kadar artış olması nasıl canım?

ben de su içip tranferden olanlardanım seninki gibi transferi ilk kez duydum clexane igne ve progesteron igne vyyuruluyorum bende estrofemde kullanıyorum ayrıca coraspirin folbiol ve elevit vitamin de kullanıyorum

clexane zaten kan sulandırıcı corasprin extradan dr mu verdi ???? bende folidoce kullanıyorum b12 vitaminli hakkımızda hayırlısı.

doktoruma güvenim sonsuz işinde usta bir isim tecrübesi cabası ama asıl iş yaradan da bitiyor O ol dediyse her halükarda olacaktır zaten bekleyip görücez hayırlısı diyelim...

yarın sabah erken giderim 9 gibi kanı veririm 1:30 çıkıyo erken gidince yani yarın en gerilimli saatler bu saatler oluyooo:18::18::18:bol bol dua edin bana olurmu canlar

:))) sultancım merakla bekliyor olcam yarın senin sonucunu, inşallah pozitifi görürsün tatlım ve sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirirsin....

inş canım yarın sonucun pozitif olacak bizde arkandan geleceğiz allahın iziniyle

Nwrdwsin canim nasilsin merak ettim seni opun nasil gecti

Cnmmmmmmm burdaimmmmmm opun sali gunu olucm sabah erken saatteeee aynur hanim yapicakmissssss bu aksam saat 21:00de evde ovirtelle vurulucammmmm heyecanlaaa saatimiiii bekliorummmmmmmmm :)))))) senin bebisinleeeee nasil gidiooo bakimmmm iimilerrrr keyifler nasilllllllllll

kızlar, İstanbul bostancı da HELLO BABY diye bir var, hamile ve bebeği olan anneler için ,orada hamile vitamini, malt içecekler, aklınıza gelen her türlü yiyecek ve içecek ,giysiler, oyuncaklar, kitaplar, bebek arabaları, mobilyalar, emzirme koltukları var. Allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, hepsinden alırız kızlar, Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler versin. ben KARAMALZ diye bir içecek aldım, hem B12 dolu, doğal olarak, hem de süt yapıyor. şu anda limonlusunu içiyorum, bir de narlı aldık. alkolsüz tabiki bunlar hep arpa maltı ve şerbetçi otu çok faydalı.

:KALBİM SENİN RABBİM SEN DİLEYENE VE HER İSTİYENE VER.....

RABBİMMM dileyin size verilicektir diyor, Bütün yüreğinizle allaha yalvararak ağlayışla istediğinizde tanrı hepimizin karınlarının içini bebişlerle doldurucaktır,,,, SAF VE TEMİZ bir yürekle rabden istiyelim ŞÜPHE etmeden ARKDAŞLAR, istediğinizi alıcagınıza tüm yürekle inanarak DİLEYİN VE ŞİMDİDEN ALDIGINIZA EMİN OLARAK İSTEYİN ŞİMDİDEN ALDIGINIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ....

HEPİMİZİNNNNNN BEBİŞLERİİİİİ OLUCAkkkkk BUNA TÜM YÜREKLE İNANIORUM..........

Ay dogruya benim kafa gitmis:)))) iyiyiz bebislerle biraz grip oldum ama..canim ozaman senin transferde hafta sonuna gelebilir.. benimde sali toplanmisti...ha bu arada pazara denk gelirse aynur hanimda yapabilir...dun latif bey orda olmasina ramen
Onun hastalarinin bazilarinin transferini aynur hanim yapti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…