- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
- #5.161
havvacım belirtidirhayırlı olsun canım, inş sonuçlarımız da güzel olur canım
sadece karnımda şişlik hissediyorum ama gaz değil
O da belirtidir insallah canim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havvacım belirtidirhayırlı olsun canım, inş sonuçlarımız da güzel olur canım
sadece karnımda şişlik hissediyorum ama gaz değil
Benimde dun transferim oldu.. sizdede cok gaz varmi![]()
O da belirtidir insallah canim ..
evet transfer sonrası ve sonraki gün gaz oldu sancı yaptı kayası kaynatıp suyu ile içtim geçti cnm
Arkadaslar mrb.Hamile olanlarin gozu aydin olsun.Bekleyenlere Rabbim hayirlisiyla nasip etsin...
Kizlar ben Temmuzda ucuncu denmde negatif aldim.adetim uzun surdu sonra gecikmeli olarak Agustos 28.de tekrar adet oldum.Normalde adetim cok duzenli deildir.Ama acayip biseyler oluyor..
On gun once kahverengi pembe bi akinti geldi..goguslerim sisti sivilcelendim adet belirtileri basladi..olmadi
Iki gun once tekrar pembe akinti oldu.goguslerim sondu sivilcem gecti.bir iki damla adet gibi bisey geldi belli belirsiz bitti.
Simdide yogun beyaz saydam bi akinti var.Daha once o kadar cok idrar testi yaptim hepsi negatifti.
Acaba diyorum olabilirmi hamile olabilirmiyim bos yere umutlanmak istemiyorum.Test yapmaya cesaretim yok.O lekelenmeler ne olabilir? Bana bi fikir verirmisiniz?
Ne yapmaliyim?
günaydın kızlar, bugun dondurulmuş embriyo transferinin 12.gunu.. sabahın korunde uyandum ve "bebe time" ile yaptığım idrar testinde sonuç negatif... doktor "dondurulmuşta 15.gun test yap" demişti bana... erkenmi davrandım? yada kullandığım gebelik testi' mi kotu? 3-4 tl' lik bişi.. ilk tup bebek denemesi... sonuç negatif çıkarsa, hakikaten o pskilojiyi nasıl kaldırırım bilmiyorum[/Q
bence kan testi yaptırsan daha garanti ....pki bu 12 günde hiç bir belirti yokmuydu
sadece göğüslerim ve karnım şişik... ve 7.günde aşırı sancım oldu, ara ara ufak tefek sancım oluyor...
5. transferi oldum.perşembe 9. günüm değerim 147 çıktı bugün ise 212 ikiye falan katlamamış.sadece laboratuvarlar farklı bu durum değerlerin farklı çıkmasına sebep olur mu?
5. transferi oldum.perşembe 9. günüm değerim 147 çıktı bugün ise 212 ikiye falan katlamamış.sadece laboratuvarlar farklı bu durum değerlerin farklı çıkmasına sebep olur mu?
Sorun degil canım tam iki katı olması gerekmez kafana takma artış olmys
canım doktoru bir arasana... o sana daha iyi açıklama yapacaktır
kızlar benim transferimin 6. günü. 3-4 gündür kullandığım jel kahverengi geliyor. bugün çok hafif kırmızı kan geldi. çok azdı ama yine de vardı. doktoru aradık ilave ilaç verdi dinlen dedi. böyle durum yaşayan var mı? ne demek bu şimdi?
evet farklı çıkar merkezden merkeze bunu ben yaşadım e2 devlette yaptırdım sonuç çabuk çıkmayınca hemen dr um gel biz yapcaz dedi her iki değer açıklanınca birbirinden farkldı hatta 100 puan fazladı sen kend ilk yaptırdıın yeree yaptır cnm
canım gerçekten mi yaa ne bileyim farklı hastanelerde yaptırdım bu etkiler mi?çok kötüyüm canım yaa hep ikiye katlamaktan bahsediliyor yaa
Ya valla ben birinci sayfadaki listeye dönüp bakmıyordum hiç şimdi görünce çok alındım inanın bence hiç hoş olmamış
Kötü niyetli asla değil biliyorum burada böyle birşey olmaz ama bence iyi niyetle başlayıp sonu kötü yere gitmiş
Pozitif birkaç arkadaşın yanında "e haketti " yazıyor hani çok denemesi olan onlar anldımda biz yada negatif sonuç alanlar haketmedi anlamı doğar buradan
Lütfen arkadaşım rica ediyorum o yazıları düzeltir misin inan çok alındım ben şahım adına hele negatifler adına çok üzüldüm...