2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

:))) sultancım merakla bekliyor olcam yarın senin sonucunu, inşallah pozitifi görürsün tatlım ve sonuna kadar sağlıklı bi gebelik geçirirsin....

allah yardımcın olsun gönlüne göre versin canımm

Özel arabamizla 2 saat yolculuk yaptık (sehirler arası)arabayı kullanmadım (eşimde biraz kontrollü kullanmaya çalıştı hız yapmadı) ama onde rahat bi pozisyonda yolculuk yaptım bi sıkıntı olmadı..zaten bi ağrım sızım olmadıgı için ve doktor da normal hayata devam dediği için pek sakınmadım açıkcası..yine de doktoruna sor ama bence yolculuk yapmamak ve duş almamak veya yatmak bunlar sadece psikolojik olarak bizi tatmin ediyor..
Benimde ayaklarım cok üşümüştü hala da üşüyor.. Doktora sordum kansizlik falan mı var diye hamilelikte normal dedi..

çok teşekkürederim canım.aklıma geleni sorarım :)ama yaşayan birinden dinlemek iyi oluyo

çok teşekkürederim canım.aklıma geleni sorarım :)ama yaşayan birinden dinlemek iyi oluyo

rica ederim şekerim ne demek... ben evde kaldığım bir hafta boyunca bi tomar yazı okudum ve anladım ki transfer öncesinde nerdeyse hiç bir şey bilmiyormuşum. doktora bile ne sormam gerektiğini bilmiyormuşum. o yüzden de(burada ki herkes çok yardımseverdir bu arada) seni çok iyi anlıyorum. şimdi çok mu bişii biliyorum, hayır tabiki... haddimi biliyorum diyelim :)))

öncesinde yapman gereken, sigara ve alkol alışkanlığın varsa uzaklaşmaya bak. biçok insan(ben dahil) bal tarçın çörekotu ve polen karıştırıp yiyo sanırım. soonraaa ananas var günde 1-2 ince dilim bebişin tutunmasında etkiliymiş, ben henüz bunu denemedim. sonra protein ağırlıklı beslenmen önemli, et, tavuk, balık bol tüket. ayrıca badem de protein bakımından güçlü, vede kabak çekirdeği... ama mümkünse işlem görmemişlerini bulmaya çalış, aktarlardan.... kabız olmamak adına, kuru kayısı yersin özellikle transfer sonrası, incir yine yenmesi gerekenlerden...

inşallah cnm hayırlı haberlerle dönersin.allah yardımcın olsun.

Kizlar bisi sorcam Opu sonrasi kanamam olmadi cok cok az leke gelmis!bu durumda namaz kilabilir miyim tesbih cekebilir miyim?

Bilmiyorum belki kızlar soruna cevap vermişlerdir.... Ama gözüme deymedi. Fazla takip edemiyorum.

Opu sonrası gelen kan necaset değildir. Ümumen kadınlarda adet ve lohusa kanı dışında arada bile kan gelirse o necaset değildir ve istihaze kanı olarak isimlendiriliyor. Senin opudan sonra ciddi kanaman bile olsaydı her namaz için abdest alıp namazlarını kıla bilirdin. İstihaze kanı geldiği sürece her namaz için abdest alınıyor, ve abdesten sonra kan gelse bile namaz kılınıyor. Mesela yatsı namazının abdesti ile vitir namazını da kıla bilirsin. Ve ya öğle namazına abdest alıp, tüm sünnetleri ve farzı aynı abdestle kıla bilirsin.

Bu hal özürlü hal olarak kabul ediliyor.

kızlaaarr transferimin bugün 2.günü ve hiçbir ağrı sızım yok, normal mi sizce?

endişe etmeye başladım

bişeyler söyleyin ne olur

sanırım calısan bayansın.doktorun izin almana gerek gördumu.ben de öğretmenim ucretsiz izin almayı dusundum.gerek duymadılar.ama muayeneden sonra almayı dusunuyorum

Ben transferden sonra bile rapor veririmisiniz dediğimde neden ne gerek dedi.kanaman düşük tehdşdin yoksa bence izin almana gerek yok ücretsiz izin hakkını doğumdan sonraya kullancam ben mesela .hatta en son telefonda sordum günlük hayatta kısıtlama var mı diye hayır kesinlikle yok ağır kaldırma dedi

Özelden mesaj atarım şimdi ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…