2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için senin nişanın ne kadara mal oldu acaba okadar az zamanım kaldıki heryere sorucam fiyat alıcam

Kübracım evimiz çok güzel ama. İzmir'de merkezi yerlerde kiralar 750 ve üzeri hep. Bizim binamız sıfır, doğalgazda var, yeri de güzel içimize sindi yani. Eşyalarım gelsin diye gün sayıyorum.

çok teşekkür ederim tavsiyelerin için senin nişanın ne kadara mal oldu acaba okadar az zamanım kaldıki heryere sorucam fiyat alıcam

Canım benim nişanım 8 ya da 8.5 milyar tuttu diye hatırlıyorum. 60-65 kişi arasında oldu 2011 Aralık ayında. Şimdi biraz daha yüksek fiyatlar bende düğün yemeği için konuşmuştum.

kızlar avizelerim de geldi.. bağlandı.. beyaz eşyalarım kuruldu.. televizyon da tamam.. eşyalarımda 3ünde 4ünde 6sında tamamlanıyor.. ardından halılarım gelecek.. 18inde çeyiz çıkarma.. bitsin artık da snoopyime kavuşayım ve dinleneyim artık inanılmaz yoruldum artık..

ev tutan arkadaşım güle güle kullan ağız tadıyla..

nişan için yer arayan arkadaş hayırlı uğurlu olsun..

kübracım postişini güle güle kullan.. düğün masrafına çıktınız mı ne demek anlamadım kuşum?

mekseline krizi atlatmana sevindim gönlüne göre ev bulacaksın inanıyorum bende umutsuzluğa düştüğüm anda karşıma çıktı yuvam sende gönlünü ferah tut

yaaa benim düğünüm 1.5 ay sonra..eşyaların siparişi verildi. çeyiz de tamam. ama daha oturacağımız ev yok ortada.herkes evini diziyor telaşlandırmayın beni kızlar(

kızlar iyi akşamlar benim düğünüm 14 haziranda tabi şimdiden bakmaya başladım özellikle düğün için mekan ve kuaföre ihtiyacım var antalyada önerilecek yerler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum lütfennnnn

balayı hazır diyen arkadaşlar nereyi ayarladınız bi fikir alışverişinde bulunalım

nişanlım ayarladı kıbrıs bir tek onu biliyom.. evle ilgilide beterin beteri var. allaha çok şükür kutu gibi minick olsada kendi evimiz ama ev bildiğiniz dökülüyor. elektrik prizinden penceresine kadar herşeyin degişmesi lazım kiracıda geç çıktı. koştur koştur apmaya çalışıyoz

arzummmm çok sevındım herse ıcıne sınmıss bellıkı gule gule oturunn ınsalahhh ayy bzde evımızı bı tutaydıkkk...
Bebem sole yanı hanı gelını dugun masrafnı cıkarıyolar yaaa yoksaa bıtek bızım buraklardamıı bu adettt var kım:

yaaa benim düğünüm 1.5 ay sonra..eşyaların siparişi verildi. çeyiz de tamam. ama daha oturacağımız ev yok ortada.herkes evini diziyor telaşlandırmayın beni kızlar(

Tek değilsin canım bende hayla ev falan bulamadımHatta mobilyalar falan da bakılmadı hiç bizim.Ama bakın artık ev biz arıyoruz kaç haftadır bulamadık koskaca istanbulda kiralık düzgün ev yok olanlarda sanki evi bize satıyor 750-800 kira istiyor

ben de geldim :) eylülde düğünümüz

gabiya.. öncelikle hoş geldin..

telaşa mahal yok bir çırpıda oluveriyor düğünü de doğum gibi düşünün bir avazda kurtulacağız hepimiz

balayı hazır diyen arkadaşlar nereyi ayarladınız bi fikir alışverişinde bulunalım

alanyadan ayarladık bizde etsturdan.. erken rezervasyon bitmemiş sanıyorum daha.. oradan yaptırın bence..

:) üzülerek söylüyorum dügün oldu fakat benle degil başkasıyla evlendi hemde dügünümüze 6 ay kala :))))))

hakkında hayırlısı buymuş sanırım.. iyi ki evlenmeden göstermiş gerçek yüzünü..

sağol kübüşüm Allah razı olsun.. tutuluurr sıkıntı etmeyin yahu.. birden çıkıvercek bak Allah ev kuranla evlenene yardım eder offlamayın pofflamayın Rabbim yürü ya kulum diyeceekkk
mekseline kübraya söylediğim senin içinde geçerli

ben de az kafa dinliyim istiyorum balayında :) şimdiden aileler arası tartışmalar başladı biran önce bitse de kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…