Hay sen cok yasasorun cikarmazlar degilmi
altin zor ya kazak fln giyin en iyisi yani uzun kollu veya ceket ve eve gelene kadar kimseye gosterme kameralardan fln bakiyorlarmis
Güzel diyorsunda mesela türkiyede gelinlik 1300 ytl ise burada 1300 ya satiyorlar
gecenlerde bir Üye demisti diktirmek daha ucuza geliyor diye bugun gelinlikciye gitdik kadin dedi ayni paraya geliyor ha diktirmek ha hazir almak anlamadim gitdi
slm kızlar naslsnz ben bu hafta pek gıremıyorum malum gce vardıyasndaym gunduz uyuyorum nasıl gecıyo kızlarr....
Nerelerde bu millet çok mu hızlandı hazırlılarKızlar bu arada yaşlar kaç çok merak ediyorum.Ben 22 yaşındayım
Nerelerde bu millet çok mu hızlandı hazırlılarKızlar bu arada yaşlar kaç çok merak ediyorum.Ben 22 yaşındayım
kendi adıma iyiyim şimdilik hazırlıklar devam.. sıcak.. :)
değişik bi durum yok şimdilik.. sende ne var ne yok?
eee zaman daraldıkça iyice hızlandık tabi..
gerçi araya ramazan girince frenledik bi nebze sanırım
26 yaşındayım ben..
bende yeni 22 oldumm
uzakdan dugununu dusunmek ayarlamak zor oluyor degil mi kizlar bende almanyadayim dugun Turkiye de.
Sizce kina yapmalimiyim ? Ben aslinda istemiyorum ama aileler ilerde ah keske deme diyorlar????
uzakdan dugununu dusunmek ayarlamak zor oluyor degil mi kizlar bende almanyadayim dugun Turkiye de.
Sizce kina yapmalimiyim ? Ben aslinda istemiyorum ama aileler ilerde ah keske deme diyorlar????
hic bir sorun yok kiz...birde benim hesaplama göre bir kisi giderse sirf 430 euro.. yani sen ailenle berbaer gitsen veya annenle.. hic sikuntti cikmazz hic merak etme..
hatta iki arkadas bu sene ayni sekilde yaptibirisnin bavulu acildi direk kapatilar fis fln da görmek istemediler.. kesinlikle türkiyedn al gelinliyinii .. almanyaa harbiden cok kazik
Ah ne mutlu benim genelde sansim yok
Ben dün neredeyse vazgeciyordum dügünden allah kv de de sorsun ahimi
niyee canim... sacmalmaa dügündenn vazgecilmezzz aslaaakizin hayali budur.. ömr boyu niye yapmadim diye kizarsin kendinee :26::26:
kendi adıma iyiyim şimdilik hazırlıklar devam.. sıcak.. :)
değişik bi durum yok şimdilik.. sende ne var ne yok?
IYIYIMMM COK SUKUR TATLIMMM RAMAZAN BASLADIIII HAZRLKLARA BIRAZCIK ARA VERDIKKK BRIDE TAM GECEDYMMM UYKU PROBLEMM VARRRRR BEBEGIMMMM BURDAMSN SIMDI
ah ne mutlu benim genelde sansim yok
Ben dün neredeyse vazgeciyordum dügünden allah kv de de sorsun ahimi
Kiz tek dügünden degil nisanlimdaniblisin teki ay ne yapcam ben Cok korkuyorum nisanlim pisirigin teki ya uffffff
istiyosan özelden mesaj at canim anlatBelki yardimci olabilirm sana Inan bu dönem kolay bi dönem deil .. Erkekler cok korkak insanlar bu konuda... Güclü olmalisn .. Ve dim dik durup ne istiy i göstermelsin ona.. Hiccc pes etme canimmmm
haklısnnn canımerkeklerr cok korkakkk ana kuzularııı masalhhh...ayyy valaa bazenn ınsanı bıktrıyolarr ınsan ıkı arada bı derede kalıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?