- 3 Nisan 2013
- 133
- 20
- 48
Canım ben daha Kaya ile görüşmedim ama turizmciyim ve müdürü ofisimize çok sık gelip gidiyor, bizim acenta müdürümüzün samimi arkadaşı ve bizde kongreler için Kaya ile çalışıyoruz. Arkadaşımında orada oldu ve çok güzel geçti. Ud ve tef mükemmel ikili bence ve çok eğlenceli oluyor. Tadı udsuz tefsiz çıkmaz. Nişanım İzmir Konağı'nda olmuştu benim, düğün yerini de Şehr-i Garden'ı tutmuştuk ki son anda bir takım aksilikler yaşadık. Nişanlımın askerden geldikten sonra iş bulamaması ve abisinin işsiz kalması aynı döneme rastladı ve bu nedenle apar topar vazgeçtik. O yüzden Fuar evlendirme de nikahım, Levent Marina Potiri'de ise yemekli eğlencemiz olacak. Ön tarihi de 15 Eylül yazdırmıştık ki 14 Eylül cumartesiye aldırdık cuma günü. İnternette dolu gözüküyordu ama sadece 17:30 boşmuş cuma günü belgelerimizi teslim etmeye gittiğimizde öğrendik ve hemen değiştirdik. Yani ben 14 Eylül'de evleniyorum.
Çeyiz alışverişinde eminim eksikler çıkacaktır ama artık kalanları da evlendikten sonra da tamamlarım diyorum. Çeyiz alışverişinin sonu yok ve naparsak yapalım muhakkak unuttuğumuz bir şeyler olacaktır.
Bugün koltuklarımıza kumaş, renk ve berjerlerime de desenli kumaş seçtik. Yemek odamı ve yatak odamı aldık. Artık avizeydi, halıydı, perdeydi, mutfak masasıydı gibi detayları da evi tuttuktan sonra alacağız. Büyük eşyalar bitti. Bir tek oturma odasına bir köşe takımı alacağım ufak ve masrafsız bir şey olacak bu çünkü mobilyalarımıza, beyaz eşyalarımıza inanılmaz rakamlar ödedik. Bu ara bu kumaştı renkti uğraşmaktan organizasyona el atamadım ama bir kaç haftaya onlarla da ilgileneceğim. Kına gecemi 7 Eylül'de evde yapmayı düşünüyorum yani düğünden 7 gün önce olacak zaten dışardan gelecek misafirimiz yok çok kalabalık olmayacağız, biz bize. Gelin hamamını da kınadan bir hafta önce yapmayı planlıyorum çünkü hafta içi bana uymuyor. Pazar da malum olmaz. Bana en uygunu 2 hafta öncesi. Zaten adetten ziyade amaç eğlenmek, bayan bayana güzel vakit geçirmek. Allah hepimizin içine sindirsin. Hiç üzülüp kendimizi sıkmamıza değmiyor, herşey çok güzel ilerliyor.Mutluluk mutluluğu çağırıyor. O yüzden yazımı okuyan herkese bu dönemi rahat ve huzurlu atlatmak için çok kendimizi üzmemeye ve sıkmamaya davet ediyorum. İnanın herşey daha kolay ilerliyor öyle olunca...
Bu arada senin düğün tarihi ne zamandı canım???
Kuaför saç ve makyaj için nereyi düşünüyorsun??
Ve tabi gelinlik???
Tatlım; ben de turizmciyim:) Sezon açıldıktan sonrası benim için tam bir facia; bir butik otelde operasyonu yönetiyorum ve muhtemelen eylül sonuna kadar aynı tempoda devam edeceğim. bu nedenle elimden geldiğince şimdiden işlerimi halletmek istiyorum.. Düğünüm 19 Ekimde. Daha varmış gibi duruyor ama ancak yetişecek sanırım..
Bugün kına için birkaç alışveriş yaptım; lokum tepsisi aldım, kınalarımı ona koyarak dağıtıcam.. 50 kişilik evde kına eğlencesi düzenlemek istiyorum.. hazır kemeraltındayken vivien ve simge'ye uğradım. Bir model beğendim Simgede ama onca paraya ne çıkacağı belli olmayan bir gelinlik almalı mı bilemedim.. Pronovias / dominic modeli. Sanırım gelinliği beklemeye alacağım ama oradaki hanımefendi bana 3 ay öncesinden sipariş vermem gerektiğini söyledi. Eyvah:) Beni justin paklar:)
Kuaförüm urlada; hep gittiğim bir yer değil ama provada iyi anlaşacağımızı düşünüyorum:) İstanbuldan henüz gelip kuaför dükkanı açmışlar. Şimdidye kadar herkes memnun kaldı; umarım yanlış tercihte bulunmamışımdır.. Saç modelimi dağınık topuz düşünüyorum; pasta kalıbı gibi olmamak istiyorum:) Sadece taç takıcam; salona girerken duvak takacağım için hareketli olmasını istedim..
Gelin hamamını bayramın 3 günü, kınamı 4. günü yapmayı planlıyorum. arka arkaya olacak ama uzaktan gelenimiz çok; hem bizim hem de eş tarafımın.. Görüşmelerime göre hamamda cd çalıyorlarmış; ud ve tef veya darbuka çalacakların getirilmesi bizlere ait. Eğer ki ayarlarsan, lütfen iletişim bilgilerini bana da ulaştır:) Yoksa El Hubb, El Hubb oynarız:)))
Hayıyrlı olsun tatlım; mobilyaları da halletmişsin:) Senin şimdilerde yaptığın alışverişi ben sanırım ancak ağustosta yapacağım:)) Tabii benimki büyük bir stres ile olacak:) İyi yapmışsınız valla..
Öyle yoruldum ki! SEvgiler:)