2013 eylül-ekim gelinleri buraya toplaşın bakıyım:)

Tatlım; ben de turizmciyim:) Sezon açıldıktan sonrası benim için tam bir facia; bir butik otelde operasyonu yönetiyorum ve muhtemelen eylül sonuna kadar aynı tempoda devam edeceğim. bu nedenle elimden geldiğince şimdiden işlerimi halletmek istiyorum.. Düğünüm 19 Ekimde. Daha varmış gibi duruyor ama ancak yetişecek sanırım..
Bugün kına için birkaç alışveriş yaptım; lokum tepsisi aldım, kınalarımı ona koyarak dağıtıcam.. 50 kişilik evde kına eğlencesi düzenlemek istiyorum.. hazır kemeraltındayken vivien ve simge'ye uğradım. Bir model beğendim Simgede ama onca paraya ne çıkacağı belli olmayan bir gelinlik almalı mı bilemedim.. Pronovias / dominic modeli. Sanırım gelinliği beklemeye alacağım ama oradaki hanımefendi bana 3 ay öncesinden sipariş vermem gerektiğini söyledi. Eyvah:) Beni justin paklar:)
Kuaförüm urlada; hep gittiğim bir yer değil ama provada iyi anlaşacağımızı düşünüyorum:) İstanbuldan henüz gelip kuaför dükkanı açmışlar. Şimdidye kadar herkes memnun kaldı; umarım yanlış tercihte bulunmamışımdır.. Saç modelimi dağınık topuz düşünüyorum; pasta kalıbı gibi olmamak istiyorum:) Sadece taç takıcam; salona girerken duvak takacağım için hareketli olmasını istedim..
Gelin hamamını bayramın 3 günü, kınamı 4. günü yapmayı planlıyorum. arka arkaya olacak ama uzaktan gelenimiz çok; hem bizim hem de eş tarafımın.. Görüşmelerime göre hamamda cd çalıyorlarmış; ud ve tef veya darbuka çalacakların getirilmesi bizlere ait. Eğer ki ayarlarsan, lütfen iletişim bilgilerini bana da ulaştır:) Yoksa El Hubb, El Hubb oynarız:)))
Hayıyrlı olsun tatlım; mobilyaları da halletmişsin:) Senin şimdilerde yaptığın alışverişi ben sanırım ancak ağustosta yapacağım:)) Tabii benimki büyük bir stres ile olacak:) İyi yapmışsınız valla..
Öyle yoruldum ki! SEvgiler:)

Canım ben buraya yazdığını yeni okuyorum beğeni yapmayınca bildirim gelmiyor. Ne güzel bir tesadüf senin de turizmci olman. Elimden geldiğince yardımcı olurum canım seve seve.

Mesajda yazdım mı bilmiyorum ama buraya yazdım galiba daha önce resimleriyle de paylaştım canım. Beyaz eşyalarımın hepsi Arçelik. Koltuklarım NdesigN, mobilyalarım Doğtaş.

Ben gelinliğimi Vakko'da beğendim provaya gittik ama fiyat yüksek geldi. O yüzden Sister's a diktirebilirim ya da Vivien Angel'da hazır beğendim ordan almayı düşünüyorum. Simge adına para alıyor bir şey yaptığı yok bence, kuş kondurmuyor ama bunlar için hep zaman var acele etmiyorum şuan için önemli olanlar beyaz eşyalar ve mobilyalardı. Benim beyaz eşyalarım hazırdı ama karşı tarafın almasını bekliyorduk onlarda hallettiler artık büyük parçalar bitti. Kafanda sıralama yapıp o sıraya göre alınacakları yapılacakları yapmanı tavsiye ederim.

Gelin hamamı içinde bilgilendiricem canım merak etme.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 14 eylülde düğünüm var. düğünümüzden 4 gün sonra 8. yılımızı bitiriyoruz. bunca yıldır birlikte olmamıza rağmen çeyiz almaya yeni başladım. siteden önerilerle almaya devam edeceğim artık fazla vaktimde yok aslında iş dershane derken (malum kpss)... gelinlik konusunda izmirli arkadaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler..

rize ya da trabzonda gelinlik diktiren var mı acil banada güzel diken bir yer lazım pronovias modellerinden :s

kızlar biz tv,buzdolabı,bulaşık mak,mikrodalga, elektrikli mutfak aletlerini aldık.yemek takımı falan bende çeyizimi tamamladım sayılır. mobilya alamaya başlamadık ben kısıkköyde çalıştığım için çok sıkıntıntı yaşamayacağım malum burda çeşit bol... ama sorun şu ki evlenince kirada oturacağız eşyalar ona göre alınacak ama çok geçmeden takıları bozdurup kredi çekip ev almak istiyoruz. eşyalarda alacağımız eve tam uymaz en azından perde ve halılar... çok karışık napcam ben yaaa:18: bu işler çooook zormuş. daha gelinliğe hiç bakmadım... offf offff

selam arkadaşlar. ben de eylül geliniyim :) 7 eylül kına 8 eylül düğün. izmir'de olacak düğünüm. şu an düğün mekanı tutuldu, kına gecesi için evimin yakınında bir kafe var orayı tuttuk. salon mobilyaları alındı. şimdilik bu kadar ama daha gelinlik bakmaya başlamadım. izmirde nereler var nereleri önerirsiniz? ben 1750-2000'den fazla vermeyi düşünmüyorum bir gece için.

bievin ürünlerine bak süper şeyler var bnde gelinlik nerden bakabilirim manisada yaşıyorum izmirden alıcam gelinlik bana fikir verebilir misin. Birde düğünün açık hava mı olacak benim açık hava da soğuk olur mu diye kafamda takıntı yapıyorum

Ayyy ne güzel tüm İzmir'liler buluşmuşuz burda.

Benim de kınam 7 Eylül, nikahımız ve düğün yemeğimiz 14 Eylül. Gelinlik beğendim ama daha alınmadı. Diğer ayda yavaştan onları halllederiz diye düşünüyorum çünkü mobilyalar ve beyaz eşyalar tamam.

Kuaför için nereleri düşünüyorsunuz??

evet canım açık hava olacak. geçen sene nişanım 1 eylüldeydi hava çok güzeldi. bir arkadaşımda ekimde evlendi balayında denize bile girdiler. yani soğuk olacağını düşünmüyorum. inşallah olmaz. gelinlik için daha hiç araştırma yapmadım ama kemeraltından başlayıp alsancağa doğru tüm gelinlikçileri dolaşacağım kesin birisini beğenirim. gözüme çarpan bir yer olursa yazarım.

2013 eylül 7 sinde kayseride , 15 inde de ankara bilkent otelde düğünüm olcak.Sadece mekanları ayarladık onun haricinde hazırlıklara henüz başlamadık :))

Hayirli olsun:) ve kolay gelsin hazirliklarda ... Bilkent oteli ne kadara tuttunuz canim eger senin icin mahsuru yoksa yazabilir misin?

Kizlar bende eylül ekim gibi evlenmek istiyorum ama yurtdisinda oldugum icin butun hazirliklari onumuzdeki hafta gekip hizlandirilmis bir sekilde bitirmeyi planliyorrum :S o yuzden kizlar yardimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şöyle bir geçmişinizi okudum da eşimle yeniden düğün yapıp evlenesim geldi her anın herşeyin tadını çıkarın alınan ve alınmayan eşyalar için de birbirinizi üzmeyin malesef düğün telaşında oluyor böyle şeyler eksik kalan şeyler sonra da tamamlanır önemli olan aşkınız sevginiz ona bir şey olmasın

Kızlar günaydın herkese!

Düğünüm 19 Ekimde; ben yazın yoğun çalışan biriyim bu yüzden gelinlik seçiminde erken davranmak istiyorum; ikidebir gidemem sezonda İzmire gelinlik provasıydı, o mu olsun bu mu sevdasına.. Sürekli bakınıyorum ama bir yandan da henüz erken; belki eylül ekim gibi gelinliklerde indirimler kampanyalar da olur diyorum.. Ne dersiniz? Ne zaman halletmeli bu işi? Dikim yaptırmayı düşünmüyorum ama ya istediğimi de bulamazsam? Son 1 ayda halledilebilir mi dersiniz?

Bi fikir?

kızlarrrrr bende geldimmm..çiçeği burnunda 20 ekim geliniyim daha bugün aldık tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…