• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar sizin minikler en çok nerde hareket ediyor

her yerde hareket ediyor :) ayakları göbeğimin üzerinde... elleri kasıklarımda.. hatta bazen ellerini sırtıma doğru bir ittiriyor ki içim kıyıl kıyıl oluyor... poposunu çıkarıyor dışarı doğru... kıpır kıpır :)

emıne mazi veya esra altan nettenn arastırmsıtım bende ıkısının fotoları cok hosuma gıtmıstı

Teşekkür ederim canım, ben de burcu ertur u buldum. yenidoğan resimleri hoşuma gitti. Seninkilere de bakıyorum şimdi :)

Ben devamlı kullanıorum gaviscon ilk defa zararı olduğunu senden duydum ksç oktora gittiysem günde 3 kere 1 ölçek içebilirsin dedi kızıma hamileyken de kullandım o zaman rennie şuubu kullanıyodum

Yanlış anladınız beni tüm Dr lar verıyo Zaten hamılelıkte kullanılır dîyo içinde ama içinde tuz oranı yüksek olduğu için çok zorda kalınmadıkça içilmesine onerılmıyo daha önce yanma oluyordu hafıf şuruba gerek duymadım ama dün gece dayanılacak gıbı değildi demek ıstedıgım az oldugunda hemen içilmemesi

Tuz oranı yüksekmiş canım

hımm ok canım o açıdan doğru şurubun tuz oranı yüksek olduğu reçetede de yazıyor ama sulandırark inceltilipte içilebilir sanırım o zaman tuz oranın pek zararı olmaz sanırsam. gerçi hamilelikte biraz şişme olanlarda daha sakıncalı olabilir benim vucudumda hiç şişme yok allaha şükür.

​evet bende günde 3 ölçek içiyorum iyi geliyor yoksa içmeden duramıyorum oğluşum idee çok baskı yapıyor zararlı olduğunu ilk defa duydum ve merak ettim açıkçası.
Zararlı değildir yoksa içinde hamilelikteki mide rahatsızlıklarında kullanılır diye yazmzdı
ben 5.-6. aydan beri iÇiyorum en çok geceleri rhatsız oluyorum uykumdan öyle bir ynma ile uyanıyorum ki benim yemek borusu ve boğazımda yanma oluyor
sizlerde midede mi yanma oluyor?

Canım hele çubuk krakerde nasıl yanıyo tuzlu dıyemıkı yatırmıyor zaten asla bugün ne yedıysem yanıyom dün çorba içtim sadece limon sıktım mahvettı benı

Evet canım ekşi az bile olsa mahfediyor mideyi uzak durmakta fayda var ama çubuk kraker bana iyi geliyor.

Aboooo deme kiz :1: heycanlandim simdi demek elifcik bayaaaa inmis asagiya vallahi ben hala heryerde hissediyom hareketlerini bi tuhaf ya hic sanci aci hic bisey yok bu cuma bakalim ne dicek doktorum gecen ebe eliyle kontrol etti inmis asagida dedi heran gelebilir dedi hic inanamiyorum cünkü bir belirti yok hayirlisi bekliyom bakalim..ayy kuzum suyun nisanin fln gelirse haber et telden ;)

Ederım canım hastaneden yazarım da olmasın daha bişi ya şuam farklı kıpırtılar onan altım zonkluyor yürüdumde bugün gezdım ondanmıkı bîde derlerya yerı daralır hareketler azalır Elif hergun yer değiştiriyor ondan doladı ya kordonu

Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde

Yanlış anladınız beni tüm Dr lar verıyo Zaten hamılelıkte kullanılır dîyo içinde ama içinde tuz oranı yüksek olduğu için çok zorda kalınmadıkça içilmesine onerılmıyo daha önce yanma oluyordu hafıf şuruba gerek duymadım ama dün gece dayanılacak gıbı değildi demek ıstedıgım az oldugunda hemen içilmemesi

Yok cnm az olduğunda içmiyorum zaten gün içinde 3 kez içiyorum en fazla bi arkadaşıö ben son zamanlarda kafaya dikiyodum öyle içiyodum dedi şaşırdım

Zararlı değildir yoksa içinde hamilelikteki mide rahatsızlıklarında kullanılır diye yazmzdı
ben 5.-6. aydan beri iÇiyorum en çok geceleri rhatsız oluyorum uykumdan öyle bir ynma ile uyanıyorum ki benim yemek borusu ve boğazımda yanma oluyor

benim midemde ki yanma boğazıma kadar çıkıyor gece yüksek yastık kullanıyorum yoksa ağzıma ekşi su geliyor sanki boğazıma pul biber yapışmış gibi oluyor canım çok kötü sinir bozucu oluyor:19:

Merhaba hanımlar bugün yüksek tansiyon nedenyle öğlen 13:30 da acil sezeryanla doğum yaptım bebeğim 2 hafta geriden geliydu cğer geliştirici iğneler etkisini göstermiş 1850 gr doğdu şuan küvezde ama gayet sağlıklı inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız sizde

Allah uzun sağlıkl ömürler versin bebişine

Ben uydurmadım ki isterseniz araştırın sonuçta gırdıgımız ultrason bıle Zararlı ama herhafta giriyoruz değil mi şimdi siz zararlı olsa Dr ultrasona sokmazlardı dıyebilirsin hamılelikte kullanılmaz yazardı düşünebılırsınız ilacı içmeden çok araştırdım ben gece yukarda da çok ızah ettım

Ederım canım hastaneden yazarım da olmasın daha bişi ya şuam farklı kıpırtılar onan altım zonkluyor yürüdumde bugün gezdım ondanmıkı bîde derlerya yerı daralır hareketler azalır Elif hergun yer değiştiriyor ondan doladı ya kordonu

Belkide gezmenden olabilir kuzum bende hep diyorum kendi kendime herkez azalcak hareketleri diyor ama bizde masaallah azalma fln yok hala ayaklariyla pat pat vuruyor pasam.daha yer degistirmez kuzum herhalde daraldi yerleri iyce vallahi göbegimdeki catlak büyümeye basladi benimki asiri sisti ne yapcaksam

benim midemde ki yanma boğazıma kadar çıkıyor gece yüksek yastık kullanıyorum yoksa ağzıma ekşi su geliyor sanki boğazıma pul biber yapışmış gibi oluyor canım çok kötü sinir bozucu oluyor:19:

Aynen mideden boğazıma kadar olan kısım ona mide yanması mı deniliyor çözemedim

hayırlı olsun canım:nazar: Allah analı babalı büyütsün sağlıkla çıkın inşallah ikiniz de hastaneden

Aynen sanki acı biberşleri boğazına doldurmuş gibi mideden boğazıma kadar olan kısım ona mide yanması mı deniliyor çözemedim

Adıyla yaşasın canım uzun ömürlü olsun bugün çok bebek haberı aldık 3mü oldu

amin canım sağol. Allah analı babalı büyütsün bebşine sağlıklı uzun güzel ömürler nasip etsin inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Belkide gezmenden olabilir kuzum bende hep diyorum kendi kendime herkez azalcak hareketleri diyor ama bizde masaallah azalma fln yok hala ayaklariyla pat pat vuruyor pasam.daha yer degistirmez kuzum herhalde daraldi yerleri iyce vallahi göbegimdeki catlak büyümeye basladi benimki asiri sisti ne yapcaksam

Çatlak mı var canım ben 3ayımda acil krem aldırdım lierac 3 kere sürdüm unuttum ve daha çatlamadım 16 kilo almama rağmen şimdiden sonra olur mülki

Ben uydurmadım ki isterseniz araştırın sonuçta gırdıgımız ultrason bıle Zararlı ama herhafta giriyoruz değil mi şimdi siz zararlı olsa Dr ultrasona sokmazlardı dıyebilirsin hamılelikte kullanılmaz yazardı düşünebılırsınız ilacı içmeden çok araştırdım ben gece yukarda da çok ızah ettım

Yok cnm vardır doğruluk tarafı ultraso u da dah önce duymuştum ben her ay girdiğim için bir yakınım benim için üzülüyormuş zararlı her ay neden giriyor diye girmezsek bebeğin sağlını merak ediyoruz ilacı içmezsek kötü oluyoruz artık ALlaha emanetiz

Back
X