• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ah o uyku meselesi bendede var kuzum..bende pasamda iyiyiz cok sükür teyzesi bekliyoruz hala gelmeye niyeti yok.bende ne sanci var ne bisey cok merak ediyorum nasil ne zaman dogacani
oh oh aman iyi olun kuzum :nazar: seninki vaktini doldurcak o zaman :) hem sen yine iyisin büşüm, kendime bakınca daha çooookkk var diyorum, dilim varmıyo ama sıkıldım gibi de biraz.. ama rabbim hayırlısıyla göndersin hepimize, önemli olan o..
canı sıkılanlar H&M in çocuk kıyafetlerine baksın internet sitesinden:16: büyümüşde küçülmüş adam kıyafetleri... bayıldım hepsine..:8:
:46::46:

Çok teşekkür ederim cevap için, geçmiş olsun umarım gebelikten sonra şekeriniz normale döner, bir sorum daha olacaktı bir de şekeriniz çıktığında hissedebiliyor musunuz ya da belirtisi var mı?

yüklemeden sonra çok dikkat ettiğim için şekerim hiç yükselmedi ama öncesinde inanılmaz derece tatlı yemeye başlamıştım, tam yükleme yapılacağı zamanlar... her kahvaltıda bi kase reçel yerdim, ki hamileliğin başında şeker görünce çıkaran biriyken.. çok yükselmesede su içme isteğim arttı diyebilirim.. onun dışında bariz bi belirti olmadı bende.. ama genellikle 24-26. haftalar arası çıkıyo şeker eğer varsa, sende çıkmadıysa korkma ama tabiki çok da abartma tatlıyı.. sonuçta beyaz zehir.. dikkatli tüketmek lazım her durumda..

Kızlar biz gidip uzanalım biraz.. halsizlikte çöktü uykuyla beraber.. yatamazsak geliriz yine.. yemek vaktide gelmiş amannn.. bugün bütün tembelliğim üstümde yaa.. hadi görüşürüz, kendinize iyi bakın emiiii :54:

bende 24 saat evde olmaktan çok sıkıldım kuzum ya, kendimce yapabilceğim hiçbişey yok, saatte geçmiyo :14:
bende çok sıkılıyorum bütüüüünnn gün internet faresi gibi dolanıyorum, alışveriş steleri bloglar anne çocuk siteleri.. arayıpda bulamadığınız bişey olursahaberim olsun kızlar :9: hatta sizinle harika bi kapı süsü paylaşayım birazdan.. yabancı bi blogda buldum.. malzemelerim tam olsa yapardım ama yoookkkk :31:

bende olmuyo ama olduğu zamanlar oldu nedenini buldum.. fırından aldıım kepek ekmeği benim şekeri yükseltti, sanırım içinde beyaz un oranı fazlaydı.. ben de paketli ekmek alıyorum artık uno marka, o zaman çıkmıyo.. 120-125 falan

Bende paketli ekmekleri yiyemiyorum tatlımsı bir tadı oluyor ya:((

azcık dikiş bilen için hiiç zor değil kızlar.. bakalım beğencekmisiniz

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    $image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $image.webp
    $image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 30
Günaydınlar kızlar kahvaltımıxı yaptık yelek örüyorum kızıma:))) bugün bende bi tuhafım içim sıkılıyor nedense:(( bıgün temizlikte var kadın gelecek bilmiyorum yetişek nütün evin temixliği neyse bugünlükte böle olsun:)))yarın kontrol var nst bağlancaz bakalım sancışar devam ediyor mu birde kaç kilo olmuş kızım çok merak ediyorum
Alt tarsfımda benimde çok ağrım oluyor bilmiyorum normal mi:((((

canı sıkılanlar H&M in çocuk kıyafetlerine baksın internet sitesinden:16: büyümüşde küçülmüş adam kıyafetleri... bayıldım hepsine..:8:

Ayy ben onlara hergün bakiyorum desem yeridir hepte birseyler aliyorum.dedigin gibi büyümüsde kücülmüsler hepsi canim :16:
oh oh aman iyi olun kuzum :nazar: seninki vaktini doldurcak o zaman :) hem sen yine iyisin büşüm, kendime bakınca daha çooookkk var diyorum, dilim varmıyo ama sıkıldım gibi de biraz.. ama rabbim hayırlısıyla göndersin hepimize, önemli olan o..

:46::46:

evet teyzesi dolduracak gibi görünüyor..sen kacinci haftadasinki kuzum?vallahi son haftalar gecmiyor diyolardi gercekten haklilarmis canim ya gecmiyo zaman gecmiyo

bazı markalar evet dediğin gibi ama farklı faklı markalar dene mesela doygun muydu neydi onun da tadı güzel, tatlımsı değil.. ama fırından alıyosan kepek ekmeğini dikkatli ol beyaz un karıştırdıkları için çıkıyo olabilir şekerin..

Ayy ben onlara hergün bakiyorum desem yeridir hepte birseyler aliyorum.dedigin gibi büyümüsde kücülmüsler hepsi canim :16:

evet teyzesi dolduracak gibi görünüyor..sen kacinci haftadasinki kuzum?vallahi son haftalar gecmiyor diyolardi gercekten haklilarmis canim ya gecmiyo zaman gecmiyo
kız nasıl alıyosun netten alınmıyoki H&M :53: alınsa ben stokları tüketirdim :21:

Allah yardımcımız olsun canım baksana daha doğmadan bu bıdıklar için fedakarlık gösteriyoruz aslında suan dakıka itibariyle cıkabiliriz izne ama sırf doğum sonrasında biraz daha birlıkte zaman geçirebilmek için sabrediyoruz :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

amin canım teşekkür ederim doğru söylüyorsun şimdiden başladık fedakarlığa geçen gün oturdum ağladım ücretsiz alamama gibi bi durum vardı eşime diyorum nasıl bırakıcam 3 aylık bebeği eşimde diyor ki sokağa bırakmıyoruz ya allahtan sorun çözüldü şimdi huzurluyum

o ne kıss bende ilk defa duyuyorum, bakim bi hemen.. eğer biraz daha ağırlaşmış olmasaydım evde dura dura pastane açacak kıvama gelecektim ben :1: şükür bnmde sağlık sorunum yok ama küçük yerde olmanın dezavantajını yaşıyorum birascık :)

Güzel bi'şey gibi görünüyor. Malzemeler çok kolay. Süt, şeker, kabartma tozu yada karbonot. Sonrası da sana kalmış. ama tarifi öyle ballandırmışlar ki.. yapasım geldi. :1: Ki ben de şeker çıktı. Bu tarif bana kesin yasak. Ama eşim yer. Balım, bir tanecik tatlı düşkünü yeğenim yer. Onlar için. Allah kısmet ederde doğum sonrası şekerden kurtulabilirsem de yeniden yapıp ben yerim diye düşündüm.
Gecen hafta domates konservesi, domates ve biber karışık konserve ve kışlık Ajvar yaptım. Yarın pazar var, yine domates+biber konserve yapacağım. Çünkü cok domatesciyiz. Kışın da cok güzel kullanılıyor içimize sine sine yiyoruz. Ama bunları coğunuzun annesi yada kayınvaldesi yapyordur zaten. Ama bu yıl kendim yapasım geldi. Evleneli 3,5 yıl oluyor. Hiç alakam olmayan konulardı bunlar, evlenince mecbur mutfağa girdim ve cok sevdim. Boyumdan tecrubemden büyük işlere kalkıyorum hep, acayip heves halindeyim. cok şanslıyız ki internet var ve aklıma geleni, gordüğümü, heveslendiğimi hemen yürürlüğe koyuyorum. Bıkarsın diyorlar. Bekliyorum bakalım ne zaman bıkıcam?:27:

bazı markalar evet dediğin gibi ama farklı faklı markalar dene mesela doygun muydu neydi onun da tadı güzel, tatlımsı değil.. ama fırından alıyosan kepek ekmeğini dikkatli ol beyaz un karıştırdıkları için çıkıyo olabilir şekerin..

kızlar doktorunuz ne tavsiye etti bilmiyorum ama kepek yerine cavdar yada tam bgday yeseniz sanki daha iyi olmaz mı kepek ekmeği kansızlık yapıyor benim bildiğim kadarıyla diyetisyenim öyle demişti

yüklemeden sonra çok dikkat ettiğim için şekerim hiç yükselmedi ama öncesinde inanılmaz derece tatlı yemeye başlamıştım, tam yükleme yapılacağı zamanlar... her kahvaltıda bi kase reçel yerdim, ki hamileliğin başında şeker görünce çıkaran biriyken.. çok yükselmesede su içme isteğim arttı diyebilirim.. onun dışında bariz bi belirti olmadı bende.. ama genellikle 24-26. haftalar arası çıkıyo şeker eğer varsa, sende çıkmadıysa korkma ama tabiki çok da abartma tatlıyı.. sonuçta beyaz zehir.. dikkatli tüketmek lazım her durumda..

Evet aslında hiç yemek istemiyorum tutayım kendimi diyorum ama canım şu sıralar aşırı istiyor aslında benim şöyle oldu dr. tuzu tamamen kes dedi tansiyonum hep 13 e 8 çıkıyordu tuzu tamamen kesince bu sefer şekere yöneliyorum ister istemez tatlı şeyler yiyorum mesela çikolatayı çok severim ama şerbetli tatlıları sevmem ve kahvaltıda reçel hiç aramam ama şimdi kahvaltıda zeytin yiyemeyince reçel yemeye başladım nasıl doyurucam kendimi ve oğlumu bilemedim faydalı bişeyler yiyeyim diye bi de meyve tüketiyorum ama acaba diyorum fazla mı kaçırdık ne :))

En iyisi ekmek yapma makinesi alıp evde yapmak oluyor biz öyle yapıyoruz çok da memnunuz varsa imkan size de tavsiye ederim

kızlar doktorunuz ne tavsiye etti bilmiyorum ama kepek yerine cavdar yada tam bgday yeseniz sanki daha iyi olmaz mı kepek ekmeği kansızlık yapıyor benim bildiğim kadarıyla diyetisyenim öyle demişti

Bende çavdar yada tam bugday alıyorum zaten.

Back
X