serap nasılsın valla ne güzel senın son 3 günün ben daha bu haftadan sonra 1 haftam daha varrrrr dayanamıyorum artık sabah kalkmak eziyet oluyo bana![]()
senin yine iyi benim bundan sonra 2 haftam varr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serap nasılsın valla ne güzel senın son 3 günün ben daha bu haftadan sonra 1 haftam daha varrrrr dayanamıyorum artık sabah kalkmak eziyet oluyo bana![]()
Merhaba ayni durum benim icin de gecerli olabilir :) hayirlisi artik...sizin SAT ne zamandi? Benim 22 ocak
oh oh aman iyi olun kuzumAh o uyku meselesi bendede var kuzum..bende pasamda iyiyiz cok sükür teyzesi bekliyoruz hala gelmeye niyeti yok.bende ne sanci var ne bisey cok merak ediyorum nasil ne zaman dogacani
canı sıkılanlar H&M in çocuk kıyafetlerine baksın internet sitesindenbüyümüşde küçülmüş adam kıyafetleri... bayıldım hepsine..
![]()
Çok teşekkür ederim cevap için, geçmiş olsun umarım gebelikten sonra şekeriniz normale döner, bir sorum daha olacaktı bir de şekeriniz çıktığında hissedebiliyor musunuz ya da belirtisi var mı?
bende çok sıkılıyorum bütüüüünnn gün internet faresi gibi dolanıyorum, alışveriş steleri bloglar anne çocuk siteleri.. arayıpda bulamadığınız bişey olursahaberim olsun kızlarbende 24 saat evde olmaktan çok sıkıldım kuzum ya, kendimce yapabilceğim hiçbişey yok, saatte geçmiyo![]()
bende olmuyo ama olduğu zamanlar oldu nedenini buldum.. fırından aldıım kepek ekmeği benim şekeri yükseltti, sanırım içinde beyaz un oranı fazlaydı.. ben de paketli ekmek alıyorum artık uno marka, o zaman çıkmıyo.. 120-125 falan
Allah yardımcımız olsun canım baksana daha doğmadan bu bıdıklar için fedakarlık gösteriyoruz aslında suan dakıka itibariyle cıkabiliriz izne ama sırf doğum sonrasında biraz daha birlıkte zaman geçirebilmek için sabrediyoruzsenin yine iyi benim bundan sonra 2 haftam varr
canı sıkılanlar H&M in çocuk kıyafetlerine baksın internet sitesindenbüyümüşde küçülmüş adam kıyafetleri... bayıldım hepsine..
![]()
oh oh aman iyi olun kuzumseninki vaktini doldurcak o zaman :) hem sen yine iyisin büşüm, kendime bakınca daha çooookkk var diyorum, dilim varmıyo ama sıkıldım gibi de biraz.. ama rabbim hayırlısıyla göndersin hepimize, önemli olan o..
![]()
bazı markalar evet dediğin gibi ama farklı faklı markalar dene mesela doygun muydu neydi onun da tadı güzel, tatlımsı değil.. ama fırından alıyosan kepek ekmeğini dikkatli ol beyaz un karıştırdıkları için çıkıyo olabilir şekerin..Bende paketli ekmekleri yiyemiyorum tatlımsı bir tadı oluyor ya(
kız nasıl alıyosun netten alınmıyoki H&MAyy ben onlara hergün bakiyorum desem yeridir hepte birseyler aliyorum.dedigin gibi büyümüsde kücülmüsler hepsi canim![]()
evet teyzesi dolduracak gibi görünüyor..sen kacinci haftadasinki kuzum?vallahi son haftalar gecmiyor diyolardi gercekten haklilarmis canim ya gecmiyo zaman gecmiyo
Allah yardımcımız olsun canım baksana daha doğmadan bu bıdıklar için fedakarlık gösteriyoruz aslında suan dakıka itibariyle cıkabiliriz izne ama sırf doğum sonrasında biraz daha birlıkte zaman geçirebilmek için sabrediyoruz![]()
o ne kıss bende ilk defa duyuyorum, bakim bi hemen.. eğer biraz daha ağırlaşmış olmasaydım evde dura dura pastane açacak kıvama gelecektim benşükür bnmde sağlık sorunum yok ama küçük yerde olmanın dezavantajını yaşıyorum birascık :)
Güzel bi'şey gibi görünüyor. Malzemeler çok kolay. Süt, şeker, kabartma tozu yada karbonot. Sonrası da sana kalmış. ama tarifi öyle ballandırmışlar ki.. yapasım geldi.Ki ben de şeker çıktı. Bu tarif bana kesin yasak. Ama eşim yer. Balım, bir tanecik tatlı düşkünü yeğenim yer. Onlar için. Allah kısmet ederde doğum sonrası şekerden kurtulabilirsem de yeniden yapıp ben yerim diye düşündüm.
Gecen hafta domates konservesi, domates ve biber karışık konserve ve kışlık Ajvar yaptım. Yarın pazar var, yine domates+biber konserve yapacağım. Çünkü cok domatesciyiz. Kışın da cok güzel kullanılıyor içimize sine sine yiyoruz. Ama bunları coğunuzun annesi yada kayınvaldesi yapyordur zaten. Ama bu yıl kendim yapasım geldi. Evleneli 3,5 yıl oluyor. Hiç alakam olmayan konulardı bunlar, evlenince mecbur mutfağa girdim ve cok sevdim. Boyumdan tecrubemden büyük işlere kalkıyorum hep, acayip heves halindeyim. cok şanslıyız ki internet var ve aklıma geleni, gordüğümü, heveslendiğimi hemen yürürlüğe koyuyorum. Bıkarsın diyorlar. Bekliyorum bakalım ne zaman bıkıcam?![]()
kız nasıl alıyosun netten alınmıyoki H&Malınsa ben stokları tüketirdim
![]()
bazı markalar evet dediğin gibi ama farklı faklı markalar dene mesela doygun muydu neydi onun da tadı güzel, tatlımsı değil.. ama fırından alıyosan kepek ekmeğini dikkatli ol beyaz un karıştırdıkları için çıkıyo olabilir şekerin..
yüklemeden sonra çok dikkat ettiğim için şekerim hiç yükselmedi ama öncesinde inanılmaz derece tatlı yemeye başlamıştım, tam yükleme yapılacağı zamanlar... her kahvaltıda bi kase reçel yerdim, ki hamileliğin başında şeker görünce çıkaran biriyken.. çok yükselmesede su içme isteğim arttı diyebilirim.. onun dışında bariz bi belirti olmadı bende.. ama genellikle 24-26. haftalar arası çıkıyo şeker eğer varsa, sende çıkmadıysa korkma ama tabiki çok da abartma tatlıyı.. sonuçta beyaz zehir.. dikkatli tüketmek lazım her durumda..
Bende paketli ekmekleri yiyemiyorum tatlımsı bir tadı oluyor ya(
kızlar doktorunuz ne tavsiye etti bilmiyorum ama kepek yerine cavdar yada tam bgday yeseniz sanki daha iyi olmaz mı kepek ekmeği kansızlık yapıyor benim bildiğim kadarıyla diyetisyenim öyle demişti