• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hem iş hem ev çok zor cnm ya, elinden geldiğince yavaş yavaş acil lazım olanlardan bir iki bişey yapsan en azından çantalar aradan çıkar. gerisini doğumdan sonrada hallederdin. bizim bebişlerin ne zaman gelicekleri hiç belli olmuyo :)
ben onları bitirdim şükür.. sadece bebeğimin bir iki parça eşyası ile benim geceliğim eksik.. 0nları da cumartesi günü tamamlıcaz Allahın izniyle.. cuma günüde 36.ya giriyoruz, artık ne zaman isterse o zaman gelir paşam, hayırlısıyla sağlıcakla olsunda :)

biterdi aslında bu zaman kadar ama kardeşim ünviversiteye buraya geldi onun yurduydu eksikleriydi derken haftasonlarımız gitti. geçende diyorki"abla ben haftasonu gelirim ütülenecekleri ütüler yerleştiririm" ben de tamam dedim sevndim :10: bakalım bu haftasonu ne iş bitirebileceğiz

büşümm sanada günaydın hoşgeldin..

günaydın cnm, benimde tam tersine 2 gündür iştahım çok açıldı.:1:
bugün bebişini görceksin ne güzel, hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

sağol canım gerçekten ben de açlıkla oturdum ama yiyemiyorum tek başına da yenmiyor. Evet bugün bebişimi görücem inşallah kordon dolanması yok olmuştur gerçi o sanmıyorum ama hayırlısı bakalım

biterdi aslında bu zaman kadar ama kardeşim ünviversiteye buraya geldi onun yurduydu eksikleriydi derken haftasonlarımız gitti. geçende diyorki"abla ben haftasonu gelirim ütülenecekleri ütüler yerleştiririm" ben de tamam dedim sevndim :10: bakalım bu haftasonu ne iş bitirebileceğiz
oo baya sıkışık bi süreç olmuş desene.. inşallah haftasonu gelirde yardımcı olur. ufacık bir yardım bile olsa insana o kadar çok yarıyor ki :)

sağol canım gerçekten ben de açlıkla oturdum ama yiyemiyorum tek başına da yenmiyor. Evet bugün bebişimi görücem inşallah kordon dolanması yok olmuştur gerçi o sanmıyorum ama hayırlısı bakalım
bende hiç yiyemem tek başıma, yarın yine yalnızım bakalım napıcam puff.. :31: inşallah hiçbir sorun çıkmaz cnm, Allah büyüktür :)

bende 24 saat evde olmaktan çok sıkıldım kuzum ya, kendimce yapabilceğim hiçbişey yok, saatte geçmiyo :14:

:) Ben de artık evdeyim. Şükür sağlık sorunu yaşamadığımdan kendimi oyalayabiliyorum. dün tembellik ettim. Ama bugün valizimi hazırlayacağım ve süt receli yapacağım. Tesadüf öğrendim ilk kez yapacağım. Ardından da süt recelinden dondurma yapacağım. Bak internetten gir, tarifi cıkıyor zaten. Benim bugünkü projem bu sana da tavsiye ederim. :34:

bugün bizimde randevumuz var bakalım ogluş içerde ne yapıo çıkmaya niyetii varmı yokmu

günaydın kızlar. benim dun akşam cok kötü bel agrım vardı bı an sancılarım basladı sandım. agrılardan duramayıp erkenden uyudum ama sabah kalktıgımda gecmıs bel agrım cok sükür.

Benim soframda reçel bal pekmez zeytin hicbiri yok. Dün dayanamayıp ekmegin ucuyla recele bandim.sekerim 134 cıktı. Birde yemeği yer yenez bi halsizlik çöküyor. Sendede oluyor mu

bende olmuyo ama olduğu zamanlar oldu nedenini buldum.. fırından aldıım kepek ekmeği benim şekeri yükseltti, sanırım içinde beyaz un oranı fazlaydı.. ben de paketli ekmek alıyorum artık uno marka, o zaman çıkmıyo.. 120-125 falan

:) Ben de artık evdeyim. Şükür sağlık sorunu yaşamadığımdan kendimi oyalayabiliyorum. dün tembellik ettim. Ama bugün valizimi hazırlayacağım ve süt receli yapacağım. Tesadüf öğrendim ilk kez yapacağım. Ardından da süt recelinden dondurma yapacağım. Bak internetten gir, tarifi cıkıyor zaten. Benim bugünkü projem bu sana da tavsiye ederim. :34:
o ne kıss bende ilk defa duyuyorum, bakim bi hemen.. eğer biraz daha ağırlaşmış olmasaydım evde dura dura pastane açacak kıvama gelecektim ben :1: şükür bnmde sağlık sorunum yok ama küçük yerde olmanın dezavantajını yaşıyorum birascık :)

Hosbuldum kuzumm nasilsin iyimisin??bebis nasil bakalim
şükür iyiyim büşüm, acaip uykum geliyo bu saatlerde yav sonra da sersem gibi dolaşıyorum akşama kadar :1: bebişte iyi şükür, yerinin izin verdiğince tepiniyo :) senin miniş nasıl ?

bugün bizimde randevumuz var bakalım ogluş içerde ne yapıo çıkmaya niyetii varmı yokmu
oyyy hayırlı haberlerle bekliyoruz ezinem..
günaydın.. nasılsınız kızlar? ben sezeryan fikrine alışmaya çalışıyorum hala..
günaydın cnm.. hayırlısı olsun hakkında..
günaydın kızlar. benim dun akşam cok kötü bel agrım vardı bı an sancılarım basladı sandım. agrılardan duramayıp erkenden uyudum ama sabah kalktıgımda gecmıs bel agrım cok sükür.
günaydın cnm, geçmiş olsun..

kızlar siz siz olun sakın yormayın kendinizi..
ben kendimi yordum kanamam başladı.sızıntı şeklinde..lavabodan sora peçetede ve çamaşırımda..acile gittik.açılma yok.usg iyi..nst de sancı yok.dr bi şey yk dedi.ama kanama dinmio..en kötü ihtimal ben sabaha kadar burdaym.gece bi şey olursa ameliyat yaparz dedi.korkuyrm çok...

geçmiş olsun canım korkma içini ferah tut dua edeceğim senin ve bebeğin için:nazar:

son mesajımdan sonra saat 13:30'da doğumhaneye girdim. açılmam 8 cm'e ulaşmıştı. suni sancı verip biraz sonrasında su kesesini açtı doktorum ve 14:15 te normal doğum ile bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
nete pek giremicem büyük ihtimalle. dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum herkese..
sevgiler..

gözün aydın canımmm Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bekliyoruz doğum hikayeni:34:

Kizlar merhaba biz 34 haftalik olduk dun camasirimda yogun su vardi hastaneye geldik aletle bakildi alttan mantarla birlikte su geliyo denildi dun ciger gelistirici igne yapildi bugun tekrar yapilacak 2500 ml serumum var ins suyum degildir mantarla birlikte suda geliyomus odur ins yoksa yrn kizimi alicaklar daha 34 haftadayiz ve kilosu 2077 gr cikti tedirginim rabbimin izniyle yasar tabi ama daha cok minik hepinizden dua istiyorum kizlar

canım inşallah bebeğin biraz daha senınle kalır dualarım senınle:nazar:

kızlar benim şeker yüklemesi sırasında şekerim çıkmamıştı ama şu son aya girdiğimizden beri çok şekerli yiyecek tüketmeye başladım ama çıkmış mıdır hiç bilmiyorum şeker ölçümünü nasıl yapıyorsunuz ?

bizde şeker yüklemesinde çıktığı için endokrin uzmanı şeker ölçüm cihazı yazdı canım, açlık ve tokluk şekerlerimizi ölçüp not alıyoruz.. sende böyle bi problem yok ama yinede merak ediyosan, yemek yedikten bir saat sonra yakınlardaki bi eczanede ölçtürebilirsin tokluk şekerini, yada birinin şeker cihazıyla, tabi iğnesini değiştirmeden hiçbi şeker cihaz iğnesini kullanma :)

Tarifi ben de buldum hemen aklıma da yattı son dondurmamızı yapıp da yiyelim diye düşündüm iyi fikir gibi :) Tavsiye için teşekkürler

bizde şeker yüklemesinde çıktığı için endokrin uzmanı şeker ölçüm cihazı yazdı canım, açlık ve tokluk şekerlerimizi ölçüp not alıyoruz.. sende böyle bi problem yok ama yinede merak ediyosan, yemek yedikten bir saat sonra yakınlardaki bi eczanede ölçtürebilirsin tokluk şekerini, yada birinin şeker cihazıyla, tabi iğnesini değiştirmeden hiçbi şeker cihaz iğnesini kullanma :)

Çok teşekkür ederim cevap için, geçmiş olsun umarım gebelikten sonra şekeriniz normale döner, bir sorum daha olacaktı bir de şekeriniz çıktığında hissedebiliyor musunuz ya da belirtisi var mı?

o ne kıss bende ilk defa duyuyorum, bakim bi hemen.. eğer biraz daha ağırlaşmış olmasaydım evde dura dura pastane açacak kıvama gelecektim ben :1: şükür bnmde sağlık sorunum yok ama küçük yerde olmanın dezavantajını yaşıyorum birascık :)

şükür iyiyim büşüm, acaip uykum geliyo bu saatlerde yav sonra da sersem gibi dolaşıyorum akşama kadar :1: bebişte iyi şükür, yerinin izin verdiğince tepiniyo :) senin miniş nasıl ?

oyyy hayırlı haberlerle bekliyoruz ezinem..

günaydın cnm.. hayırlısı olsun hakkında..

günaydın cnm, geçmiş olsun..

Ah o uyku meselesi bendede var kuzum..bende pasamda iyiyiz cok sükür teyzesi bekliyoruz hala gelmeye niyeti yok.bende ne sanci var ne bisey cok merak ediyorum nasil ne zaman dogacani

canı sıkılanlar H&M in çocuk kıyafetlerine baksın internet sitesinden:16: büyümüşde küçülmüş adam kıyafetleri... bayıldım hepsine..:8:

Back
X