2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar merhaba gecende yazmıştım size kayınpederim ameliyat olucak diye oldu çok şükür ve çokda gzel geçti riski atlattık:))) dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun :))) şu son 1 hafta ağlamaktan bittim yoruldum neyseki geçti bitti:) bu arada bendede çok kasılmalar ağrılar oluyor karnım patlıycak gibi hissediyorum göbek deliğine yakın yer yanıyor kimi zaman sizdede olıyormu geceleri ekşi su geliyor ağzıma midem bulanıor uyku zaten yok ..zaman yaklaştıkça heyecan basıyor allahım hayırlısyla evlatlarımıza kavuştursun bizi son günler geçmek bilmiyor sanki ....

yaa bende kasılma hiç yokk sadece çok ayakta kalınca kasıklarımda ağırlık hissi oluyor..geçen bir ebe misafirimiz vardı karnın çok yukarda doğum için çokk erken dedi karnının aşağı inmesi lazım dedi çok şaşırdım.

canım benim 20 günüm kaldı görünüyor. hala karnım yukarda. bende sorun yapıyodum. geç mi doğacak niye inmedi diye. arkdaşım 4 ay önce 2. bebeğini dünyaya getirdi. karnın doğumdan bir gün önce de inebilir. bebek baş aşağı duruyorsa karnının aşağı inip inmemesini kafaya takma dedi. onun 2 bebeğinde de doğumdan bi kaç gün önce indi karnım dedi. çok kafana takma o yüzden..

canım benim 20 günüm kaldı görünüyor. hala karnım yukarda. bende sorun yapıyodum. geç mi doğacak niye inmedi diye. arkdaşım 4 ay önce 2. bebeğini dünyaya getirdi. karnın doğumdan bir gün önce de inebilir. bebek baş aşağı duruyorsa karnının aşağı inip inmemesini kafaya takma dedi. onun 2 bebeğinde de doğumdan bi kaç gün önce indi karnım dedi. çok kafana takma o yüzden..

evet benimde bebiş baş aşağı ama işte son aydayız ya herşeyde hazır gelsin artık diyoruz...

günaydın kızlar nabersiniz dün eminönüne gitik ama bu son artık dayanamıyorum bugün işe zor geldim allahtan cuma günü bebek şekeri için malzeme alldık kardeşimle yapıcaz bu akşam

Eki Görüntüle 801977

sonradan kullanılabilsin diye böyle bişi seçtik doğuma daha doğrusu mevlüte çok var diye şeker yerine lavanta koyduk

bu yaptığımız ilk deneme tasarımı farklılaştırabiliriz
çok güzel olmus ellerinize sağlık bayıldım:52::52::52:

kızlar eşi yani plasentası yanda olup, normal doğumunu engelleyen var mı içinizde? yada eşleri aşağıda olup sonradan çıkan? bizim eş yanda ve şimdilik sezeryan ihtimalimizde var dr sezeryanada hazırlıklı ol dedi :(
bide akıntılarınız ne durumda? sürekli ıslağım yaa bide beyaz parça geliyor sizdede var mı? hani sonlara yaklaştıkça akıntılar çoğalır diolar ama bu onlardan mı yoksa bi sorun mu var çözemedim :(

Günaydın kızlar, bizde kahvaltımızı ettik, babamizi ise gönderdik.
Bugun biraz utu yapayım diyorum. Bakalım nasıl olacak.
anaaaam bir tek ben mi varım.
günaydınlar herkeslere
Günaydiiiiiin...
günaydın kızlar nabersiniz dün eminönüne gitik ama bu son artık dayanamıyorum bugün işe zor geldim allahtan cuma günü bebek şekeri için malzeme alldık kardeşimle yapıcaz bu akşam

Eki Görüntüle 801977

sonradan kullanılabilsin diye böyle bişi seçtik doğuma daha doğrusu mevlüte çok var diye şeker yerine lavanta koyduk

bu yaptığımız ilk deneme tasarımı farklılaştırabiliriz
Canım cok guzel. Birde kendiniz hazırlamanız da ayrı bir guzel. Biz Çubukçu magnet yaptırdık. Hastanede vermek icin. Buzdolaplarına yapıştırırlar diye düşünüyorum. Mevlitte de Allah yazılı cam biblolar var ondan yaptırmayı düşünüyorum.
günaydın canım
çok güzelmiş canım bende buzdolabı süsü düşünmüştüm ama bu daha çok hoşuma gitti

günaydın bugün erkenciyiz yavaş yavaş ev silip süpürcem akşama misafirimiz var
Canım yorma kendini. Artık misafir kabul etmeyin kızlar cok yakın akraba olmadıgı sürece. Gücümüz yok artık.
Günaydın anneciklerimmmmmm nasılsınızzzz?
Biz babamızla kahvaltımızı ettik, odamızı topladık ve geldik..
Bugün dr.a gidicez kum ve enfeksiyon için, bakalım neler dicek.. İnşallah bebikimide görürüm
:16:
Kv ile biraz erken çıkıp teyzemizede uğrıcaz, onunda kızı yeni doğum yaptı, kırkının çıkmasına az kaldı.. Gidip bebiş sevicez biraz =)
Hadi bakalım bebisini de görürsün insallsh.
günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın :)
yaa bende kasılma hiç yokk sadece çok ayakta kalınca kasıklarımda ağırlık hissi oluyor..geçen bir ebe misafirimiz vardı karnın çok yukarda doğum için çokk erken dedi karnının aşağı inmesi lazım dedi çok şaşırdım.

Bende de hic kasilma yok henüz. Hayırlısı olsun artık.

Günaydiiiiiin...

Canım cok guzel. Birde kendiniz hazırlamanız da ayrı bir guzel. Biz Çubukçu magnet yaptırdık. Hastanede vermek icin. Buzdolaplarına yapıştırırlar diye düşünüyorum. Mevlitte de Allah yazılı cam biblolar var ondan yaptırmayı düşünüyorum.

Canım yorma kendini. Artık misafir kabul etmeyin kızlar cok yakın akraba olmadıgı sürece. Gücümüz yok artık.

günaydın canım bendaha kahvaltı yapmadım

günaydınnn annişler biz geldikkkkk:3::3:nasılsınız bakalım. biz iyiyiz kahvaltı yapıyoruz oğluşumla.dün işyerinden aradılar bi tane evrak kayıpmış bulamamışlar dünden beri nasıl cnm sıkıldı:25:

kızlar eşi yani plasentası yanda olup, normal doğumunu engelleyen var mı içinizde? yada eşleri aşağıda olup sonradan çıkan? bizim eş yanda ve şimdilik sezeryan ihtimalimizde var dr sezeryanada hazırlıklı ol dedi :(
bide akıntılarınız ne durumda? sürekli ıslağım yaa bide beyaz parça geliyor sizdede var mı? hani sonlara yaklaştıkça akıntılar çoğalır diolar ama bu onlardan mı yoksa bi sorun mu var çözemedim :(

akıntı bende de coşkulu şekilde devam ediyor, günlük pedler vazgeçilmezim oldu. ebe çok sağlıklı değil ama iç çamaşırın ıslanacağına pedi sürekli değiştirirsin diyor.

kizlaaarrr 38.haftama girdim cok sükür :52::52::52::52::52::52: :32::32::32::32::32::32:
Ama bende hic bir belirti yok benim oglum bekleticek beni herhalde sagliklica gelsinde ne yapalim beklicez

Bebegime son 20 gün (insaallah) :emir_bebek:
Kocacima son 284 gün (insaallah) :72:

adet sancısı gibi oluyor kasıklarımda bide sanki bebek kendini yaslıyomuş gbi oluyor oda kasılma oluyormuş bende tam emin olamıyorum hangisi bebek hangisi kasılma

evet benimki de adet sancısı gibi ama bacaklara doğru yayılan bi his.. hayırlısı bakalım..

canım bende plasenta previa durumu vardı ilk 4 ay şiddetli kanamalar geçirip yatmıştım.. dün kontrolüm vardı doğum hakkında konuştuk doktorla, çok net olmamakla birlikte plasentam hala aşağıda olduğundan ve şeker yüzünden bebeğin kilolu olma ihtimaline karşılık sezeryan olasılığın var dedi.. plasenta aşağıda ya da rahim yoluna yakın yerlerde olanlarda normal doğumda kanama çok fazla olanileceğinden genellikle sezeryan tercih ediliyomuş.. ama tabiki bu son haftalarda netleşir canım.. 36. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali devam ediyor..

çok güzel olmus ellerinize sağlık bayıldım:52::52::52:

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin bebişinin olsun

Günaydiiiiiin...

saol tatlım evet yapmakla yaptırmak arasında çok ciddi bi fark yoktu maddi anlamda ama biz kendimiz yapmak istedik
hastanede çikolata vericez nazarlıklı olanlardan zaten normal olursa bi gün kalıcam belkide çok fazla kimse gelmeyecek

kızlar hepinizden ayrı ayrı kasılma ve sancı tarifi istiyorum :) ya ben de dün gece sancılandım sanırsam ama aynı bağırsak ağrısı gibiydi hafif hafif bacaklara vuran bi ağrı.. arada bir de rahim kaslarımda hissettiğim bi gerilme.. sizdekiler nasıldı?

ay evet canım ya konulmuştuk bak unutmuşum.. ya çok kilo almasın zaten normal olsun kilosu ve sağlıklı olsun yeter minnakın üzülme :( erken doğum bizim gibi şekeri olanlar için riskliymiş biliyosun dimi :( ciğer gelişimi daha geç oluyomuş bebeklerin..

eşine deki bu seni baba yapmak için feda ettiğim 90-60-90 vücudum :) ne kadar fedakarım :p

aynen cnm ya zaten erken doğum riskiyle evde yatmaya devam ediyorum :( 33. haftamıza yeni girdik dr 37 bi görsek hayırlısı ile dio ama minişim bekler mi bilemiyorum :) eşim için oğluşunu sevmek ayrı bir zevk ama bekliyorki bendede bi değişiklik olmasın karısı fiziğinden bişey kaybetmesin :) nerdeeeee şimdiden 12 kiloya ulaştık.

kizlaaarrr 38.haftama girdim cok sükür :52::52::52::52::52::52: :32::32::32::32::32::32:
Ama bende hic bir belirti yok benim oglum bekleticek beni herhalde sagliklica gelsinde ne yapalim beklicez

Allah kavuştursun canım benım ben de nişanlıyken bekledim asker yolu tabi senın durumun daha zor Allah sabır versin tatlım:34:

bendende herkese günaydınnn kızlar izne ayrıldım artık evdeyim ama sudan çıkmış balık gibiyim.çalışmaya alışınca çok tuhaf oluyor...

aynen cnm ama maşallah seninki az kalmış ben 20 günü geçti evde olalı ve daha doğumuma da var vakit geçmiyor evde uğraşacak bişeylerin yoksa, allah kolaylıklar versin işlerin yoksa bol bol yat dinlen nede olsa doğumda bol enerji gerekli bize :)

Kızlar merhaba gecende yazmıştım size kayınpederim ameliyat olucak diye oldu çok şükür ve çokda gzel geçti riski atlattık:))) dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun :))) şu son 1 hafta ağlamaktan bittim yoruldum neyseki geçti bitti:) bu arada bendede çok kasılmalar ağrılar oluyor karnım patlıycak gibi hissediyorum göbek deliğine yakın yer yanıyor kimi zaman sizdede olıyormu geceleri ekşi su geliyor ağzıma midem bulanıor uyku zaten yok ..zaman yaklaştıkça heyecan basıyor allahım hayırlısyla evlatlarımıza kavuştursun bizi son günler geçmek bilmiyor sanki ....

cnm benim hadi gözünaydın kp iyi olmasına sevindim, artık tek düşüncen bebişin ve sensin bak zamanında yaklaşıyor artık kendine zaman ayır cnm

Kızlar biraz once beni prima dan aradılar numune icin. Adres teyit ettiler. Kac ay olmuştu dolduralı. Demek ki yavaş yavaş göndermeye başlıyorlar. Gecende birini armamışlardı.
Bebeğiniz kac numara kullanıyor dedi, bende yenidogan istiyorum doguma az kaldı dedim :) güldü kız.

günaydın canım bendaha kahvaltı yapmadım
Cabuk ye birşeyler. Ac bırakma cocugu. Dun ben sadece bir dilim ekmek yedim diye hemsire kızdı ac bırakma cocugu dedi.
günaydınnn annişler biz geldikkkkk:3::3:nasılsınız bakalım. biz iyiyiz kahvaltı yapıyoruz oğluşumla.dün işyerinden aradılar bi tane evrak kayıpmış bulamamışlar dünden beri nasıl cnm sıkıldı:25:
Afiyet olsun. Senin sorumlulugunda olan bir evrak mı ki.

Hadi hayırlı olsun canım. Benim de henüz belirti yok :)
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin bebişinin olsun

saol tatlım evet yapmakla yaptırmak arasında çok ciddi bi fark yoktu maddi anlamda ama biz kendimiz yapmak istedik
hastanede çikolata vericez nazarlıklı olanlardan zaten normal olursa bi gün kalıcam belkide çok fazla kimse gelmeyecek

Bende akrabalar gelir belki diye yaptırmak istedim. Çikolata da vereceğiz insallah.

Son düzenleme:

olsun olsun zamanını bekliyo, uslu akıllı olcak seninki belli ;)
demek sen de hasretlik çekenlerdensin :( bende doğumdan sonra kavuşcam inşallah kocama...

kızlar benim karnım aşağı indi bebişin başı zaten 32. haftamda aşağıya dönmüştü,şimdi 33. haftamdayım. karın inince doğum yaklaşıyıor diolar nekadar süre sonra doğum oluyor? bilginiz var mı? bide göbekteki çizgi birleşincede doğum oluyor diolar benim çizgilerde az bişey kaldı böle giderse 2-3 haftaya kalmaz doğururum gibi geliyor. yardım edin :)

aynen cnm ya zaten erken doğum riskiyle evde yatmaya devam ediyorum :( 33. haftamıza yeni girdik dr 37 bi görsek hayırlısı ile dio ama minişim bekler mi bilemiyorum :) eşim için oğluşunu sevmek ayrı bir zevk ama bekliyorki bendede bi değişiklik olmasın karısı fiziğinden bişey kaybetmesin :) nerdeeeee şimdiden 12 kiloya ulaştık.

aramızda bir hafta falan var, görürüz inşallah o haftaları.. banada 3 hafta daha dayanmaya çalış dedi.. sanki benim elimde :)) diren mercanilk, diren sezey :p sloganımız bu olsun hehe:p
çok kilo almamışsın boşver, yatıyorum diyosun olur o kadar.. ben de öyleyim, çok hareket etmek yürümek yasak hala..

Back
X