2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın anneciklerimmmmmm nasılsınızzzz?
Biz babamızla kahvaltımızı ettik, odamızı topladık ve geldik..
Bugün dr.a gidicez kum ve enfeksiyon için, bakalım neler dicek.. İnşallah bebikimide görürüm
:16:
Kv ile biraz erken çıkıp teyzemizede uğrıcaz, onunda kızı yeni doğum yaptı, kırkının çıkmasına az kaldı.. Gidip bebiş sevicez biraz =)

nasıl foto ekliyoruz beceremedim

cevap yazdığımız yerin üstünde ataç gibi bi isaret var ona tıklayıp bilgisayarından fotoyu ekleyip içeriği ekle diyosun

Günaydın anneciklerimmmmmm nasılsınızzzz?
Biz babamızla kahvaltımızı ettik, odamızı topladık ve geldik..
Bugün dr.a gidicez kum ve enfeksiyon için, bakalım neler dicek.. İnşallah bebikimide görürüm
:16:
Kv ile biraz erken çıkıp teyzemizede uğrıcaz, onunda kızı yeni doğum yaptı, kırkının çıkmasına az kaldı.. Gidip bebiş sevicez biraz =)

günaydın canım inş bi sorun çıkmadan gelirsin

cevap yazdığımız yerin üstünde ataç gibi bi isaret var ona tıklayıp bilgisayarından fotoyu ekleyip içeriği ekle diyosun

günaydın canım inş bi sorun çıkmadan gelirsin
inşallah tatlımm.. sen nasılsın bugün =)

sürüklenerek geldim ofise artık çok ağırlaştım ve sanırım kasılmalarım başlıyor inş sorunsuz bekler bebeğim gününü
oyyy, Allah yardımcın olsun canım, kasılmalar benide dün akşam yemeğinde yakaladı, 15 dk 2 kere oldu geçti ama kıpırdayamadım :25: Rabbim hepimizin gönlüne göre vaktiyle ve sağlıcakla göndersin inşallah..

şekerin iyiyse sen neden diyet yaptınki kuzum? çatlaklar hepimizde var napalım :( belki bi gün tıp ilerler mucizevi bi krem çıkarda geçer çatlaklar :p

bana da bugun oldu aynısından:( yürüyüşüm bile değişti şimdi psikolojikmidir nedir, yeni doğum yapmışlar gibi korka korka karnımı tuta tuta yürüyorum :) valla bu gece geçmicek :( sancılancakmışım gibi hissediyorum bende :( bu nasıl bir cahillik ya, nasıl edepsizce bir soru.. azarla bence bu tip insanları hatta çekinme cahilliğinide yüzüne vur.. çok sinirlendim hakkaten

hamarat anne.. bizde ara öğün yaptık benim tombalak oğlumla :)) dediğin gibi dün ve bugun çok sıcaktı buralarda.. ama geliyomuş yağmurlar..

yok cnm ya şekerim yüklemede 200 çıkmıştı o yüzden diyet yapıyorum, şimdi diyetle düşürdük şekeri ama minişimin kilo alması yavaşladı :( çatlak patlak olduk valla, ya orası ölede bu halimizde bide eşim görmüş dioki bunlar iyice büyümüş iyice sinir oldum :( sankim keyfime aldığım kilolardan dolayı oluyor

Merhaba canim, ben de medical parka gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsun doktorun kim ? Ben goztepeye gidiyorum. Hastaneyi gezemedim ne zaman sorsam odalar dolu diyorlar sinir olmaya basladim artk. Bir de sanci odalarina esleri almiyorlarmis galiba onun ile ilgili birsey biliyor musun ??? ben hastanede dogum aninda esimden baskasini istemiyorum yanimda :(
Bir de medical park kiyafet vermiyor bildigim kadariyla ama sanirim bez vs veriyorlar. İnternet sitesine girersen gun icinde dogan bebeklerin resimlerini koyuyorlar hepsi kendi kiyafetleri ile...

arkadaşlar ben de medicalpark fatih'e gidiyorum. doğumhaneye erkek almıyorlar gerçekten annen ya da bir bayan yakının girebiliyor. ben kıyafet verirler diye düşünüyodum öğrendiğim iyi oldu bi hastane çıkışı daha gerekiyo bana.

oyyy, Allah yardımcın olsun canım, kasılmalar benide dün akşam yemeğinde yakaladı, 15 dk 2 kere oldu geçti ama kıpırdayamadım :25: Rabbim hepimizin gönlüne göre vaktiyle ve sağlıcakla göndersin inşallah..

amin canım allah hepimize yardım etsin
bizim doğumlar yakınmış ekimi bekleyecek nadir hamişlerdeniz heralde kızların bi çoğu eylül sonunda sezeryan olacak

anestezi uzmanı zaten işinin ehli olmalı dediğin gibi..ben etrafımdan duymadım demekki nadir yaşayanlar var. Allah izin verirse benim de spinal olacak.Allah'tan memorialde doğum olcak oranın anestezi uzmanları iyiymiş..umarım sorun yaşamam..bu arada kasık ağrılarım sancılarım gene başladı kızlar sanırım doğuma yaklaşıyorum :43:

sürüklenerek geldim ofise artık çok ağırlaştım ve sanırım kasılmalarım başlıyor inş sorunsuz bekler bebeğim gününü

kızlar hepinizden ayrı ayrı kasılma ve sancı tarifi istiyorum :) ya ben de dün gece sancılandım sanırsam ama aynı bağırsak ağrısı gibiydi hafif hafif bacaklara vuran bi ağrı.. arada bir de rahim kaslarımda hissettiğim bi gerilme.. sizdekiler nasıldı?

yok cnm ya şekerim yüklemede 200 çıkmıştı o yüzden diyet yapıyorum, şimdi diyetle düşürdük şekeri ama minişimin kilo alması yavaşladı :( çatlak patlak olduk valla, ya orası ölede bu halimizde bide eşim görmüş dioki bunlar iyice büyümüş iyice sinir oldum :( sankim keyfime aldığım kilolardan dolayı oluyor

ay evet canım ya konulmuştuk bak unutmuşum.. ya çok kilo almasın zaten normal olsun kilosu ve sağlıklı olsun yeter minnakın üzülme :( erken doğum bizim gibi şekeri olanlar için riskliymiş biliyosun dimi :( ciğer gelişimi daha geç oluyomuş bebeklerin..

eşine deki bu seni baba yapmak için feda ettiğim 90-60-90 vücudum :) ne kadar fedakarım :p

kızlar hepinizden ayrı ayrı kasılma ve sancı tarifi istiyorum :) ya ben de dün gece sancılandım sanırsam ama aynı bağırsak ağrısı gibiydi hafif hafif bacaklara vuran bi ağrı.. arada bir de rahim kaslarımda hissettiğim bi gerilme.. sizdekiler nasıldı?

ay evet canım ya konulmuştuk bak unutmuşum.. ya çok kilo almasın zaten normal olsun kilosu ve sağlıklı olsun yeter minnakın üzülme :( erken doğum bizim gibi şekeri olanlar için riskliymiş biliyosun dimi :( ciğer gelişimi daha geç oluyomuş bebeklerin..

eşine deki bu seni baba yapmak için feda ettiğim 90-60-90 vücudum :) ne kadar fedakarım :p

adet sancısı gibi oluyor kasıklarımda bide sanki bebek kendini yaslıyomuş gbi oluyor oda kasılma oluyormuş bende tam emin olamıyorum hangisi bebek hangisi kasılma

adet sancısı gibi oluyor kasıklarımda bide sanki bebek kendini yaslıyomuş gbi oluyor oda kasılma oluyormuş bende tam emin olamıyorum hangisi bebek hangisi kasılma

yaa bende kasılma hiç yokk sadece çok ayakta kalınca kasıklarımda ağırlık hissi oluyor..geçen bir ebe misafirimiz vardı karnın çok yukarda doğum için çokk erken dedi karnının aşağı inmesi lazım dedi çok şaşırdım.

Doğum çantanıza mama koyucakmısınız kızlar süt gelmezse diye? Ne alsak acaba bırde pişik kremi önerileriniz varmı?

mama için sezeryanla doğum yapanlarda hemen süt gelmediğinden yanında bulunsun diye okumuştum, pişik kremi için desitin diye bi marka var hem pişik önleyici hemde pişik kremi olmak üzere iki çeşidi var ve çok etkili olduğunu arkadaşımdan da bildiğimden ben ondan aldım cnm,

yaa bende kasılma hiç yokk sadece çok ayakta kalınca kasıklarımda ağırlık hissi oluyor..geçen bir ebe misafirimiz vardı karnın çok yukarda doğum için çokk erken dedi karnının aşağı inmesi lazım dedi çok şaşırdım.

evt canım kanala girmesi doğum belirtilerinden ama bazen göbek aşağı inmedende doğum başlayabiliyor

Back
X