- 12 Ocak 2011
- 228
- 23
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5inci mı o zaman bu doğuran?iyi geceler göbekli hatunlarrrrnasılsınız?
ekim annelerinden biri daha doğum yaptı topiğe üye ama pek aktif değildi. bursadan da bi bebeğimiz geldi yani 35+3 te dogum yapmış arkadaşım. 2450 dogmuş kızı gayet sağlıklılarmış darısı bizlere inş.kızlar
şu dogum hikayelerinin olduğu linki atar mısınız ben bi türlü bulamıyorum aramalardan.
bu arada bizim de doğum tarihimiz bi aksilik olmazsa 23eylül saat 9da :18:
aynen bende öyle senin gibi tam giriyorum geri çıkmak zorunda kalıyorum özellikle ben girince eşim geliyor eve çıkmak zorunda kalıyorum malesef
Bızım hastane verıyormu acaba bak onu bılmıyorum medıcal park . Pişik için sebamed önerilmiş genelde canım bepantende ıyıdir.
demir haplarını düzenli kullanıyormusun canım demir eksikliği buna sebep olabilir ama hergün böyle değilse panik yok canın çekiyordur tuzlu filan yediysen hararet yapmıştıriyi aksamlar kizlar size bi sorum olucak ya benim canim buz yemek istiyo surekli sizce sebebi nedir bide sizdede beyazimsi balgam gibi akinti oluyomu
O yüzden içim biraz rahat bakalım barada ilginç bir tesadüf yaşadım nisan annelerinden biriyle tanıştım bir mağazada oradan burdan konuşurken öğrendim buraya üye olduğunu kim bilir bebek mağazalarında kimlerin yanından geçip gidiyoruz dünya epey küçük
Dr'una söylemismiydin ilk oldugunda. Bunu da söyle. Randevun yakın degilse telefon ac anlat bence.ayktada kalmadım oturduğum yerde birden bilincim gitti 4. ayımdada banka kuyruğunda bayılmıştım bu 2 oldu çok korktumm ya
Neden olur bilemiyorum canım. Belki su ihtiyacın var o sekilde gideriyorsun havalar da ısındı gene.iyi aksamlar kizlar size bi sorum olucak ya benim canim buz yemek istiyo surekli sizce sebebi nedir bide sizdede beyazimsi balgam gibi akinti oluyomu
O yüzden içim biraz rahat bakalım barada ilginç bir tesadüf yaşadım nisan annelerinden biriyle tanıştım bir mağazada oradan burdan konuşurken öğrendim buraya üye olduğunu kim bilir bebek mağazalarında kimlerin yanından geçip gidiyoruz dünya epey küçük
demir haplarını düzenli kullanıyormusun canım demir eksikliği buna sebep olabilir ama hergün böyle değilse panik yok canın çekiyordur tuzlu filan yediysen hararet yapmıştır
yok cnm demir hapi kullanmiyorum bende demirden diye tahmin etmistim ama hergun yiyorum ins bi zarari olmaz
demir haplarını düzenli kullanıyormusun canım demir eksikliği buna sebep olabilir ama hergün böyle değilse panik yok canın çekiyordur tuzlu filan yediysen hararet yapmıştır
yok cnm demir hapi kullanmiyorum bende demirden diye tahmin etmistim ama hergun yiyorum ins bi zarari olmaz
mideni üşütme ihtimalin var ayrıca boğaz enfeksiyonları kapında olabilir dikkat et yememeye çalış
Merhaba canim, ben de medical parka gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsun doktorun kim ? Ben goztepeye gidiyorum. Hastaneyi gezemedim ne zaman sorsam odalar dolu diyorlar sinir olmaya basladim artk. Bir de sanci odalarina esleri almiyorlarmis galiba onun ile ilgili birsey biliyor musun ??? ben hastanede dogum aninda esimden baskasini istemiyorum yanimda
Bir de medical park kiyafet vermiyor bildigim kadariyla ama sanirim bez vs veriyorlar. İnternet sitesine girersen gun icinde dogan bebeklerin resimlerini koyuyorlar hepsi kendi kiyafetleri ile...
Merhaba canim, ben de medical parka gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsun doktorun kim ? Ben goztepeye gidiyorum. Hastaneyi gezemedim ne zaman sorsam odalar dolu diyorlar sinir olmaya basladim artk. Bir de sanci odalarina esleri almiyorlarmis galiba onun ile ilgili birsey biliyor musun ??? ben hastanede dogum aninda esimden baskasini istemiyorum yanimda
Bir de medical park kiyafet vermiyor bildigim kadariyla ama sanirim bez vs veriyorlar. İnternet sitesine girersen gun icinde dogan bebeklerin resimlerini koyuyorlar hepsi kendi kiyafetleri ile...
gece gece ayaktayız oğluşumla midemiz ekşiyooo...........
Merhaba seni görmek beni mutlu etti:) çünkü bende inanılmaz buz yîyoum daha önce böyle bi alışkanlığım yoktu.. Sende var mıydı acaba?
aynennnn![]()
ya bana soda iyi gelio oda evde yokk yarın bir sürü alacam ......şurup süt falan hiç fayda etmiyooo
günaydın canımgünaydın kızlar nabersiniz dün eminönüne gitik ama bu son artık dayanamıyorum bugün işe zor geldim allahtan cuma günü bebek şekeri için malzeme alldık kardeşimle yapıcaz bu akşam
Eki Görüntüle 801977
sonradan kullanılabilsin diye böyle bişi seçtik doğuma daha doğrusu mevlüte çok var diye şeker yerine lavanta koyduk
bu yaptığımız ilk deneme tasarımı farklılaştırabiliriz
anaaaam bir tek ben mi varım.
günaydınlar herkeslere
çok güzel olmuş.ben de dolap süsüyle anahtarlık arasında kaldım.günaydın kızlar nabersiniz dün eminönüne gitik ama bu son artık dayanamıyorum bugün işe zor geldim allahtan cuma günü bebek şekeri için malzeme alldık kardeşimle yapıcaz bu akşam
Eki Görüntüle 801977
sonradan kullanılabilsin diye böyle bişi seçtik doğuma daha doğrusu mevlüte çok var diye şeker yerine lavanta koyduk
bu yaptığımız ilk deneme tasarımı farklılaştırabiliriz
ay kız misafir gelmesin bundan sonra ya.iyice ağırlaştık.yavaş yavaş yapgünaydın canım
çok güzelmiş canım bende buzdolabı süsü düşünmüştüm ama bu daha çok hoşuma gitti
günaydın bugün erkenciyiz yavaş yavaş ev silip süpürcem akşama misafirimiz var
benim babam spinal anestezi ile fitik ameliyati oldu. 1 hafta dizlerindeki battaniyeye uzanip uzerine cekemedi bel agrisindan. Oturdugu yerden ayagi kalkamadi. Ama bu spinal anestezi herkeste ayni etkiyi yapar anlamina gelmiyor. Burada anestezinin dogru yapilmasi onemli anestezistin isinin ehli olmasi gerek. Yan etkiler hep yanlis yapilmasindan kaynaklaniyor, bilginiz olsun.
günaydın canım
çok güzelmiş canım bende buzdolabı süsü düşünmüştüm ama bu daha çok hoşuma gitti
günaydın bugün erkenciyiz yavaş yavaş ev silip süpürcem akşama misafirimiz var