2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlaar selam herkese.. Birşey sormak istiyorum. Göğüs uçlarınıza krem sürmeye başladınız mı? Ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? bazıları doğumdan bir ay önce başlayın diyor bazıları da doğumdan itibaren diyor, kararsız kaldım açıkçası..:26:
Ben daha başlamadım canım.
slm kızlar yazılanları okuyamadım şimid girdim ben bugün otobüste baygınlık geçirdim müdahale ettilerhemen tansiyonumlaşekerim düşmüş nabzım fırlamış çok korktum bir kendime geldimmillet yanağıma vuruyooo :(şimdi iyiyizz oğlumla
Canım cok gecmis olsun. Ayakta falan mı kaldın. Aman cok dikkat et.
selam anneler kasılmalar sancılar basladımı bende arada toplanma oluyo kasılma gibi ama tam anlamıyorum doktora söyledim bebektir o dio ama bebek gibi değil nasıl anlıcam ya sancı yada kasılmalar baslarsa

Bende de henüz yok. Ama yavaş yavaş başlamalı eğer normal istiyorsan dedi dr'um bugun. Hayırlısı artık.

coktandr gıremyrm nasılsnz arkadaslar doguran var mı 3 kişiden hariç BİZİM az kaldı ama 2 gündr içim sıkılıyo iyice hersey batıyo canım az sıcaklardan mı

Herkes bunalıyorbanlaşılan hem enerji düşüklüğü hem sıcaklar hem de sancı ve kamplar hamileliğin en sıkıntılı dönemindeyiz sanırım artık penguen gibi yürüdüğümü hissediyorum ve çok tuhaf oluyorum mantar sendromu da ayrı bir dert hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi bir kucağımıza alabilsek

iyi geceler göbekli hatunlarrrr :49: nasılsınız?
ekim annelerinden biri daha doğum yaptı topiğe üye ama pek aktif değildi. bursadan da bi bebeğimiz geldi yani 35+3 te dogum yapmış arkadaşım. 2450 dogmuş kızı gayet sağlıklılarmış darısı bizlere inş. :16: kızlar
şu dogum hikayelerinin olduğu linki atar mısınız ben bi türlü bulamıyorum aramalardan.
bu arada bizim de doğum tarihimiz bi aksilik olmazsa 23eylül saat 9da :18:

ahanda tam onu yaşıyoruz lına eeeeeeee son aya gırdık artıkkk doğum geldı çattı:53::53::53::53:
evet benim doğum 16 ekim görünüyor gerçi burda 19 ekim ama belli olmaz yine de 34 gün var az kaldı ama bana daha az kaldı gibi geliyor kaç gündür hatta dün içime öyle bir his doğdu ki gittim bebeğimin bir kaç parça kıyafeti vardı onları yıkadım doğarsa bari çıplak kalmasın diğer eksikleri pazar günü eşimle halledicez inşallah
slm kızlar yazılanları okuyamadım şimid girdim ben bugün otobüste baygınlık geçirdim müdahale ettilerhemen tansiyonumlaşekerim düşmüş nabzım fırlamış çok korktum bir kendime geldimmillet yanağıma vuruyooo :(şimdi iyiyizz oğlumla
geçmişş olsun canım aynıı olayı bende atlattım otobüsün içinde baygınlık geçirdim ilk aylarımdı o zaman çok fena oldum otobüste tıklım tıklımdı merdivenindeydim oraya yığılıp kaldım da bir allahın kulu gel otur demedi yaa insanlık ölmüş dedim resmen
Bızım hastane verıyormu acaba bak onu bılmıyorum medıcal park . Pişik için sebamed önerilmiş genelde canım bepantende ıyıdir.

Benım kızın ayakları sol tarafta canım toplanınca yumruk gb oluyor ama daha cok tepiş atıyor ayaklarına resmen dokunuyorum karnımdan cıkıcakmıs gb oluyor dokununca cekıyor o yumrukk gb olma toplanması oluyor
özel hastaneler veriyor canım orası da özel biliyosun özellerde hermen hemen herşey onlara ait oluyor hatta bizim hastane hasta bezini bile veiryor
Kızlar dün elifnilinde tavdiyesitle de gittiim o ağrılarım sancıymış:18:nst bağladılar ağrım çıktı sonra 1000 lik bir ağrı kesici serum yedim sonra tekrar nstye girdim ağrım çıkmafı tekrar:)))) dr haftaya tekrar gel nst girceksin dedi söa srtık çok dikkat etmem gerekiyor iyiki burası var yoksa ben bekler dururdum kızlar ağrılarınızı hafife almayın gidin dr
aman canım dikkat et kendine senin daha çook var erkenden gelmesin bebiş biraz büyüsün ciğerleri gelişsin gelişimini tamamlayınca gelsin inşallah
Gecmis ilerlemiş, okumam biraz zaman alacak galiba.
Bende gireyim diyorum ama tam okumaya başlıyorum birsey çıkıyor :)
Esim de geldi arada yemek vs. Simdi okurum umarım :)
Doğuran yoktur umarım arada :)
aynen bende öyle senin gibi tam giriyorum geri çıkmak zorunda kalıyorum özellikle ben girince eşim geliyor eve çıkmak zorunda kalıyorum malesef
selam anneler kasılmalar sancılar basladımı bende arada toplanma oluyo kasılma gibi ama tam anlamıyorum doktora söyledim bebektir o dio ama bebek gibi değil nasıl anlıcam ya sancı yada kasılmalar baslarsa
canım kasılmalar raatsızlık verici ordan anlayabilirsin bende oluyor kasılma mekik çekmiş de karın kasların yanıyor gibi bir hiz olluyor ayrıca karnının bir yeri değil heryeri sert oluyor
teşekkür ederim canım vajinada yanma oluyo neden acaba normal mi
yanme enfeksiyondan kaynklanıyor olabilir doktora görün istersen sürerse
Herkes bunalıyorbanlaşılan hem enerji düşüklüğü hem sıcaklar hem de sancı ve kamplar hamileliğin en sıkıntılı dönemindeyiz sanırım artık penguen gibi yürüdüğümü hissediyorum ve çok tuhaf oluyorum mantar sendromu da ayrı bir dert hayırlısıyla hepimiz meleklerimizi bir kucağımıza alabilsek

mantar mı var canım doktoruna söyleseydin ilaç verirdi sana ben de geçenlerde atlattım bir türlü geçmiyordu fitil verdi doktorum geçti kurtuldum çok şükür

iyi geceler göbekli hatunlarrrr :49: nasılsınız?
ekim annelerinden biri daha doğum yaptı topiğe üye ama pek aktif değildi. bursadan da bi bebeğimiz geldi yani 35+3 te dogum yapmış arkadaşım. 2450 dogmuş kızı gayet sağlıklılarmış darısı bizlere inş. :16: kızlar
şu dogum hikayelerinin olduğu linki atar mısınız ben bi türlü bulamıyorum aramalardan.
bu arada bizim de doğum tarihimiz bi aksilik olmazsa 23eylül saat 9da :18:

ben de seni merak ediyodum adig_e doğum yaptımı yoksa hiç göremiyorum diyodum ki daha duruyormuş prenses içerde inşallah ani bir gelme isteği duymaz canım meleğin doktorunun verdiği tarihte doğar kendini hazır hissetmiş olursun

ben de seni merak ediyodum adig_e doğum yaptımı yoksa hiç göremiyorum diyodum ki daha duruyormuş prenses içerde inşallah ani bir gelme isteği duymaz canım meleğin doktorunun verdiği tarihte doğar kendini hazır hissetmiş olursun

aynen öyle canım panik yaptırmadan gelsin ama ne zmn isterse de gelebilir bahaneyle kavuşmuz olurum kuzumaaa :16:
senin belli mi tarih? bişey diyo mu doktorun? ben en geride kaldım nerdeyse baksana hatunlar tutamıyo içerde :27:

mantar mı var canım doktoruna söyleseydin ilaç verirdi sana ben de geçenlerde atlattım bir türlü geçmiyordu fitil verdi doktorum geçti kurtuldum çok şükür[/QUOTE]

Evet doktorumun haberi var kültür aldı ve mantarın türü nedeniyle alacağım ilaç bebeğime zarar verirmiş o nedenle kontrol altında tutmaya çalışacağıZ dedi bakalım çtesi kontrol var soracağım tekrar

aynen öyle canım panik yaptırmadan gelsin ama ne zmn isterse de gelebilir bahaneyle kavuşmuz olurum kuzumaaa :16:
senin belli mi tarih? bişey diyo mu doktorun? ben en geride kaldım nerdeyse baksana hatunlar tutamıyo içerde :27:

daha doğum konusunu konuşmadık doktorumla ama en son doğum tarihi 16 ekim görünüyor bu gidişimde konuşucam bakalım ne diyecek

ayktada kalmadım oturduğum yerde birden bilincim gitti 4. ayımdada banka kuyruğunda bayılmıştım bu 2 oldu çok korktumm ya

Bende de henüz yok. Ama yavaş yavaş başlamalı eğer normal istiyorsan dedi dr'um bugun. Hayırlısı artık.
......................................

ayktada kalmadım oturduğum yerde birden bilincim gitti 4. ayımdada banka kuyruğunda bayılmıştım bu 2 oldu çok korktumm ya

mantar mı var canım doktoruna söyleseydin ilaç verirdi sana ben de geçenlerde atlattım bir türlü geçmiyordu fitil verdi doktorum geçti kurtuldum çok şükür

Evet doktorumun haberi var kültür aldı ve mantarın türü nedeniyle alacağım ilaç bebeğime zarar verirmiş o nedenle kontrol altında tutmaya çalışacağıZ dedi bakalım çtesi kontrol var soracağım tekrar[/QUOTE]

hımm anladım canım benim doktorum hamilelik dolayısıyla kültür almadı genel kullanılan bir fitil verdi o iyi geldi çok şükür belki seninki de geçer inşallah kurtulursun bu illetten

Evet doktorumun haberi var kültür aldı ve mantarın türü nedeniyle alacağım ilaç bebeğime zarar verirmiş o nedenle kontrol altında tutmaya çalışacağıZ dedi bakalım çtesi kontrol var soracağım tekrar

hımm anladım canım benim doktorum hamilelik dolayısıyla kültür almadı genel kullanılan bir fitil verdi o iyi geldi çok şükür belki seninki de geçer inşallah kurtulursun bu illetten[/QUOTE]

Âmin inşallah tek korkum bebeğe ya da keseye bulaşması oğlusum da maşallah korkutmuyor beni çtesi yi iple çekiyorum bakalım ne çıkacak

hımm anladım canım benim doktorum hamilelik dolayısıyla kültür almadı genel kullanılan bir fitil verdi o iyi geldi çok şükür belki seninki de geçer inşallah kurtulursun bu illetten

Âmin inşallah tek korkum bebeğe ya da keseye bulaşması oğlusum da maşallah korkutmuyor beni çtesi yi iple çekiyorum bakalım ne çıkacak[/QUOTE]

yok canım bulaşmaz inşallah zaten bulaşacak olsaydı doktorun söyler ve önlem alırdı böyle birşeyi riske atmazdı

iyi aksamlar kizlar size bi sorum olucak ya benim canim buz yemek istiyo surekli sizce sebebi nedir bide sizdede beyazimsi balgam gibi akinti oluyomu

Back
X