2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
burda bebekelri 10 aylık diye yazmışlar. bize de dr senin sat in ne zaman dedi diyelim 10 ocak.her ayın 10nunda 1 ayın doluyor demişti

hamilelik 40 hafta 40 haftada 10 ay yapmiyomu bilmem ki bana boyle bisey verdi ben bunu kullaniyorum ebe gelmisti gecen onada gosterdim dogru dedi hani biz hep 9 ay olarak biliyoruz ya ama 10 aymis :6::6::6:

evet merakla bekliyorum çizelgeyi ,insanlar soruyo kaç aylıksın 6.5 mu desem 7 mi desem acaba 7 oldu mu anlayamıyorum kalan haftaları sayıyorum 10 ay mı sürüyo bu hamilelik nedir anlamadım :1:

evet canım 40 hafta olarak düşündüğümüzde 10 ay sürüyor ama ben klasik yöntem olan 9 ay 10gün gibi bakıyorum tabi doğum tarihimde cuk deyip hesaba oturuyor...

tahmini doğum tarihim allah nasip ederse 10.10.2013 yani son 10 gün ekim ayı içinde bu durumda temmuz ayı komple benim 7. ayım yani temmuz bitip ağustosa girince 7 bitti sekize girdik diyicem şimdi soranlara 7. ayın içindeyim diyorum...
yani:
temmuz:7. ay
ağustos:8. ay
eylül :9. ay
ve 10 ekim son 10 gün... finall..

nasıl ama hesabım...:1::21:

kızlar dün ilk kez mobilya baktım gerçi tek bir dükkanda baktık tam iftara yakın bir saati çünkü,

MDF mobilyalar 3.200 tlden başlayıp 4000-5000 TL ye kadar çıkıyor
suntalam olanlar 1200 den başlayıp artıyor
bunlara,döşek uyku seti halı vs dahil değil
bebek arabası+oto koltuğu:1000 tl
uyku setleri :200 tlden başlıyor

sonki bebişler bize doğum hariç ortalama 5.000 tl masraf gerektiriyor+ortalama 1000-1500 arasıda doğum eklersek

6.500 tl ediyor...:18::18::18:

kızlar dün ilk kez mobilya baktım gerçi tek bir dükkanda baktık tam iftara yakın bir saati çünkü,

sonki bebişler bize doğum hariç ortalama 5.000 tl masraf gerektiriyor+ortalama 1000-1500 arasıda doğum eklersek

malesef canim iviri ziviri cok bu isin :27::27:

Merhaba kızlar. Dün e-bebek'te avent biberonları %50 indirimliydi. Ben de kızıma bunları aldım. :16:

$mNUK-92_1.webpEki Görüntüle 755527 $mPAV-4019_1.webp$mPAV-SCF66027_1.webp

selam kızlar hepinize kocam iş için şehir dışına çıktı 1 ay falan sadce hafta sonları gelecek :( çok moralim bozuk ya o yokken evde yanlız kalamıyorum göçebe gibi bi annnem bi kayınvalide gezinip durucam ya hiç istemiyorum ama geceleri kabuslarla uyanıyorum gebelikden önce de vardı maalesef :( biri uyandırmazsa çok zor uyanıyorum valla bekarken nasıl evimden ayrılacağım dediğimde görümcem sen evlen bi annenin evi bile sana dar gelecek evimde evim diyeceksin demişti gerçekten öleymiş hiçbir yerde evimdeki kadar rahat edemiyorum ya hele de böle hamişken kocamdan ayrı kalması çok koyacak :(

evet cnm ortalama böyle ama sana kalmış, biraz da artık ihtiyaç dediğimiz şeyler ihtiyaçtan çok zevk için alınıyor..mesela ben oda yapmayı şuan düşünmüyorum bi beşik bi karyola bizi 3-4 yaşına kadar götürür inşallah..sonra da keyfine göre, o zaman kardeş vs olursa ona göre yaparız inşallah..yada bebek arabasını eğer kışın dışarı çıkmıycaksan erteleyebilirsin..vs..ben ihtiyaç oldukça alayı düşünüyorum..alışveriş merkezi çarşı vs herşey yakın, arabayla 5-10 dk en fazla 20 dk mesafde..:16:biz biraz kendimiz için alıyoruz yoksa yavruş bebeklerin ihtyacı olan şey belli..bizim sevgimiz..:16:bebekler diye bi belgesel var muhakkak izleyin..afrikadaki bebeğe şok olcaksınız:9:

slmalar millet bizde geldik ogluşumla
kızlar artık şu hastane çantasının listesinide yapsak ya neler konacak nelere gerek var benim kafam okadar karıştıki artık ne alıcam ne almıcam karar veremiyorum

selam kızlar hepinize kocam iş için şehir dışına çıktı 1 ay falan sadce hafta sonları gelecek :( çok moralim bozuk ya o yokken evde yanlız kalamıyorum göçebe gibi bi annnem bi kayınvalide gezinip durucam ya hiç istemiyorum ama geceleri kabuslarla uyanıyorum gebelikden önce de vardı maalesef :( biri uyandırmazsa çok zor uyanıyorum valla bekarken nasıl evimden ayrılacağım dediğimde görümcem sen evlen bi annenin evi bile sana dar gelecek evimde evim diyeceksin demişti gerçekten öleymiş hiçbir yerde evimdeki kadar rahat edemiyorum ya hele de böle hamişken kocamdan ayrı kalması çok koyacak :(

Allah kavustursun canim ama 1 aymis ve hafta sonlari gelicekmis azcik sabret gelir gecer hemencecik:6: malesef bende yalniz asla kalamam evde o sey bende de var yine senin kv annen fln varmis benim burada gidecek kimsem de yok :27: hamileyken zor olur tabiki senin icin ama yabanci degillerki seninde durumunu biliyolar sonucta hamilesin :16: dikkat et kendine

slmalar millet bizde geldik ogluşumla
kızlar artık şu hastane çantasının listesinide yapsak ya neler konacak nelere gerek var benim kafam okadar karıştıki artık ne alıcam ne almıcam karar veremiyorum

bide o sorun var ya ben normal cek cekli bavul goturucem cunku burada 3-4 gun kaliyosun iyi olsanda olmasan da :27: kk da arastirdim biraz bazi kizlar ayri yapmis bebekle kendi kiyafetlerini hast.giderken bebegin kiyafetlerini dogumdan sonra ki ilk kiyafetlerini posete koymuslar hemsirelere vermisler mesela :26: ama ne koyulucak dersen hiic bilmiyorum :27::27:

evet canım 40 hafta olarak düşündüğümüzde 10 ay sürüyor ama ben klasik yöntem olan 9 ay 10gün gibi bakıyorum tabi doğum tarihimde cuk deyip hesaba oturuyor...

tahmini doğum tarihim allah nasip ederse 10.10.2013 yani son 10 gün ekim ayı içinde bu durumda temmuz ayı komple benim 7. ayım yani temmuz bitip ağustosa girince 7 bitti sekize girdik diyicem şimdi soranlara 7. ayın içindeyim diyorum...
yani:
temmuz:7. ay
ağustos:8. ay
eylül :9. ay
ve 10 ekim son 10 gün... finall..

nasıl ama hesabım...:1::21:

aynen canım bende senin gibi hesaplıyom, her ayın bitmesine 3 gün kala bir ay bitiyo bende çünkü benimde 07/10 gözüküyo doğum sata göre böle olunca ben 26/07 de 7. ayı bitirmiş olcam, 26/08 de 8. ayı bitircem, 26/09 da 9. ayı bitircem geri kalan son 10 günde artık kısmet
:23:

Back
X