2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen kuzum valla bende öyleyim şu anda :37: çıkacağım belli aklımda bebişle ilgili bin türlü şey var diye hiç işime odaklanamıyorum :27:
o ayrı bi şey zaten yaa onları yan yana düşünmek bile bu kadar güzelken gerçekte yaşamak nasıl olur Allah bilir:16::16:
Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin cümlemize
:49:

aminnn canım hepimize nasip etsin Allah inş. :16:
eylülün başına kadar vakit geçmek bilmez şimdi bana. izinlerimize çıkalım da eksikler var daha bi sürü tamamlanacak :9:

kızzzlaaarrr farkında mısınız kocalarımızla başbaşa geçireceğimiz son günler ve biz karı koca bu günleri değerlendireceğimize akşamları erkenden uyuyoruz vücut uyku mu depoluyo napıyo :1::1::1:

ben de 1 ay önceden çıkıcam insan bebeğe odaklanınca yaptığı işten de pek hayır gelmiyo :1::1::1:
dün eşime diyorum önceden tüm hayallerim senin üzerineydi ama kusura bakma artık hep kızımı hayal ediyorum diye. farkındayım zaten daha şimdiden ihmal ediyosun beni diyo (kii nankör hiç alakası yok :1:) :127:
hele eşimle kızımı bi arada hayal etmek paha biçilemez :16::16::16:
bende hiç işime konstantre olamıyorum şu anda. karnım çok acıktı oğluşum baya güçlü tekmeler atıyo canımı acıtıyo valla:49::55: öne doğru eğilemiyorum evraklara bakarken sıkıntı oluyo. bu gidişle eylülü beklemeden ayrılıcam izne :27:
Arkadaş neyle besliyosunuz siz bu oğlanları da önde gidiyolar hep valla merak ettim :9:
benim kız 3-4 gün geride geliyo hep kilo konusunda :49:
valla ben sabahları coğunlukla puaca yedim öğlen evd kalan yemekler :1: sütüde her akşam içemiyom ama aklıma geldıgı an ıcıyorum. yoğurt peynir cok tüketiyorum ben bu arada pikniğe cok gittik etler tavuklar balıklar oğluşum protein bayramı yaptı :1: bi ara ceviz cok yiyodum ama onuda bıraktım şimcik. aklıma ne eserse yıyom valla:56: ama az az ve sık sık yiyorum cünkü acıkıyorum :56:

kızzzlaaarrr farkında mısınız kocalarımızla başbaşa geçireceğimiz son günler ve biz karı koca bu günleri değerlendireceğimize akşamları erkenden uyuyoruz vücut uyku mu depoluyo napıyo :1::1::1:
evet canım yaa yığılıyoruz un torbası gibi adamlar da umudu kesmiş bizden hiç elleşmiyolar :1::1::1:

Kizlar benim seker yukkemem yüksek çıktı. Diyetisyene gidicem.moralim çook bozuldu. Var mı icinizde diyet yapan. Ve işe yariyor mu

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba epey oldu topiğe girmeyeli sayfalar sular seller gibi akmışş,
gerçi anladığım kadarıyla bir yaz rehaveti ve büyüyen göbüşler sorunu var ama hayırlısı diyelim sayılı gün çabuk geçer,kendi adıma konuşayım sanki teskereye gün sayan asker gibiyim ağustosuda bir bitirsek sanki eylül daha kolay geçecek gibi hissediyorum inşallah,ben antalyada yaşıyorum ve %90 larda bir nem oranı var,sıcak hava sürekli ter akıyor vücudumdan gece klimalı odada dahi terliyorum

Kizlar benim seker yukkemem yüksek çıktı. Diyetisyene gidicem.moralim çook bozuldu. Var mı icinizde diyet yapan. Ve işe yariyor mu

canım moralini bozma hemen gebelerin büyük bir oranında çıkıyor hemne diyete başla ve güzelce uygula hiç sorunsuz bitecek amin ol 3 arkadaşımda vardaı geçen ay sorunsuzca ve sağlıkla bebişlerini doğurdular diyet yapan arkadaşta var,3 hafta kaldı doğuma şuan diyeti çok iyi gidiyor mesela ilk aylarda aşırı kilo almıştı ilk 3 ayda 5 kilo aldı mesela ama şeker diyetinden sonra kilo alması azaldı normale döndü bebişide gayet sağlıklı iyikide diyete başladım diyor...

bende hiç işime konstantre olamıyorum şu anda. karnım çok acıktı oğluşum baya güçlü tekmeler atıyo canımı acıtıyo valla:49::55: öne doğru eğilemiyorum evraklara bakarken sıkıntı oluyo. bu gidişle eylülü beklemeden ayrılıcam izne :27:
valla ben sabahları coğunlukla puaca yedim öğlen evd kalan yemekler :1: sütüde her akşam içemiyom ama aklıma geldıgı an ıcıyorum. yoğurt peynir cok tüketiyorum ben bu arada pikniğe cok gittik etler tavuklar balıklar oğluşum protein bayramı yaptı :1: bi ara ceviz cok yiyodum ama onuda bıraktım şimcik. aklıma ne eserse yıyom valla:56: ama az az ve sık sık yiyorum cünkü acıkıyorum :56:
oooo pikniklerden almış çocuk vitamini hakkaten yarasınnn dicem ama yaramış maşallah :9:

evet canım yaa yığılıyoruz un torbası gibi adamlar da umudu kesmiş bizden hiç elleşmiyolar :1::1::1:
dokunmasınlar ama gezelim tozalım yahuuu ama biz totomuzu mümkün değil kaldıramıyourz illa her akşma birimizden biri vazgeçiyo dışarı çıkmaktan diğerimiz de hiç itiraz etmiyo :1:
:119::119::119:İkili rakamları bende gördüm yarabbim...:119::119::119:
:46::46::46: tebrikler canımmmm

Selam kizlar bi taraftan kahvalti yapip diger taraftan takip etmek ne zormus yahu :26::26:

kac aylik oldugumuzla ilgili bisey yazicam dr bana bi cizelge verdi orada yaziyo bende sizlerle paylasicam :27:

kızlar merhaba epey oldu topiğe girmeyeli sayfalar sular seller gibi akmışş,
gerçi anladığım kadarıyla bir yaz rehaveti ve büyüyen göbüşler sorunu var ama hayırlısı diyelim sayılı gün çabuk geçer,kendi adıma konuşayım sanki teskereye gün sayan asker gibiyim ağustosuda bir bitirsek sanki eylül daha kolay geçecek gibi hissediyorum inşallah,ben antalyada yaşıyorum ve %90 larda bir nem oranı var,sıcak hava sürekli ter akıyor vücudumdan gece klimalı odada dahi terliyorum

aynen arkadaşım ben de baya olmuş girmeyeli okuması güç valla ve ben de senin gibiyim ağustosu atlatsak gerisi kolay gibi.

Selam kizlar bi taraftan kahvalti yapip diger taraftan takip etmek ne zormus yahu :26::26:

kac aylik oldugumuzla ilgili bisey yazicam dr bana bi cizelge verdi orada yaziyo bende sizlerle paylasicam :27:

evet merakla bekliyorum çizelgeyi ,insanlar soruyo kaç aylıksın 6.5 mu desem 7 mi desem acaba 7 oldu mu anlayamıyorum kalan haftaları sayıyorum 10 ay mı sürüyo bu hamilelik nedir anlamadım :1:

1-4: 1 Ay

5-8: 2 Ay

9-12: 3 Ay

13-16: 4 Ay

17-20: 5 Ay

21-24: 6 Ay

25-28: 7 Ay

29-32: 8 Ay

33-36: 9 Ay

37-40: 10 Ay

yaa cnm gecen biri liste yazcaktı buraya kimdi o unuttum:15:

tmm kuzum sen boşver ben ablama sorarım zaatı 6 aylık minnak bebişi var:34:

tavuklummm al aşağıdakileri aldım ben kıyamadım yine sana:16: ama sen genede ablana sor en yakın örnek o var madem sana daha net bilgiler verir, benim etrafımda yakınım yok böle bebiş doğurmuş:50:

[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 824, bgcolor: yellow"]ODA İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]UYKU SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YATAK KORUYUCUSU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YATAK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]HALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]MOBİLYA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YASTIK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]PERDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]AVİZE, ABAJUR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BEBEK DOLABI ASKISI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]NEVRESİM TAKIMI 1 ADET DEĞİŞMELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl25, bgcolor: yellow"]BEBEK İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]2 ADET HASTANE ÇIKIŞ SETİ ( 0-3 AY YADA YENİDOĞAN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ZIBIN ( İLK BAŞLARDA DAHA KOLAYLIK OLABİLİ R )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]UZUN KOLLU BODY 4-5 ADET ( ELDİVENİ OLANLAR TERCİH )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 824, bgcolor: transparent"]UZUN KOLLU TULUM ( AYAKLI YADA AYAKSIZ ) YENİ DOĞAN 4-5 ADET, 3-6 AY 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ÇORAP 3-4 ADET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ŞAPKA VE ÖNLÜK ( KIŞ BEBEĞİ İÇİN YÜN 2-3 ADET, 1-2 PAMUK )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]PENYE YELEK VE HIRKA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ELDİVEN 6 ADET ( TULUMLAR ELDİVENLİ ALINIRSA GEREK KALMAYABİLİR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]MERMERŞAHI AĞIZ BEZİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BATTANİYE ( PENYE EN AZ 2 ADET, YÜN 1 ADET )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BANYO SETİ ( KÜVET, FİLE, SÜNGER, KOVA, MAŞRAPA )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 824, bgcolor: transparent"]ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, PİŞİK KREMİ, BANYO SONRASI LOSYON ( SEBAMED )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 824, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ALT AÇMA ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BAŞLIKLI HAVLU 2 ADET ( YENİDOĞANDA BORNOZ ÖNERİLMİYOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]UNIBABY ISLAK PAMUK MENDİL YENİDOĞAN - 4 paket[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]FIRÇA VE TARAK SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]TIRNAK BAKIM SETİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BURUN ASPİRATÖRÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]YAN YATIRMA YASTIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]3 ADET EMZİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BİBERON ( AVENTİN İÇİNDE VAR EKSTRA ALMADIM )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]BİBERON STERİLİZASYON FIRÇASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]ATEŞÖLÇER ( AYNI ZAMANDA ODA VE MAMA SICAKLIĞI ÖLÇÜYOR ) UNIDEN MARKA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]ANNE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS PEDİ ( MOTHERCARE ) - İLK ZAMANLAR ÇOK GİDİYOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl23, width: 824, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KALKANI ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR ) YA BU YADA GÖĞÜS PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT POMPASI PHILIPS AVENT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT SALKAMA POŞETİ VS. GİBİ BİR ÜRÜN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Back
X