2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar benmde yarın bellı olck pazartesıye kadar beklıcz dedı yanı dogmadı bızmkı yarın doktra gıttcm daha beklemz bır hafta gectı zaten yarın karar vercz cok streslıym ya offffffff korku var

panikli senin günün ayın kaçıydı bir hafta mı geçti ya beni de bekletirler mi bir hafta acaba bende yarın gitcem kontrole ama nolcak bilm iyorumm

Y
Alt tarafımda benimde bugün ağrı vardıe kasıllmalarım sıklaltı saat 11 den beri bilmiyorum devam eder mi (( tuvaleyim varmış gibi oluyor sürekli anamm doğucam mıı :))))

panikli senin günün ayın kaçıydı bir hafta mı geçti ya beni de bekletirler mi bir hafta acaba bende yarın gitcem kontrole ama nolcak bilm iyorumm

benm eylul sonuydu son adet tarıhım 26 aralık salı gunu 40bıttı nstler bıde ayrıntılıda bebiş ıyı cıkt ondan bıraz daha bekleyelım dedı hAYIRLISI OLSUN CANIM

valla pırtlatsak ne guzel olur artk benm ümıdım kalmadı her aksam belkı bu gece sancım gelır dıye yatıym ama yok bişey gunlerde bıttı artk
öyle deme canım, mutlaka bi hayır vardır bundada.. beklentilerle yatıp kalktığımız için böyle umutsuzlaşıyoruz. 0 yüzden kendine güven, yarın doktoruna gidiceksin ve en kısa zamanda da hayırlısıyla bebişine kavuşucaksın ne güzel :)

Kızlar iyi geceler
doğuma 1 gün kala nezle oldum iyi mi burnum şıp şıp damlıyor napçam şimdi kızımdada ynı olmuştu şimdide aynı kızımda sezeryan günü hafiflemişti böyle narkoz verirlermi ki inşallh salıya kadar hafiler ne içmeliyim? ballı süt limonlu çay filan içtim
bu arada kv burada olduğu için herkes hoşgeldine gelior sabah biraz salonu düzelttik yeni koluk tk gelmişti bayağı iş çıktı vitrin sığmadı boşalttık mutfağa dizdiler içindekileri kv bana çok iş yaptırmıyor sağolsun sonra misafir geldi derken pek giremedim yarında çamaşırları yıkmıştık ütü ypıcaz halıla rım yıkamadan geleck ben hstanedeyken çarşamba temzlikçim gelecek o serer halıları işler bitmiyor valla....

evet günüm 5 ekimde doldu o gün çok stress oldum ama sonra sakinleştim rahat olmaya ihtiyacım var ben de biraz paniğim aslında

YA NAPCAZ YA hıc sancı yokken sunı sancı almaktan korkym sezaryandanda korkuym en azından dıyodum sancılannca panık aklıma gelmez ama hıc bişey yokken gıtmek panık olurm dıye korkuym

Y

Alt tarafımda benimde bugün ağrı vardıe kasıllmalarım sıklaltı saat 11 den beri bilmiyorum devam eder mi (( tuvaleyim varmış gibi oluyor sürekli anamm doğucam mıı :))))
0lur mu olur valla cnm :))
benim karnımda sertleşip duruyo ama alıştım artık çünkü devamlı oluyo :))
benim tuvaletim varmış gibi olmakla kalmıyo, arka arkaya gitsemde hiç gitmemişim gibi çıkıyo maşallah :)))

sen benı bılıyon yaz yagmuru cok streslıym ya bıde sureklı yana yatmaktanmı ne yanlarım agrıyo göğüslermn yan kısımları düşündükce kalbm carpıyo

geçmiş olsun cnm nane limon iç iyi geliyor bende hamileliğimde çok hasta olmuştum nane limon içtim hep bu şekil atlattım he birde ıhlamur ve acı tarhana çorbası çok içtim bence iç derim yoksa nasıl atlatıcaksın

canım geçmiş olsun, ballı ıhlamur ve nane limonda dene, ben nane limonu sabah aksam icerek kurtulmuştum. inşallah geçer en kısa zamanda.

bende lımonlu sıcak suyla atlattm 38 haftada

Bir zamnlar ağrımız gelince nadıl korkutorduk etken diye şimdi olsun diye bakıyoruz hoş benim hala etken ama :)) benim kız aşağı inmiş zaten dr her an bekle dedi zaen kımıldadıkça aşağıdan çıkacak sanıyorum

Sağol cnm eşim almaya gitmişti ıhlamur sonra acil tel gelmiş patronu kalp krizi geçirmiş oraya gitti daha gelmedi inş yarın yapıp içicem

sen benı bılıyon yaz yagmuru cok streslıym ya bıde sureklı yana yatmaktanmı ne yanlarım agrıyo göğüslermn yan kısımları düşündükce kalbm carpıyo
hiçbişey anlatmasan bile kendimden yola çıkarak yine senin ne yaşadığını tahmin edebilirim canımcım yanlar malesef bnmde çok ağrıyo. sağa yatsam kaburgam acıyarak kalkıyorum, sola yatsam göğsümün ve kolumun ağrısı. tabi hemen kalp mi diye düşünüyorum istemesemde.. çarpıntı sorunu başlı başına bi mesele zaten.. bak şimdi başımın soluna bi ağrı girdi, aksamda dönüyo gibiydi basım. sanırım migren hafif yokluyo. ama benim içim içimi yiyo bu kadarcık seyde bile..
bu kaygılar insanı çileden çıkarıyo malesef ama Allah büyüktür, sabrını verir cnm sen içini ferah tut ve o kaygılara yenilmemeye çalış, yalnız değilsin :)

dimi yaa :)) yok cnm erken değil gelsede korkma, en zoru 27. haftaya kadar dayanmakta.. sonrasında bebişler daha güçlü oluyolar şükür.. banada her an bekle bundan sonra dedi, zamanını doldurcak diye bişey yok dedi :) hadi hayırlısı ne diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…