2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
olsun cnm önlem almak herzaman iyidir. dediğin gibi banyo zamanlarında da gerekli olacak. maşallah sanada az kaldı sunacım senin doğum spinal mi epidural mi olacak?

epidrual olacak cnm sanırsam bir 5 saat falan uyuşuk kalıyormuşsunn..... heyecan bastı son günlerr

MERHABA TATLLIMM OYY MAŞALLAH AZ KALMIŞŞ
NORMAL DOĞUMMU???
RABBİM KAZASIZ BELASIZ SAĞLIKLI SIAHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
BİZ BEŞ AYLIK OLDUK EN GÜZE GÜNLERİNİZ TADINI ÇIKARINN

evet canım az kaldı son dört günümüz...yok canım kilodan dolayı sezeryan diyor doktorum...amin dileklerin için..siz kocaman oldunuz..benim ilk kuzumda kalsaydı demek ki beş aylık olacaktı...

mantar olabilir mi canım uçlarında beyzlık var mı yani pamukçuk gibi bende mantar sorunuyla boğuşuyorum malesef onlardan bende de oluyor doktorunu ara sor da sana ilaç versin[/QUOTE]

cnm var gibivalla ama canımı bildiğin çok yakıyo .....sankipişikmiş de sürtünüyomuş gibi....b pantane sürüyorumm sen hangi ilacı kullanıyorsun

Ben bayrdma denk gelecek dr olmayacak diye 38 de bile aldırmayı düşündüm cnm ben senin yetinde olsam sldırırım zaten 39 olmuşsun artık sorun olmaz bebişin içinde :)))[/QUOTE]

evet bi de bayramda eşim de olmayabilir ve başka kimse yok zaten
cevabın için çok teşekkür ederim Allah sana da sağlıklı ve hayırlı doğum nasip etsin...

maşallah cnm seninki tam tosuncuk, sende gebelik şekeri var mı?

yok canım şeker yüklememde çıkmamıştı..sonra dr değiştirdim şekerden şüphelendi..tahlil istedi 131 çıktı tokluk şekerim ama şekerli şeyler ve simit tüketmiştim o gün...ertesi iki gün hem açlık hem tokluk şekerime bakıldı şeker çıkmadı...dr iri bebek dedi..şekerin normal dedi..

:) belli olmaz cnm belkide dediğin gibi doğum günü pastan olabilir :) günü doluncada dahada sabırsız olur insan herhalde :) bizim zamanımız var daha bazen çooooook varmış gibi geliyor bazen çabuk gelsin diyom :) kafam karıştı

yüz üstü yatmayı...hemde yatakta gerile gerile uyumayı...

SEN YÜZ ÜSTÜ YATMAYI BIRAK TEK ARALIKSIZ YATAYIMDA NASIL YATARSAM YATAYIM DİYECEKSİN
GÜN GELECEK AYAKTA BİLE UYUYACAN
BU SIPALAR YOKMU ÇOK TATLILAAR ÇOOOKKK
DOĞUMDAN SONRADA MEMİŞLER YÜZÜNDEN YATAMIYOSUN SÜT DOLUYOR AĞRI YAPIYOR ÇÜNKÜ
TEK SÜT OLSUNDA BİRAZCIIK DAHA ÖZLE

evet canım az kaldı son dört günümüz...yok canım kilodan dolayı sezeryan diyor doktorum...amin dileklerin için..siz kocaman oldunuz..benim ilk kuzumda kalsaydı demek ki beş aylık olacaktı...

ayy sayılı gün kalmış çok şükür buralara kadar geldiniz önemli olan sağlık
maşşaallh paşayı neyle besledin sen öyle yaaa kuzum beniim
heyecan bastı bende sezeryan oldum rahattı şükür biraz amelyattan sonra ağrın oluyo bebeği gözün bile görmüyor
ama çabuk toparlanıyosun bol bol yürürsen
doğan büyüyo merak etme rabbim hayırlısını ve hayırlı zamanı bilir bi tanede cennetin kapısında seni bekleyen yavrun olack
süper bişi bu herkese nasip olmaz
doğmamışta olsa ewlat acısı yaşadın dünyada tarifi olmayan bi duygu
allahım bu ewlatlarımzı bizlere bağışlasın ömür boyu acılarını yaşatmasın...

maşallah cnm ya bende şeker olduğundan bizimkide biraz tontiş gidiyor 35. haftada 3 kg bulduk dr 3,6 ile tamamlar dedi ama bizimki daha da tontiş olacak gibime geliyor :)

selam anneler... sağlık ocağındaki hemşire kauçuk emzik ağızda tükrükle birleştimi kansere neden olabiliyor dedi.. bir bakın sizde internete paylaşmak istedim sizinle.. benimde 37. haftam bitiyor çantamı hazırladım sayılır sabırsızlıkla bebişimi bekliyorum :))

bu arada aranızda gençtürkcelli olan varmı yaaa ???

epidrual olacak cnm sanırsam bir 5 saat falan uyuşuk kalıyormuşsunn..... heyecan bastı son günlerr

hadi bakalım hayırlısı ile cnm sağsalim bebişini kucağına alda :) ayyyy ben bile heyecan yaptım :) işte bu nedenle sezeryan olmak istemiyorum,heyecandan kalbim dayanmaz sanırım :)

10 kilo gitmez yaa herhalde...sırf o gün tartılacağım..bakalım eve geldiğimde kaç eksikle döneceğim...

bende onu çok merak ediyorum toplamda 11 kilo aldım perşembe günü gitmeden tartılacağım...ertesi gün dönüncede size günlük yazarım kaç kç gidio

akşam akşam midem kazındi
obur bişey oldum

bende bendee yeye doymuyorum bu ara zulu ya

doğum yapan anneler çantaya neler koyduklarını, nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu bizimle paylaşabilir miii ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…