olsun cnm önlem almak herzaman iyidir. dediğin gibi banyo zamanlarında da gerekli olacak. maşallah sanada az kaldı sunacım senin doğum spinal mi epidural mi olacak?
kız 10 dolarsa suni sancı isterim bekleyemem
benahh dusun düşün bi hal oldum
,
en son 4300dü şimdi ne kadar blmiyorum...doğana kadar sıpa 5 olacak herhalde...çünkü artık ben patlamaya geliyorum...
MERHABA TATLLIMM OYY MAŞALLAH AZ KALMIŞŞ
NORMAL DOĞUMMU???
RABBİM KAZASIZ BELASIZ SAĞLIKLI SIAHATLİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
BİZ BEŞ AYLIK OLDUK EN GÜZE GÜNLERİNİZ TADINI ÇIKARINN
yok anacim ben istesem bile yapmazlar gunu gecince 2 hafta daha zamani var diyo yani son zamana kadar bekleticek:26:
maşallah cnmseninki tam tosuncuk, sende gebelik şekeri var mı?
:) Ayy öyle diyor galiba ben de diyorum ki annesinin doğumgününde gelecek doğumgünü pastası olarak yerim onu 11 ekim de.. ama bugün günümüz dolunca bende de bir stress oldu bugüne odaklanmıştık çünkü evet canım erkek bizimki
ay düşünemiyorum bile iki hafta +10=24 gün ediyor
anam daha çok var
yüz üstü yatmayı...hemde yatakta gerile gerile uyumayı...
evet canım az kaldı son dört günümüz...yok canım kilodan dolayı sezeryan diyor doktorum...amin dileklerin için..siz kocaman oldunuz..benim ilk kuzumda kalsaydı demek ki beş aylık olacaktı...
yok canım şeker yüklememde çıkmamıştı..sonra dr değiştirdim şekerden şüphelendi..tahlil istedi 131 çıktı tokluk şekerim ama şekerli şeyler ve simit tüketmiştim o gün...ertesi iki gün hem açlık hem tokluk şekerime bakıldı şeker çıkmadı...dr iri bebek dedi..şekerin normal dedi..
epidrual olacak cnm sanırsam bir 5 saat falan uyuşuk kalıyormuşsunn..... heyecan bastı son günlerr
akşam akşam midem kazındi
obur bişey oldum
10 kilo gitmez yaa herhalde...sırf o gün tartılacağım..bakalım eve geldiğimde kaç eksikle döneceğim...
akşam akşam midem kazındi
obur bişey oldum
Hikayemi yazdim kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?