2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen cnm yaaa düşünmekten çıldırıcam.düşünürken düşünürken bir bakıyorum kendime resmen yaşıyorum sanki gelsede artık düşünmekten kurtulsam.hem doğumu düşün hem bunları yoruldum :44:

evet çok sık değildi ama sıklaşıyordu akşamdan 12ye kadar saat başı sonra 40 dakikada bir sonra da yarım saatte bir gelmeye başladı kocama söylemedim uyuyodu sıklaşırsa giderim dedim eğer sancıysa da evde çekeyim dedim haberi olsaydı hemen götürürdü huyunu bildiğimden söylemedim iyikide söylememişim birşeycik yok şimdi

ne güzel en azından sancılanman bile heran gelebilcek olduğunu gösteriyor.bende tık yok offffff.ayrıca benim eşimde olmaz evde hemen gideriz diyor bende evde çekmek istiyorum.bizz doğurucz ama onlar dokuz doğuracak sanırım

ben ilk gördüğümde ağlarım.şimdiden düşününce bile sevinçten ağlıyorum zaten son zamanlarda çok duygusal oldum.eşimede diyorum iki kişi çıkıcaz bu evden 3 kişi olucaz.süperrrrrrrrrrr

Ayy ben kime benzediğini çok merak ediyorum
Mis kokusunu içime çekmek istiyorum

eğer gelmezse napıcaz kızlar ben suni sancıdan sanki daha da korkuyorum o çok berbatmış birden verildiği için.ebe dedi kendi sancın olursa son 2 saat şiddetli olucak gerisi normal dedi.ama suni sancı hızlandırıldığı için daha da yorabilir bizleri.allah hepimizi bir avazda kurtarsın

Bence korkacak birşey yok tatlım
Sonuçta bir gün çekecek sonrası
Çooook güzel olacak

canım sancılar 20 dakikada bire düşmediği sürece söyleme sende evde dayabildiğin kadar dayan zaten doktorlarda evde sancı çekmenin daha rahat olduuğunu söylüyor

valla bende tam ondan korkym bu gidişle benm ya sunı sancı ya sezaryn kızlar bıde ben kızmda doguma gıderken cemen otu içmiştm dogumu kolaylastrıyo netten arastırın bundada aldım

canım cevapların için çok teşekkür ederim eğer aklıma gelirse yine soru bombardımanına tutarım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…