2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Sağol cnm bilgilerin için

Haklısın canım bir manin yoksa ne zaman isterse o zaman gelsin..
Seni cesaretin ve sabrın için kutluyorum aferin sana..

Hayırlısı olsun cnm sonuçta bir şekilde doğacak
Bir şey değil
Aynen öyle.
Sağol cnm bilgilerin için
Rica ederim canım.
Bende simdi Meryem süresini okudum. Turkce mealinden. Anlayarak okumak daha iyi geliyor bana.
Haklısın canım bir manin yoksa ne zaman isterse o zaman gelsin..
Seni cesaretin ve sabrın için kutluyorum aferin sana..
Tesekkür ederim canım :)
Doktorum sorduğunda dönmuş nasıl istiyorsun dogum seklini deyince. Cesaretim var normal doguma dedim. Ama gun geçtikçe bir heyecan, endişe oluyor. Suni sancıdan korkmaya başladım sanki.
Allah yardımcımız olsun hepimizin.

kızlar, burnunuz kızardı mı? benimki şuan kıpkırmızı.. doğumdan ne kadar önce kızarır? ve kasıklarım çok ağrıyor (sadece kasıklarım ağrıyor, belde bir durum yok).

kızlar, burnunuz kızardı mı? benimki şuan kıpkırmızı.. doğumdan ne kadar önce kızarır? ve kasıklarım çok ağrıyor (sadece kasıklarım ağrıyor, belde bir durum yok).

Yok cnm kizarmadi benim genelde son haftalar oluyor galiba bugun hastanede de gormustum

kızlar bir yandan bebeğimi doğurmak onu görmek istiyorum ama sorunum var.başkalarınla paylaşamıcam sanırım.hep aklımda o öperse bu mıncıklarsa daha ufacık olucak nasıl yapıcam öpme desem darılırsa.anneme söyledim öptürmem daha ufacık dedim eşimde asla öptürmem diyor kuşlanınca ele avuca gelince öpülür bebek diyor annemde olmaz öyle şey kimseye öpme diyemem sende deme sakın diyor.offff derdim büyük doğdam çok bunlarıda düşünür oldum.hele bazı gıcık olduğum kişiler var ama naparsın tanıdık olduğu zaman işte.offffffff delirecem.güzel dille nasıl söylenirki bu.ben öpmeye bile kıyamıcam başkalarına nasıl öptürücem.kızlar sizde böyle şeyler düşünen varmı.benim gibi olan.yada çok mu pipirik yapıyorum.ama acı çeken benim o benim bebeğim tabiki istediğim gibi olsun istiyorum.ya da öperlerse söylerim yaa güzel dille napim eşimde istemiyor ben görürsem söylerim diyor.anne olacak biri olarak bunları düşünmek doğal mı sizce.yada siz naparsınız yada nasıl düşünüyorsnz?yardımcı olun ltfen.napmam gerek :44:

Kız benim eşimde optürmem diyo
Zaten kimse yok bende kimseye öpme
Diyememçok zor bir durum ama düşünmeli
Insan sonuçta minicik birşey hemen hasta
Olabilir

Kız benim eşimde optürmem diyo
Zaten kimse yok bende kimseye öpme
Diyememçok zor bir durum ama düşünmeli
Insan sonuçta minicik birşey hemen hasta
Olabilir

ya herkes için değilde bir kaç kişi var onlar için daha da düşünüyorum ve kensi kensime sinir yapıyorum şimdiden.gıcık oluyorum ama annemin komşusu naparsın.birde çocuğu var 4 yaşında allahım ona neden daha da sinir oldum hele hamileliğim boyunca çok kıskanç bir çocuk vede kimseyi dinlemiyor.onlarda doğurunca 1 hafta sonra geliriz dedi.yani annemim 3 komşusu var aynı apartmanda ama birisine sadece bu gıcıklık.annemde araları bozulur diye gıgını çıkaramaz o şekil yani.benide susturuyor her ne olursa olsun ama eğer sinir olucağım bir durumla karşılaşırsam valla dayanamam annelik içgüdüsü cnm.naparsın.aslında çocukları severim aynı apartmanda başka birisinin çocuğu oldu şuan oda 2 yaşında o sevmediğim çocuğu aslında çok seviyordum ama ona yaptıklarını nasıl üzdüğünü gördüm ve annesi hiçbirşey demiyor cocuğu kıymetli diye ama valla benimkide kıymetli ayyy ne dert etmişim meğer ohhh be anlattım rahatladım.aman cnm sende öptürme herkese.bebek hasta olursa sen uğraşıcaksın yani sonuçta anne sütü zamanla bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş eee her önüne gelen öperse bebek mikrop kapabilir.biz karı koca bunları düşünüyoruz eşin haklı ona katılıyorum

Ayyy bebis bir gelsin
gerisini düşünürüz
annelik nasıl bir duygu
acaba baksana içimizdeyken
bile onları düşünüp endişeleniyoruz
anne olmak hem zor hem de güzel
olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…