mışıl mışıl uyusun yavrunn
kız senin bebiste mı çok hareketli
gece saat 2 de bile kıpır kıpır eşim
bu kız hala niye uyumamis diyor
kızlar benim vajinamin kemikleri cok
ağrıyor oturamiyorum
acaba bütün arkadaşlar doğum yapinca buraya uğrayan olacak mı
aynen cnm aynen kemıklerı agırıyo
bellı olmuyormu cnm ben yıne ugrarım ama bı kacgun sonra cunku kv deler burda yoksa yıne ugrardımm
acaba catimiz mı açılıyor
bende uğrarım ama burasi boş
olunca keyfi olmuyor
acaba catimiz mı açılıyor
bende uğrarım ama burasi boş
olunca keyfi olmuyor
cnm ozellıkle lavaboya oturunca agrıyo ve şişlık var sendede varmı hem evet cnm kayfı olmuyo sankı kendı kendıme yazıyormuşum gıbı gelıyo
Açıla aıla çatı kalmadı haaaya beni kasıklarda acayip ağrıyo hiç oturamıyorum ayağa kalkınca yürümek çok zor oluyor ((
ben ençok wc de zorlaniyorum
Cnm ben yer tuvleine kesinlikle oturamıyorum ourunca şağıdan ağrı oluyo
kızlar benim kv geldiği için çokta giremiorum
bugün yenidoğan yeğenim de ameliyat oldu çok şükür iyi geçmiş barsağındaki tıkanıklığı açmışlar yğun bakımda bebişimiz inş bu dönemide alatır
Cnm ben yer tuvleine kesinlikle oturamıyorum ourunca şağıdan ağrı oluyo
Merhaba kızlar..
Burdan yine koptumm ne kadar takip etmeye calışsam nafile.. doğumlar yaklaştıkça hararet arttı, sayfalar uçarak gidiyor ve artık takip edemiyorum kontrolü kaybettim :)))
Güncellenen doğum listesine denk geldim bakıyorum, Aaaa... pavli de doğurmuş!.. tavuklu da doğurmuş!... diye şaşırıyorum, seviniyorum.. ortalık bir anda toz duman olmuş. Doğuran doğurana Maşallah!.. maşallah!..
Darısı biz bekleyenlerin başına..
Ben dün son kez kontrole gittim. Allah kısmet ederse 08 Ekim Salı günü 38+4 itibariyle sezeryanla kızımı kavuşucam. Dün evim temizlendi, kızımın eşyalarını cok onceden hazırlamıştım ama yerleşmemişti. Onları yerleştirdik. Yatağını yaptık. İçime kocaman bir heyecan çöktü. Şükürler olsun bugünleri de gördük diye. Bir de hayırlısı ile salı gününü de atlatırsak değmeyin keyfimize. Ani hava değişimi nedeniyle şu an cevremde cok gripli var. Biraz grip haftasına denk geldik, hatta eşim grip mümkün mertebe uzak duruyorum. O yüzden biraz endişeliyim Gerçi evde eşim maske ile dolaşıyor. Hatta şimdi valizime de fazla fazla maske koydum, şu an çevrede cok gripli var, aksıra öksüre gelecek misafirlere takın diyip vericem walla. Kimse kızmasın darılmasın. İnsanımız bu konuda hiç hassas değil ne yazık ki. Bugünlerde doğuracak hamişler siz de yanınıza fazla maske alın, n'olu n'olmaz.
inşallah bebis hemen iyileşir tatlım
ben onu hiç kullanamiyorum
Ben hic cocuk Dru araştırmadım daha.slm gunum geldi ama ortada bebek yok, biraz moralim bozuk...bir de esim cocuk doktoru bulmus bir tane git konus bugun diye tutturdu. ne soracagimi bilmiyorum.cunku bebek daha gelmedi. siz hanimlar cocuk doktoru bulup gidip gorustunuz mu daha bebek dogmadan? ne sorucam ne konusucam bilemiyorum.
Hayırlısı olsun insallah. Günler alınıyor.Merhaba kızlar..
Burdan yine koptumm ne kadar takip etmeye calışsam nafile.. doğumlar yaklaştıkça hararet arttı, sayfalar uçarak gidiyor ve artık takip edemiyorum kontrolü kaybettim :)))
Güncellenen doğum listesine denk geldim bakıyorum, Aaaa... pavli de doğurmuş!.. tavuklu da doğurmuş!... diye şaşırıyorum, seviniyorum.. ortalık bir anda toz duman olmuş. Doğuran doğurana Maşallah!.. maşallah!..
Darısı biz bekleyenlerin başına..
Ben dün son kez kontrole gittim. Allah kısmet ederse 08 Ekim Salı günü 38+4 itibariyle sezeryanla kızımı kavuşucam. Dün evim temizlendi, kızımın eşyalarını cok onceden hazırlamıştım ama yerleşmemişti. Onları yerleştirdik. Yatağını yaptık. İçime kocaman bir heyecan çöktü. Şükürler olsun bugünleri de gördük diye. Bir de hayırlısı ile salı gününü de atlatırsak değmeyin keyfimize. Ani hava değişimi nedeniyle şu an cevremde cok gripli var. Biraz grip haftasına denk geldik, hatta eşim grip mümkün mertebe uzak duruyorum. O yüzden biraz endişeliyim Gerçi evde eşim maske ile dolaşıyor. Hatta şimdi valizime de fazla fazla maske koydum, şu an çevrede cok gripli var, aksıra öksüre gelecek misafirlere takın diyip vericem walla. Kimse kızmasın darılmasın. İnsanımız bu konuda hiç hassas değil ne yazık ki. Bugünlerde doğuracak hamişler siz de yanınıza fazla maske alın, n'olu n'olmaz.
Sen mı istedin sezeryani canım. Kac haftaliksin sen. Bekleniyor mu Dr.arkadaşlar bugün son kontrolüme gittim.nstde sancm çıkmadı suyumda yeterliymiş,pazartesi saat 9da burda olun dedi doktorumuz.sezeryan doğumla kızıma kavuşacam inşallahdoğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun bekleyenlerde hayırlısıyla kurtulalım göğüs ucu yarası için soğan sürüp deneyen oldumu acaba:44:
Bu arada kızlar benim kızım 08.nisan 2011 doğumlu dokor 7 sinde allım dedi bende 8 ekim olsun dedim kzımla uyumlu oğlumda inşallah Allah nasip ederse 08.ekim 2013 doğumlu olcak araları tam ikibuçuk yaş.
acaba bütün arkadaşlar doğum yapinca buraya uğrayan olacak mı
Sağol cnm inşallah senin dğum ne zamndı?
İnşallah cnm senin ne zamandı?Ben hic cocuk Dru araştırmadım daha.
Hayırlısı olsun insallah. Günler alınıyor.
Sen mı istedin sezeryani canım. Kac haftaliksin sen. Bekleniyor mu Dr.
Hadi bakalım. Günler alınmış. Hayırlı doğumlar olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?