2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar benim kv geldiği için çokta giremiorum
bugün yenidoğan yeğenim de ameliyat oldu çok şükür iyi geçmiş barsağındaki tıkanıklığı açmışlar yğun bakımda bebişimiz inş bu dönemide alatır

Cnm ben yer tuvleine kesinlikle oturamıyorum ourunca şağıdan ağrı oluyo

inşallah bebis hemen iyileşir tatlım
ben onu hiç kullanamiyorum

Cnm hayırlı olsun bende 8 ekimde saat 1 de sezeryan olucam kısmetse aynen benimde 38+4 ikimizinde tüp bebek gerçi benim dondurulmuş birde aynı hastanede doğum yapmayalım? :)
bu arada genel anestezi ile mi olucan
ben spinali de araşyırıyorum ama korktum yazılsnlardan genel mi olsam bilmiyorum

Bu arada kızlar benim kızım 08.nisan 2011 doğumlu dokor 7 sinde allım dedi bende 8 ekim olsun dedim kzımla uyumlu oğlumda inşallah Allah nasip ederse 08.ekim 2013 doğumlu olcak araları tam ikibuçuk yaş.

Ben hic cocuk Dru araştırmadım daha.
Hayırlısı olsun insallah. Günler alınıyor.
Sen mı istedin sezeryani canım. Kac haftaliksin sen. Bekleniyor mu Dr.
Bu arada kızlar benim kızım 08.nisan 2011 doğumlu dokor 7 sinde allım dedi bende 8 ekim olsun dedim kzımla uyumlu oğlumda inşallah Allah nasip ederse 08.ekim 2013 doğumlu olcak araları tam ikibuçuk yaş.

Hadi bakalım. Günler alınmış. Hayırlı doğumlar olsun insallah.

acaba bütün arkadaşlar doğum yapinca buraya uğrayan olacak mı

Çok zor oluyor cnm bebek uyuyunca sende dinlenmek istiyosun uyanık olunca vakit olmuyor ağlıyor inan nisan 2011 toiğindeydim önceden doğumdan sonrada yazdılar bir müddet sonra kimseden tık yok hamilelik dönemlerinde oraya yetişemiyodun sayfa takibine

İnşallah cnm senin ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…