ayy cok guzelll canimm guzel gunlerde kullansin bebisin hele o leoparli taytmi ne var orada bayildim ona bende hep kiz kiyafetleri bakiyorum oglum kizmasin ama cok hosuma gidiyo ama napiyim
bayildim çok güzel olmuş
gule gule buyusun odasında
minigin
Çok sağolun kızlar gayırlısıyla bi doğsunda cnm o leoparlı olan tulum vende çok severek aldım s
Kiz biz 9 ay bekledik yaaa bak ne kadar kaldi
Desemde inanma bende deliriyorum ama caktirmiyorum sanirsam
kız çok heyecanlı hadi bakalımselam kızlar,
gittim geldim hastaneye... önce devlete gittim açıklığıma baktılar 1 parmak dediler sonra turnesol kağıdıyla gelen suyu kontrol ettler ve evet suyum gelmeye başlamış artık ama açılma çok az.. bizim için erken bi doğum burda yoğun bakım ünitesi yok tam teşekküllü bi hastaneye gitmen en iyisi deyip gönderdiler.. bu arada da özeldeki doktoruma ulaşmaya çalışıyorm kadın açmıyo geri de dönmüyo sinir oldum.. neyse bu arada benden geliyo su foşur foşur.. özele gittim tam kapıdan çıkarken yakaladım doktoru.. hemen yatışa git bebeği tutabildiğimiz kadar tutmamız lazım dedi çıktı gitti.. iyice sinir oldum ama neyse dedim.. ebe geldi nstye taktı, açıklığıma baktı şu an 3cm zorlasam 4cm oluyo doktora bilgi vereyim dedi, doktor da şöyle biley söyledi doğum başlamış tamam ama o 3cm açıklık belki bir saat belkide 1 gün kalabilir şu an aktif evrede değil dedievimde yakın olduğu için eve gönderdiler sancılar sıklaşınca gel dediler, şu an sancılar geliyo ama dayanılmaz değiller.. ben hep adet sancısı çeken biriydim belkide ondan mı alışkınım bilemedim:26:
velhasıl şu an bekliyorum...
zullu beni listee eklemişin birinin sırasını çalmış olmam inşallah daha doğuramadm :)
bu arada suyumun gelmesi de kesildi..
selam kızlar,
gittim geldim hastaneye... önce devlete gittim açıklığıma baktılar 1 parmak dediler sonra turnesol kağıdıyla gelen suyu kontrol ettler ve evet suyum gelmeye başlamış artık ama açılma çok az.. bizim için erken bi doğum burda yoğun bakım ünitesi yok tam teşekküllü bi hastaneye gitmen en iyisi deyip gönderdiler.. bu arada da özeldeki doktoruma ulaşmaya çalışıyorm kadın açmıyo geri de dönmüyo sinir oldum.. neyse bu arada benden geliyo su foşur foşur.. özele gittim tam kapıdan çıkarken yakaladım doktoru.. hemen yatışa git bebeği tutabildiğimiz kadar tutmamız lazım dedi çıktı gitti.. iyice sinir oldum ama neyse dedim.. ebe geldi nstye taktı, açıklığıma baktı şu an 3cm zorlasam 4cm oluyo doktora bilgi vereyim dedi, doktor da şöyle biley söyledi doğum başlamış tamam ama o 3cm açıklık belki bir saat belkide 1 gün kalabilir şu an aktif evrede değil dedievimde yakın olduğu için eve gönderdiler sancılar sıklaşınca gel dediler, şu an sancılar geliyo ama dayanılmaz değiller.. ben hep adet sancısı çeken biriydim belkide ondan mı alışkınım bilemedim:26:
zullu beni listee eklemişin birinin sırasını çalmış olmam inşallah daha doğuramadm :)
Canim yine ayni hastaneyemi gidiceksin yoksa farkli bi hastaneyemi..? kokrma sakin Allah yardimcin olsun dogum sancilarini anlarsin zaten bide su su gelme olayi nasil bisey bisey ?:26:
bende eşime habire be zaman dogucak
bu çocuk diyorumsanki eşim ne zaman
gelecegini biliyorda
benimkide oglumu strese sokuyosun diyo birak o gelecegi zamani biliyo diyo tabi ne anlarlar bizi
anlamıyorlar tatlım eşim çok sakin
ah ah beklemek iyice zorlaştı
kız doguruyon mu yoksa
Cok guzel canım. Iyi günlerde büyüsün icinde bebegin.
Hayırlısı olsun insallah canım. Belki sabaha gelir.selam kızlar,
Benim dogurmami bekleme zulummmmm dogurmam ben
Benim geceliğin düğmesi yoktu, V şeklinde kolay göğüs çıkabilir gibiydi inanılmaz zorlandım. Hiç üşümedim hastane çok sıcaktı zaten.
Hırka filan bebek hiç giymedi. Giydirmiyolar. Çok sıcak olur diyolar ama hastaneden hastNeye değişir herLde.
Lansinoh aldıysan mutlaka son haftalarda kullan. Çok fayda görürsün ben cok pişmanım şimdi..
kız çok heyecanlı hadi bakalım
sabaha alırsın bebisin i kucağına
yok tatlım doğuran olursa onları eklerim şu an
karada doğuran görünmüyor
benimkide oglumu strese sokuyosun diyo birak o gelecegi zamani biliyo diyo tabi ne anlarlar bizi
suni sancı biraz ağrıları düzenliyip sıklaştırdı ama o olmasaydı da ıkınacak gücü bulamazdım..
kendi sancıların ise daha tolere edilebilir zaten..
ama sancı çok olur açılma olmaz vs durum olursa da dr a güvenmek lazım bence..
çok şükür bizim iyi ilerledi..
gittikten sonra toplam 20 saat gecti ama sadece son 2 saat zorladı..
ama korkulcak bi durum yok..
kız aklına birşey ni geldi yoksanapsakta dogursak acaba
şimdi aradım doktoru tekrar, nst için arada gitmelimiyim bi de suyum kesildi gelmiyo dedim saat 10 gibi git tekrar açıklık kontrol edilsin dedi, suyun geldi bi kere kesilsede 18 saat içinde doğumu yaptırmalıyız dedi.. ben epiduralli normal istediğim için 4cm açıklığı kaırmamalısn geçerse yapamayız dedi...
canım tam tuvaletyken geldi suyum hatta ben afedersn çişimi yapıom sadm ama bi farkda var diorumzaten tutamadığın bi su hemen anlıyosun o fış fış gidio valla..
kızlar baa dua edin bebişim sağlıklı olsuunnn.. hepimizn bebişi sağlıklı olsun işallah
şimdi aradım doktoru tekrar, nst için arada gitmelimiyim bi de suyum kesildi gelmiyo dedim saat 10 gibi git tekrar açıklık kontrol edilsin dedi, suyun geldi bi kere kesilsede 18 saat içinde doğumu yaptırmalıyız dedi.. ben epiduralli normal istediğim için 4cm açıklığı kaırmamalısn geçerse yapamayız dedi...
canım tam tuvaletyken geldi suyum hatta ben afedersn çişimi yapıom sadm ama bi farkda var diorumzaten tutamadığın bi su hemen anlıyosun o fış fış gidio valla..
kızlar baa dua edin bebişim sağlıklı olsuunnn.. hepimizn bebişi sağlıklı olsun işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?