evet gelsinler de evimiz şenlensin inşallahbaya kabardı liste arkadaslarda uğramaz oldu
bende heyecanlandım şimdi gelsin artık bebisler
de sevelim
allah analı babalı büyütsünKizlar herkese hayirli cumalar.carsamba gunu dogum yaptim haber vereyim dedim hepinizi opuyorum
hadi sağ salim allah kurtarsın canımkızlar suyum geldiiii be hastaneye gidiyommm
dua edin nolur, sancım falanda yok, inşallah kötü bişey olmaz..
evet bende de çok yoğun çamaşır ped dayanma oldu artıkOhhh maaşallah hastaneye giden gidene :)) darısı başımıza
Bu arada kızlar beyaz akıntı sizde de çok yoğun mu , acayip fazla ve yoğun oluyo akıntılar ...
kızlar ben geldım dr gıttım bebişim 2900 maaşallah kılo alımı gayet guzel bu haftada 400 gr almış son haftalarda kendını toparladı dr dogumu konuştum normal ıstıyorum dedım tamam dedı sakın vıdeo falan ızleme kendını korkutma bu durumda cocugu rıske atamayız ben bayılıyorum dedım zor anlarda korkudan o da sen bayılırsan bızde ayıltırız deyıp guldu sonra sakın korkma telaşlanma son ana kadar beklıycez eger 40 haftanı doldurursan sunı sancıyla doğumunu başlatmış olcaz dedı suyum falan ıyımış kendını motıve et dedı bayramın 1ve2 cı gunu hastanedeymış eger acıl bişey olursa ebeler benı cagırır dedı ben olmayınca haftaya catı muayanem var bakcaz dedı benden bu kadar kızlar olumsuz bişey yok çok şukur rabbıme
Nst de toco kaç olunca sancı var kabul edılıyor benım sadece bır ara 39 oldu daha yukarısına cıkmadı kızlar
bence kilosu hiç de az değil gayet iyi benim de 37. haftada öyleydi kilosuSlm kızlar biz bugün doktora gittim yine anestezi için testlerim falan yapıldı anestezi doktoruyla alan görüştüm spinal anestezi için uygunmuşum herşeyi anlattı tek tek dahada heyecanlandım doktorumda bebişimin kafasının kanala girdiğini söyledi ama kafası dikmiş eğer eğerse suyumu patlatabilirmiş zaten suyumda azalmış bir kaç gün idare eder dedi yani benim bebiş cumartesiyi beklemicek galiba salı tekrar gitcez kontrole benden haberler bu kadar bu arada bebişim 2931 gr boyuda 52 cm kilosu az gibi geldi bana ama doktor normal dedi
Selamlar kızlar,nasılsınız neler yapıyosunuz?
Oh ne güzel,ben fazla yürüyüş yapamadım ,doktorum normal olacağı varsa olur yürümene gerek yok demişti biraz da ondan rahatladım ama evde zaten baya hareketliymbence kilosu hiç de az değil gayet iyi benim de 37. haftada öyleydi kilosu
iyidir canım yürüyüş yapıp geldik bugün eşim erken geldi eve ondan fırsat bulunca hemen buraya giriyorum
sen de ne var ne yok
Ilginç normali beklemesi. Ne zaman tekrar muayenen.
Hayırlı doğumlar insallah canım.
1.5 parmak ne bilemiyorum canım. Normalde cm söylerler.
Canım Allah analı babalı büyütsün.
Ne guzel doğurmuşsun normal. Suni sancı nasıl birsey. Cok ağrın oldu mu? Oncesinde sancın olmusmuydu?
Bak sonunda doğurdun :))
kız Allah iyiliğini versinkız artık ben hamile olduguma bile inanmiyom
zaten doğurma hevesimde kaçtıkız bide ben böyle
konusuyom ya bide aniden dogurcam
kız birşeyi 40 defa soylersen olurmus
ben 100 defa soyluyom olmuyor
maşallah cnm gayet iyi kilosu felan. herşeyde bi hayır vardır mutlaka, Rabbim hepimize en uygun zamanlarda doğurmak nasib etsin inşallahSlm kızlar biz bugün doktora gittim yine anestezi için testlerim falan yapıldı anestezi doktoruyla alan görüştüm spinal anestezi için uygunmuşum herşeyi anlattı tek tek dahada heyecanlandım doktorumda bebişimin kafasının kanala girdiğini söyledi ama kafası dikmiş eğer eğerse suyumu patlatabilirmiş zaten suyumda azalmış bir kaç gün idare eder dedi yani benim bebiş cumartesiyi beklemicek galiba salı tekrar gitcez kontrole benden haberler bu kadar bu arada bebişim 2931 gr boyuda 52 cm kilosu az gibi geldi bana ama doktor normal dedi
canım gözünüz aydın.ALLAH analı babalı büyütsün inş.40haftayı doldurmuşmuydun cnm kaç kilo doğdu bebişin?
Gözünaydın canımcımkızlar hepinize çokk teşekkürler..
hepinizi öptük yavruşla..
Rabbim her isteyene bir az evvel nasip etsin..
hamilelere de sağlıkla evlerine yavrularıyla dönmeyi nasip etsin..
normal doğumu mümkün olanlar korkmasın korkulacak bişey değil..
haklısın anne olmak kolay değil.ama insan ilk doğum olunca korkuları oluyor tabiki.benim kuzenim epidural normal doğum yaptı sadece yüzü ve sol bacağı iğneden dolayı çok şişmiş.annem ve babamda bundan dolayı istemiyor eşimde istemiyor ama bana da kıyamıyor sen nasıl istersen o olsun diyor garibim napsın olmaz dese sanki dinlicem
canım öncelikle tekrar hayırlı olsun Allah sağlıcakla bebişini büyütmeyi nasip etsin benim sana sorum tek kullanımlık kılotlarla ilgili milkway diyen bi marka buldum internetten 3 lü paketlerde 9.90 fiyatı bedenini kestiremedim s-m-l-xl var acaba kalıpları nasıl sen neye göre aldın cevap dönebilirsen sevinirim canım bi de bebeğe gereksiz bi sürü sey demişsin sence ne gerekliydi ne gereksizdi sunu da alsaydım yanıma dediğin bi şey oldu mu ay çok soru sordumgögüs kalkanım var ama silikon gögüs ucu ne hiç duymadım:26::26::26:
Selam cnm hosgeldin biz iyiyiz cok sükür hafif kasiklar agriyor cok rahatsiz etmiyor simdilik sen nasilsin?Selamlar kızlar,nasılsınız neler yapıyosunuz?
Masallah cnm az degil kilosu.Hakkindan hayirlisi olsun.Slm kızlar biz bugün doktora gittim yine anestezi için testlerim falan yapıldı anestezi doktoruyla alan görüştüm spinal anestezi için uygunmuşum herşeyi anlattı tek tek dahada heyecanlandım doktorumda bebişimin kafasının kanala girdiğini söyledi ama kafası dikmiş eğer eğerse suyumu patlatabilirmiş zaten suyumda azalmış bir kaç gün idare eder dedi yani benim bebiş cumartesiyi beklemicek galiba salı tekrar gitcez kontrole benden haberler bu kadar bu arada bebişim 2931 gr boyuda 52 cm kilosu az gibi geldi bana ama doktor normal dedi
Allah analı babalı büyütsün canım.
Geceliklerin düğmesi var ama ne kadar kullanışlı olur acaba? Pijama kullanmadın anlaşılan. Üşüdün mu cok, havalar sogdu ya.
Bebege yün hırka da koydum.
Gogus kremi lansinho aldım ama daha kullanmadım. Çantaya koydum kapadım çantayı da.
Hadi sen biraz dinlen.
Evet cnm korkular normal ben evde sakinim hastnye giderken kalbim agzimda atiyor sanki :) Epiduraletkiside bireyden bireye degisiyor
evet kişiden kişiye göre değişiyormuş.bende senin gibi evde normalim ama hasteneye giderken kalbim küt küt atıyor.doğum zamanı giderken baygınlık geçirecez sanırım.ama herşeye değicek diyor annem onu görünce herşeyi unutacaksın diyor.benim annem kardeşime kordon dolandığı için hemde ayağından kafasına kadar.bu yüzden 5 gün suni sancı çekmiş hemde alttan özel en ağır dozda suni sancı vermişler ama çekilmicek birşey olsa ben 5 gün çekemezdim ölürdüm acıdan diyor.anneler hep teselli ediyor bizi kıyamam yaaa
evet cnm 40+1 de doğdu 3590..
kız ben bebis dogunca başından ayrılmamevet gelsinler de evimiz şenlensin inşallah
allah analı babalı büyütsün
hadi sağ salim allah kurtarsın canım
evet bende de çok yoğun çamaşır ped dayanma oldu artık
maşallah bebişe çok güzel gelişmiş
canım düzenli seyretmesi lazım bir de 80i filan bulmalı ama düzenli olacak dediğim gibi çıkıp hemen geri düşüyorsa değerler yalancı sancı oluyor
gerçekten hevesimde kaçtı doğum baslasin da neredekız Allah iyiliğini versinhevesim kaçtı da ne demek, hiç gülceğim yoktu yaa
bende artık senin doğumunun burda baslıcağını düşünmeye başladım
bi de önemseme bekleme bakalım, belki ummadık anda gelmek istiyodur
maşallah cnm gayet iyi kilosu felan. herşeyde bi hayır vardır mutlaka, Rabbim hepimize en uygun zamanlarda doğurmak nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?