aynen mıllet doğum yapıyo ben heyecanlanıyorum ama çogu kışı artık yok ugramıyo ve doğum hıkayesını yazmıyan bırcok arkadaşlarımız var
Günaydınlar :)) gece süt içtim sonra sızmış kalmışım kızlar , bakalım birazdan kalkıp hazırlanacak doktor randevumuz var sabah .... Yine sancı çıkmazsa nst de :s bebişim için sabırsızlanıyorum :))
kızlar ben geldim ana kimse yok
ne güzel uyumusum ama her tarafim
dayak yemiş gibi ağrıyor
günaydın kızlar
gece 4 te uyudum ama erkenden diktim gözleri uyandımm
uyuyamıyorum naapalım hadi üzel birgün olsun hepimize
bizim evimiz çok soğuk çok üşüyoruzz bebiş gelince naapcaz kaloriferli benim evim ....ekim sonu yanacakmış bebek ayın 10 da geliyo
harıl harıl ufo arıyorum onu alayım bariii üşümesin kızanımızz
inş canım bende sobayı kurdurdm esıme 2gundr yakıyz sıcacık havalr cok sogudu sende al canım ufo bebişi yıkarken falnda lazım olck
Kızlar cok erkencisiniz..bende pek uyumamiyorum ama nefes darlığı ve bel ağrısından sonra uyuyamiycm diye zorla uyamaya çalışıyorum ..herkes üşüyor da ben hala evde sortla geziyorum..insallah bizimde 1 haftaya kadar doğalgaz bağlanır yoksa ufoyla idare edicem..23 derece olmalıymış oda sıcaklığı bide derece almak lazım...günaydın kızlar
gece 4 te uyudum ama erkenden diktim gözleri uyandımm
uyuyamıyorum naapalım hadi üzel birgün olsun hepimize
bizim evimiz çok soğuk çok üşüyoruzz bebiş gelince naapcaz kaloriferli benim evim ....ekim sonu yanacakmış bebek ayın 10 da geliyo
harıl harıl ufo arıyorum onu alayım bariii üşümesin kızanımızz
Ben hamilelik boyunca hic süt içmedim yaGünaydınlar :)) gece süt içtim sonra sızmış kalmışım kızlar , bakalım birazdan kalkıp hazırlanacak doktor randevumuz var sabah .... Yine sancı çıkmazsa nst de :s bebişim için sabırsızlanıyorum :))
Gözünaydin canım ...ne guzel bebisine kavuşmuşsun ayrıntıları bekliyoruz:))Merhaba 30 eylül saat 3 te epidural sezeryan ile dogum yaptım suyum çok azalmişti bu yüzden hizlica sezeryana girdim 2750 gr doğdu hala inanamıyorum yanımda oldugu na ismi esila dogum yapmis arkadalara geçmiş olsun yapacaklarıda allah kurtarsın
38 haftayı geçtin ve bence cok yoruyorsun kendini dinlen artık..doğumdan once dinlenmek cok önemliymiş normal dogum istiyorsun güce ihtiyacın var ...kızlar ben geldim ana kimse yok
ne güzel uyumusum ama her tarafim
dayak yemiş gibi ağrıyor
Soba yakacak kadar soğudu demek ben yanıyorum heralde:)biz hala pikede yatıyoruz :)inş canım bende sobayı kurdurdm esıme 2gundr yakıyz sıcacık havalr cok sogudu sende al canım ufo bebişi yıkarken falnda lazım olck
AY bildiğin kömür sobasımı ben onu çok özledimmmmbende istiyorumm
Kızlar cok erkencisiniz..bende pek uyumamiyorum ama nefes darlığı ve bel ağrısından sonra uyuyamiycm diye zorla uyamaya çalışıyorum ..herkes üşüyor da ben hala evde sortla geziyorum..insallah bizimde 1 haftaya kadar doğalgaz bağlanır yoksa ufoyla idare edicem..23 derece olmalıymış oda sıcaklığı bide derece almak lazım...
Ben hamilelik boyunca hic süt içmedim yaumarım kavuşursun bebisine...
Gözünaydin canım ...ne guzel bebisine kavuşmuşsun ayrıntıları bekliyoruz:))
38 haftayı geçtin ve bence cok yoruyorsun kendini dinlen artık..doğumdan once dinlenmek cok önemliymiş normal dogum istiyorsun güce ihtiyacın var ...
Soba yakacak kadar soğudu demek ben yanıyorum heralde:)biz hala pikede yatıyoruz :)
sogudu canm ya dun dondum kontrolm vardı cok yakmıym ıkı odun atyz ılık oluyo en azından kırılıyo içersı
evt cnm bızm burası sehıre 10dk mesafede köy seneye dogalgaz gelckmıs soba yakıyz kuzine benımkı hem kömür hem odun yakılıyo sıcacık içimz ısındı içinde hersey pişir sıcak suyumda oluyo cayımı demlıym ohhh hamıleym dıye eşim yakıyo sabh bende odun atym oturyz
Arkadaslar gece bel ve karin agrisi cektim sabaha karsi 5.30 gibi uyumusum biraz 7.30 gibi suyumun gelmesiyle uyandim suan hastanedeyiz 4 santim acikligim var dualarinizi bekliyorum insaallah fazla zorlamaz[/QUOTE. Dualarımız seninle cnm ,Allah sağlıkla ve rahatlıkla bebeği ni kucağına almayı nasip etsin insallah..
günaydın kızlar bugün son iş günüm 36+4üm ve pazartesi yasal iznim başlıcak çok mutluyum son günüme kadar dayandım işe geldim gittim artık oğlumu evimde beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?