2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen mıllet doğum yapıyo ben heyecanlanıyorum ama çogu kışı artık yok ugramıyo ve doğum hıkayesını yazmıyan bırcok arkadaşlarımız var

Allah nasip kısmet etsin inşallah kucağıma alayım bebişimi, söz veriyorum ben yazacağım. o zaman da okuyan olmayacak çünkü hepiniz doğurmuş ben sona kalmış olacağım

kizlar selam..
ara ara karnim yamuluyor sisiyor ve nefesim kesiliyor, ter basiyor. Bunlar rahmin alistirma sancilari mi? Braxton Hicks mi?

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-saracam
54-rabit

Merhaba 30 eylül saat 3 te epidural sezeryan ile dogum yaptım suyum çok azalmişti bu yüzden hizlica sezeryana girdim 2750 gr doğdu hala inanamıyorum yanımda oldugu na ismi esila dogum yapmis arkadalara geçmiş olsun yapacaklarıda allah kurtarsın

Günaydınlar :)) gece süt içtim sonra sızmış kalmışım kızlar , bakalım birazdan kalkıp hazırlanacak doktor randevumuz var sabah .... Yine sancı çıkmazsa nst de :s bebişim için sabırsızlanıyorum :))

günaydın kızlar
gece 4 te uyudum ama erkenden diktim gözleri uyandımm
uyuyamıyorum naapalım hadi üzel birgün olsun hepimize
bizim evimiz çok soğuk çok üşüyoruzz bebiş gelince naapcaz kaloriferli benim evim ....ekim sonu yanacakmış bebek ayın 10 da geliyo
harıl harıl ufo arıyorum onu alayım bariii üşümesin kızanımızz

hadi hayırlısı cnm güzel haberlerle gelbakalımmm

kızlar ben geldim ana kimse yok
ne güzel uyumusum ama her tarafim
dayak yemiş gibi ağrıyor

ben geldim ama yetişemedim sen çıkmışsınn .....benim vajinamda bir kenarında küçük küçük sivilce gibi çıkmış değdikçe yakıyo o taraf beyazlamışta mantarmı oldu ne tmda doğum öncesi sinir oldumm
sirke falan sürdüm iyi gelir inşallahh

inş canım bende sobayı kurdurdm esıme 2gundr yakıyz sıcacık havalr cok sogudu sende al canım ufo bebişi yıkarken falnda lazım olck

Kızlar cok erkencisiniz..bende pek uyumamiyorum ama nefes darlığı ve bel ağrısından sonra uyuyamiycm diye zorla uyamaya çalışıyorum ..herkes üşüyor da ben hala evde sortla geziyorum..insallah bizimde 1 haftaya kadar doğalgaz bağlanır yoksa ufoyla idare edicem..23 derece olmalıymış oda sıcaklığı bide derece almak lazım...
Ben hamilelik boyunca hic süt içmedim yaumarım kavuşursun bebisine...
Gözünaydin canım ...ne guzel bebisine kavuşmuşsun ayrıntıları bekliyoruz:))
kızlar ben geldim ana kimse yok
ne güzel uyumusum ama her tarafim
dayak yemiş gibi ağrıyor
38 haftayı geçtin ve bence cok yoruyorsun kendini dinlen artık..doğumdan once dinlenmek cok önemliymiş normal dogum istiyorsun güce ihtiyacın var ...
inş canım bende sobayı kurdurdm esıme 2gundr yakıyz sıcacık havalr cok sogudu sende al canım ufo bebişi yıkarken falnda lazım olck
Soba yakacak kadar soğudu demek ben yanıyorum heralde:)biz hala pikede yatıyoruz :)

AY bildiğin kömür sobasımı ben onu çok özledimmmm bende istiyorumm

evt cnm bızm burası sehıre 10dk mesafede köy seneye dogalgaz gelckmıs soba yakıyz kuzine benımkı hem kömür hem odun yakılıyo sıcacık içimz ısındı içinde hersey pişir sıcak suyumda oluyo cayımı demlıym ohhh hamıleym dıye eşim yakıyo sabh bende odun atym oturyz

sogudu canm ya dun dondum kontrolm vardı cok yakmıym ıkı odun atyz ılık oluyo en azından kırılıyo içersı

Arkadaslar gece bel ve karin agrisi cektim sabaha karsi 5.30 gibi uyumusum biraz 7.30 gibi suyumun gelmesiyle uyandim suan hastanedeyiz 4 santim acikligim var dualarinizi bekliyorum insaallah fazla zorlamaz

sogudu canm ya dun dondum kontrolm vardı cok yakmıym ıkı odun atyz ılık oluyo en azından kırılıyo içersı

Buradada yağmurlar durmuyo..esim uzun kolluya gecti ben dıs dünyayla bağlantımı kestim dışardan pek haberim yok...benim bebiste beni ısıtıyor heralde:)iyi yaparsın cnm en önemli zamanlar hastalanmamak lazım yak sıcak sıcak otur...😍

sen beni çok heveslendirdin şimdi
çocukluğumdan beri göremedim o keyfi apartmanlarda yasak malum
bir geçen sene kaynanamlar yaktı ozaman gördümm
en çokta yanarken çıt çıtdie ses çıkarıyoryaaa ona bayılıyorumm

günaydın kızlar bugün son iş günüm 36+4üm ve pazartesi yasal iznim başlıcak çok mutluyum son günüme kadar dayandım işe geldim gittim artık oğlumu evimde beklicem

günaydın kızlar bugün son iş günüm 36+4üm ve pazartesi yasal iznim başlıcak çok mutluyum son günüme kadar dayandım işe geldim gittim artık oğlumu evimde beklicem

Gozun aydin...yeni bir donem basliyor! Ben de 36+3'um bugun :) ben erken ayrilmistim izne isyeri cok yorucu oldugu icin...sen ne guzel dayanmissin :) ogullarimiz sag salim gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…