2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

kızlar bebişlerrinize ne gbi hazırlıklar yaptınız biraz bilgilendirirseniz sevinirim.bebek şekerleri kapı süsleri hastane çantası bunları paylaşında bizde hazırlığı ona göre yapalım

hımm gecmış olsun neysekı atlatmışsın ıyısın değilmi ama ilk defa duydum kesmeyınce yırtılma oluyormuş bende kesmeden yana hıç değildim

Canim kesik atmayinca kendi yirtiliyor ve iki uc yerden,bazen anuse dogru yirtiliyor ve anus kasin yirtilinca buyuk tuvaletini kontrol edemiyorsun,tehlikeli bisey,o yuzden genelde sol yana kesik atarlar,hic yirtilma da olmayabilir,bunye sonucta,vucuttan yirtilmadan da cikabilir ama benim vajinamin cikisi cok gerildi hissettim kesin dedim,kesmediler,iki uc yerden yirtildim,allahtan anuse dogru yirtilmadim,ama ic kaslarim da yirtilinca icte hematom oldu,bu pek olmaz ama ben de oldu,rahim de kasilmayi durdurdu,hemaglobinim 14 tu,simdi 5 ,kanamami alip tartiyorlardi ameliyata girmeden,iki lt kaybetmistim sonrasini sormak istemedim,aglama krizine girdim,en son gaz alip uyudugumu hatirliyorum

okudum valla mıde bulantısı ıshal doguma işaretmiş karın duşmesı sonra rahatlama nefeste benım mıdem bulanıyo ama ıshal degılım aksıne kabızlık vaar bıde karnım duşmuş ama halen nefesım kesılıyo benım vucutta anormal ya

amelıyatın nasıl geçtı ıyımısın şimdi

Selam kizlar bizde uyumadik daha esimle tv izliyoruz bir yandan da buraya bakayim dedin

Bende mutfakta epey bi is yaptım. Yorulmuşum. Çekmeceli dolabımız vardı esimin calışma odasında onu mutfağa koyduk. Çünkü çamaşırlarımi calışma odasına sermem lazım. Şimdilik bizim yatak odasına serdim ama bebek gelirse odada camasir olmaz. Rahatsız eder bebegi diye onu hallettik. Cok sukur bir is daha bitti.
Yarın da Temizlikci gelecek insallah.

Iyi maasallah bebegin iyise. Açıklıkta bir sorun yok bence. Evde doğuracak halin yoktur bence :)
Ya su gelir, ya sancı, ya pembe sümüksü nisan.
Gecen Dr'a gittiğimizde esim dedi sancı ne kadar siklasirsa gelelim? Filmlerde evde kocaları doğurtmak zorunda kalıyor dedi.
Bizim Dr da öyle kolay olsa herkes hemen normal dogum yapardı dedi :)

Son düzenleme:
benimde bir fikrim yok tatlım ama şu hafta içinde
almayı düşünüyorum

bu arada sifayi kapmisim boğazıma ağrıyor
bir önerisi olan var mı

bizde park yatak aldık uyku seti almadık ama yünden ince yatak ve yorgan yaptırdım.daha sağlıklı.uyku setleri teri çekmediği için zararlı bence.sonuçta doğal şeyler yedirmeye çalışırken en güzel dönemleri uykudada doğal şeyler kullanmak lazım.insanlar yüne geri dönüyo artık sağlıklı olduğu için.bizde yün yer yataklarında büyümedikmi :) halen yün yatakta yorganda yatıp uyandığım zaman okadar çok dinlenmiş kalkıyorumki elyaflar insanı dinlendirmiyor.park yatak kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar.3-4 yaşına kadar kullanılabiliyomuş.çocuk yaptıklarının farkına varınca yere yakın yataklardan almak daha mantıklı.mobilya beşikler kullanışlı olmuyomuş.çok fazla masraf yapmaya gerek yok.
boğazı ağrıyan arkadaşım zencefille balı karıştır yut ondan daha şifalı bişey yok ben hemşireyim ve eredeyse hiç ilaç kullanmam.herşey doğada gizli boşuna böbreklerimizi yormayalım :)

doğru canım ama korku sarıyor yinede işte ya bayrama denk gelirse diye korkuyorum ya bayramdan önce yada bayramdan sonra olur inşallh benm dr bayramda yok çünkü bence sende kendini fazla yorma bu zamanlarda iyi değil canım.

Sağol cnm inşallsh iyi gçer ameliyat 1 haftlık abla olmak istedi herhalde :)
Merhaba kızlar.hepiniz bana dua edin nolur yarın öğlen sezeryanla bebeğim doğacak Allah kısmet ederse.bebeğim daha ufak dualarınızı esirgemeyin...
Allah yardımcın lsun seninle aynı hastzne de doğum yapacaktık galiba...
ALlh analı babalı büyütsün

cnm şükür atlatmışsın gözün aydın o gece yazışmıştık senle kanamam geldi demiştin zor olmuş ama sonunda kucağına lmışsın darısı başımıza
Bende bulntı hep var....

Hayırlı vakitte gelsinler insallah canım.
Benim artık gelse de sorun degil :)
Sadece yarın dayım gelecek, onu beklerse İyi olur. O da hamile göreyim seni diyor :)
Sonra zaten sancım falan gelse olur. Sadece enerjimi doguma saklasam o acıdan iyi olacak.

inşallah canım allah gönlüne göre versin enerjin hiç bitmesin inşallah bu arada sende normal doğumu bekliyorsun dimi.

Canım pazartesı yagmurcamelek dogum yapıcaktı bugunde adaderenim dogum yaptı lısteye eklersın
Sağol tatlım hemen ekliycem
CNm Dr bir daha ara kafan rahat olsun
zuluu hayret yoksunn

Bu gece yoksun,dogumami gitti acaba ...
Yok kızlar doğurmadımburadan çıktığımdan
Beri temizlik yapıyordum bitti çok yoruldum
Sağol verdiğin bilgiler için CNm

inşallah canım allah gönlüne göre versin enerjin hiç bitmesin inşallah bu arada sende normal doğumu bekliyorsun dimi.
Evet canım normal dogumu bekliyorum.
Sağol tatlım hemen ekliycem

Yok kızlar doğurmadımburadan çıktığımdan
Beri temizlik yapıyordum bitti çok yoruldum

Sağol verdiğin bilgiler için CNm

Smraca da dogum yapanlar aracında hikaye topiginde gördüm. Listede var mı bilmiyorum canım.

Doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
47-misafir20
48-adaderenim
49-tavuklumakarna
50-ustung
51-yağmurcamelek
52-Nurcan-odtu
53-smraca

Son düzenleme:
Bu arada bugun trt1 deki programda Dr sola yatmakla ilgili söyle dedi.
Biz son trimesterde ilk yatış anında annenin sola yatmasını istiyoruz dedi. Daha sonra sagına donmuş sorun degil. Ama ilk yatağa yattığında soluna yatmadı onemli dedi. Açıklamasını da yaptı ama tam hatırlamıyorum. Sanırım ilk yattığımızda kalp atışımız yada tansiyon vs gibi birşeylerle ilgiliydi. Yani uyurken falan hep illa solda yatılı kalmamız gerekmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…