canım eşim zeynep istiyor. ben defne yada öykü diyorum. kv dede belinay diyo. bu isimler arasında kararsız kaldık ıyıce kafamız karıstı yani :)
İnş canım hepimiz tek tek kavuscaz bebişlerimize :)
Telaş yapma CNm inşallah geçer
doğum günü kutlu olsun canım bebeğinle ailenle birlikte nice mutlu huzurlu yaşlara
teşekkür ederim canım bende bakıyım sana eğer o tarz kova bulursam linkini gönderirim sen ordan bakarsın
Bende isim dusunurken kiz olursa Belinay diyodum cok begeniyorum
Slm kızlar TRT 1 izleyin anne elimi tutsana var...bebisimide kısmetse 10.10.2013 de dogum yapmaya karar verdim tarihi beğendim :)))erken gelmezse:)
benimde o tarih hem benimde doğum günüm hediye gelcek annesine
Maasallah sana canım. :)
Canım hic stres yapma. Allah'ın izni ile yarın evladın kollarında olacak.
Heyecan dorukta tabii.
Helal olsun sende hakkını helal et.
svgcyln de var dogum yapanlar aracında canım. Dogum hikayelerinde var.
kolay gelsin canımcımben çıkayım artık gidip yemek yapim eşim gelir sonra da gelince hazır olsun
Kızlar bebiş aşağı indikçe nefes alma kolaylaşır diyolar son haftalarda. Ama benim halen nefes almakta zorlandığım zamanlar oluyo, sizin de aynı mı ? Bir günüm Bir günümü tutmuyo.. dün kontroldeydim hiç sıkıntım olmadıı, ondan önceki günde dolaplardı temizlikti derken yine hiç problem yaşamadım nefes konusunda. Ama bugün nefes alamıyomuş gibi habire derin nefes alasım geliyo. :26:
Senin süreçte benimki gibi. Bizde perşembeye kadar bekleyip bakacağız insallah. Kac kilo senin kız. Bizimki su sn 3600
Benimki de bazen gündüzleri hic hareket etmiyor. Tatlı falan yiyorum. Yerleri daraldı iyice.
Dogun gunun kutlu olsun canım. Olsun baska gun olsun dogumgunu. Yoksa seninki güme gider :)
Kontrolümüz güzeldi tatlım.. 2670 gr olmuşuz, boyu hakkında bilgimiz yok malesef. Gelişimi gayet iyi, haftasıyla da uyumlu dedi.kontrol nasıl geçti canım bebiş nasıl boyu kilosu nst de birşey çıktı mı
kızlar pazartesi spinal sezeryanla kavusucam kızıma ama hala isim bulamadık kızımıza isim önerilerinizi yazarmısınız ?
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kavusun insallah :)mrb kızlar ;
bende haftaya cuma günü inşallah hayırlısıyla kavuşucam bebeğime..38.haftamda alıcak doktor ve spinal aneztezi olucak tabi son dakka korkup beni bayıltın demezsem.hepimizde heyecan dorukta.hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah..bol bol dua edelim..
inşallah almıştır canım yarın haberdar edersin bizialsınlar alsınlar canım benım kontrolde yarın bakalım ne dıycek haberdar ederım burdan valla bu haftada ıyı baktım bebişime bakalım ne olcak haa çok yemek yemedım ama bebiş için özel şeyler yedım bakalım yaa
Kontrolümüz güzeldi tatlım.. 2670 gr olmuşuz, boyu hakkında bilgimiz yok malesef. Gelişimi gayet iyi, haftasıyla da uyumlu dedi.
Usg de rahim ağzında açıklık çıkmadı, Nst de 80 90lara çıkan bikaç sancı çıktı, bunlar da normalmiş artık. Son 3 haftan kaldı ama gününü doldurcak diye bişey yok, her an gelebilir dedi. Gelişimi sağlıklı olduğundan direk doğuma alırmış. şükür
Şuan için normal doğum konusunda bir sıkıntımız yok, önümüzdeki hafta da çatıya bakıcak net bilgi vericek doğum şekli hakkında.
Bu arada ilk defa bişi sölediArtık birliktelik yok dedi Şimdiye kadar fırsatı değerlendirseydim keşke ahh ahhhhh
valla canım biz aylardır bırakrtık o işleri eşim korkuyo bebeğe zarar vereceğim dieKontrolümüz güzeldi tatlım.. 2670 gr olmuşuz, boyu hakkında bilgimiz yok malesef. Gelişimi gayet iyi, haftasıyla da uyumlu dedi.
Usg de rahim ağzında açıklık çıkmadı, Nst de 80 90lara çıkan bikaç sancı çıktı, bunlar da normalmiş artık. Son 3 haftan kaldı ama gününü doldurcak diye bişey yok, her an gelebilir dedi. Gelişimi sağlıklı olduğundan direk doğuma alırmış. şükür
Şuan için normal doğum konusunda bir sıkıntımız yok, önümüzdeki hafta da çatıya bakıcak net bilgi vericek doğum şekli hakkında.
Bu arada ilk defa bişi sölediArtık birliktelik yok dedi Şimdiye kadar fırsatı değerlendirseydim keşke ahh ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?