iyiyim canım sağol sadece biraz endişeliyim mantar var bende ve geçmek bilmiyor malesef acaba diyorum doğum sonrası beni sıkıntıya sokar mı iyişemem gecikir mi filan gibisinden sorular aldı başını gidiyor..sen de ne var ne yokLina nasılsın CNm
canım benim acı eşiğim yüksektir ama suan rahatsız edicek kadar yoğun aradım ama sezaryandaymış dönecek bakalım bekleyeceğim:18:
Selam kizlar bugunde dogurmadimDun cok sancilarim vardi ilk kez boyle olmustum yalanci sancilarmis gecti gitti bugun biseyim yok bebegim az hareket ediyo yada etmiyo bi bu var :26:
Hoşgeldin CNm eğer bebiş fazla hareketSelam kizlar bugunde dogurmadimDun cok sancilarim vardi ilk kez boyle olmustum yalanci sancilarmis gecti gitti bugun biseyim yok bebegim az hareket ediyo yada etmiyo bi bu var :26:
Önce Dr sorsunlar CNm ne olur ne olmazhadi ya ozaman günü yaklaşanlar versin kendini adaçayına
Geçecek inşallah tatlım az kaldı
Hoşgeldın cnm. Benım bebısın de hareketlerı eskıye göre hafıfledı ama bunlar cok normal endıse etmeyelım doktorda normal dedi yerleri daraldı yavrusların.
Hoşgeldin CNm eğer bebiş fazla hareket
Etmezse Dr git hem açılma çoğalmış mı
Öğrenirsin
Önce Dr sorsunlar CNm ne olur ne olmaz
İnşalLah CNm çünkü benim en dayanamadığım
Şeydir mide bulantısı
bebek şekeri sormuşsun ya canım internete bebek şekeri malzemesi satın al filan yaz çıkıo siteler fiyatlar ne kadar uygundur bilmiyorum bizde kendimiz yaptık eminönünden alıp 60 şeker 80 tlye filan geldi parasından ziyade kendi emeğimiz oldu Eki Görüntüle 821739 böyle bişeydi
İnşallah bemim çatımda uygundur
Bende normal istiyorum inşallah
Bebişin en kısa zaman da sağlıklı
Bir şekilde gelir
iyiyim canım sağol sadece biraz endişeliyim mantar var bende ve geçmek bilmiyor malesef acaba diyorum doğum sonrası beni sıkıntıya sokar mı iyişemem gecikir mi filan gibisinden sorular aldı başını gidiyor..sen de ne var ne yok
anladım canım uzan o seni arayan kadar belki geçer hayırlısı olsun da belki yalancı sancıdır gece benim öyle oldu belimden geliyordu ağrı kasıklarıma doğru 1 saat arayla filan başladı sonra geçti
Bugun burasi tatil yaa oglan nasil inat ettiyse bende inat edicem gitmicemsali gunu zaten gidicem bekliyoruz sadece
ayy cok begendimm canimm
Amin ins Allah saglicakla elimize almamizi nasip eder. Bugun dogum gunum belki bi supriz yapip gelir diye dusunuyodum ama tik yok. Sanirim kendine baska bi dogum tarihi istiyo
benım bebişde artık ne hareket ettıgı bellı ne hareket etmedığı ama dr a sordum normal dedı artık yerlerı daralıyo dedı
teşekkür ederim canım bide leylekli olanımız var iki çeşit yaptık ama onun fotosunu çekmemişim
mevlütte vericem ben bunları
Doğum Günün kutlu olsun tatlımAmin ins Allah saglicakla elimize almamizi nasip eder. Bugun dogum gunum belki bi supriz yapip gelir diye dusunuyodum ama tik yok. Sanirim kendine baska bi dogum tarihi istiyo
Bugun burasi tatil yaa oglan nasil inat ettiyse bende inat edicem gitmicemsali gunu zaten gidicem bekliyoruz sadece [/
Inşallah seni çok bekletmez paşa
Cok guzel yapmissiniz begendimmbende insallah tr ye geldigimde annemlerde mevlut yapicaz kurban fln kesicez o zaman almayi dusunuyorum
Doğum Günün kutlu olsun tatlım
Ay sabırsızlık la bekliyoruz ama gelen yok gibi
Bugun burasi tatil yaa oglan nasil inat ettiyse bende inat edicem gitmicemsali gunu zaten gidicem bekliyoruz sadece [/
Inşallah seni çok bekletmez paşa
insallah zulumm yaa deli olucam yoksabugun esimde evde kek fln yapiyorum napiyim yoksa olucem sikintidan
Senin süreçte benimki gibi. Bizde perşembeye kadar bekleyip bakacağız insallah. Kac kilo senin kız. Bizimki su sn 3600Merhabalar herkese...
Uzun zamandir girmemistim siteye bugun girebildim. Ins herkes saglikli ve mutludur. Doguma 5 gunum kaldi. Yaklasik 2 haftadir ufak ufak sancilarim var ama yalanci sanci sanirim. En son dun kontrolum vardi. Ben oncelikle normal istiyorum. Drm catimin uygun oldugunu soyledi eger son gune kadar gelmezse suni sanci veririz baslatiriz dogumu dedi. Bi terslik olursada sezeryana aliriz dedi. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Benm kizce birazda kilolu bakalim napcaz. Ins onlarda bizde saglikli bi sekilde atlatiriz bu yolculugu.
Benimki de bazen gündüzleri hic hareket etmiyor. Tatlı falan yiyorum. Yerleri daraldı iyice.Selam kizlar bugunde dogurmadimDun cok sancilarim vardi ilk kez boyle olmustum yalanci sancilarmis gecti gitti bugun biseyim yok bebegim az hareket ediyo yada etmiyo bi bu var :26:
Amin ins Allah saglicakla elimize almamizi nasip eder. Bugun dogum gunum belki bi supriz yapip gelir diye dusunuyodum ama tik yok. Sanirim kendine baska bi dogum tarihi istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?