2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısı buymuş.

Anladım canım. Evde kek börek yap sende :)
Hatta dogum kurabiyesi falan yapmaya çalış :))
Daha 3 haftan varmis diye düşün belki daha rahat olursun o zaman.

canım allah yardımcın olsun sağ salim kurtulun inşallah bebeğin de sen de dualarımız seninle

hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bebişini darısı başımıza inşallah

Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda bebişin kac kg sezeryan a karar vermen kilosuna mi bagli

dualarımız seninle canım Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin

:2:
Banasa kilo alımına normal dedi 2500 olan bütn bebeklet normal kabul edilir dedi ben korkuyorum normal doğumdan(( epidural sezeryan istiyorum (( haftaya yine kont var benimde kafasını ölçemedi inmiş aşağıya banada heran olabilir dedi

kızlarrrr Anne Elimi Tutsana yı izleyin evdeyseniz mutlaka izleyin 9 ay 10 gün boyunca yaşanan sıkıntıları konuşacaklar tam bizlikkkk

Anladım canım. Evde kek börek yap sende :)
Hatta dogum kurabiyesi falan yapmaya çalış :))
Daha 3 haftan varmis diye düşün belki daha rahat olursun o zaman.
aynen bende o şekilde düşünmeye çalışıyorum ama artık o kadar bunaldım ki evin içinde anlatamam
ara sıra kek felan yapıyorum, akşama doğru yemek işi oluyo zaten ama evin içini bi görsen. kvgilin telaşesi işi hiç ama hiç bitmiyo. şimdi alt kat onarılıyo, gelen giden çalışan herkes ayrı bişi yapıyo. bu kargaşada kafamı uzatsam çay kahve istiyolar. bi kv var bana dokunmayan, o yüzden odada hapisim bugün

anladım canım, o zaman hakkında hayırlısı olsun :) nasıl rahat hissediyosan onu yapman en güzeli zaten..

canım belkii temzililçinin peşnde gezmekten doğuruverirsin belli olmaz

maaşallah kılo almaya devam edıyo ayy allahım yaa
Evet canım alsın yaa sağlıklı olsun da ben normal yada sezeryan takmiyorum kafama sadece belirsizlik sıkıntı oluyo o da haftaya belli olacak inşallah sende durumlar nasil canim kontrol günün ne zaman? Bebişin in kg boy filan durumu
yok canım doğurmadı annesi geldi ya onunladır
Anladım tatlım

inş... canım sağol ıyı dılıklerın için öpüyorum seni

canıııımmm çok sevindim yaaa gözün aydın sonunda elifine kavuluyorsun ne güzel. sağ sağlim kucağına al doya doya kokla bebeğini.
Rabbim hep birarada olmanızı nasip etsin, bizler içinde dua et

Slm kızlar TRT 1 izleyin anne elimi tutsana var...bebisimide kısmetse 10.10.2013 de dogum yapmaya karar verdim tarihi beğendim :)))erken gelmezse:)

alsınlar alsınlar canım benım kontrolde yarın bakalım ne dıycek haberdar ederım burdan valla bu haftada ıyı baktım bebişime bakalım ne olcak haa çok yemek yemedım ama bebiş için özel şeyler yedım bakalım yaa

Amin canım hayırlısı olsun hakkımızda bebişin kac kg sezeryan a karar vermen kilosuna mi bagli

saolasın cnm kilodan dolayı, 4 kilo çıktı salı günü, giderek artacak dedi, riske atmayalım, en geç cuma alalım dedi, hayırlısı bakalım..

1 saattir midem çok fena bulanıyor ve sanki adet olacakmışım gibi ağrım var özellikle belim kopuyo ve sürekli büyük tuvaletim varmış gibi lavoboya gitme isteği var evde yalnızım korkuyorum doktorumu arasam mı acaba yarın kontrolüm var ne dersiniz kızlar:26:

Kızlar bebek şekerlerını evde kendım yapmak ıstıyorum ama malzemeleri nerden alıcam ben İstanbulda degılım burdadaöyle satan bır yer yok hesaplı yapılmış halde satıyorlar nette alabılecegım malzeme satan bır yer varmı acaba hesaplı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…