Sıkıldımmmm.. Sanki göğsümün üstünde biri oturuyoo
insan yapcak bişey bulamayınca hakkaten vakitte geçiremiyo yaaBende bende :26::26::26: Zaman gecmek bılmıyor sanki birde bıraz heycan yaptım yarın kontrolum var dıye dogum seklını soyleyecek sezeryana acık kapı bıraktı doktorum bakalım nolucak en önemlısı tabıkı saglıklı olmaları ama ınsan heycanlanıyor ıste.
hakkında hayırlı olsun cnm. inşallah rahat gecerirsin bu kez..Hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum ikinci doğumumda sezeryan olmuştum anesteziyi atamadım kafamı bağlayıp duvarlara vuruyordum başım ensem ve sırtım ağrıyordu bir hafta çektim ben bunu doktorum değilde bir ebe bize panadol plus diye bir hap önerdi onu attım geçti
Aynen cnm nete bakıyorum tv de pek sevmem. Amin inşallah canım hepımızın hakkından hayırlısı neyse o olsun dua edelım.insan yapcak bişey bulamayınca hakkaten vakitte geçiremiyo yaaheyecanlanman normal kuzum, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah :) yeter ki sağlıcakla kavusun..
Hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum ikinci doğumumda sezeryan olmuştum anesteziyi atamadım kafamı bağlayıp duvarlara vuruyordum başım ensem ve sırtım ağrıyordu bir hafta çektim ben bunu doktorum değilde bir ebe bize panadol plus diye bir hap önerdi onu attım geçti
amin cnm insallah..Aynen cnm nete bakıyorum tv de pek sevmem. Amin inşallah canım hepımızın hakkından hayırlısı neyse o olsun dua edelım.
Umarım bu sefer boyle olmaz kısıden kısıye degısıyor sanırım etkısı genel anestezi sanırım senınkı. Hayırlı dogumlar ınsallah.
amin cnm insallah..
tv.de güzel bişey olsa da baksak, o da yok.. Sıkıldıkca açlığı daha çok hissediyorum ya, ne yiceğimide bilmiyorum, sapıttım iyice
aynen aynenValla aynı durumdayız acıkıncada ayrı bır sinir stres
Canım normal oldu galiba. Allah analı babalı büyütsün insallsh.hepinize once gunaydin diyorum bende bu gece saat 4 te yavrumu muratimi kucagima aldim sag salim rabbim dogum yapmayanlara güc kuvvet kolaylik versin ins.simdilik bu kadar yazabildim kusura bakmayin cok yorgun ve uykusuzum.hepimiz burda birbirimizi bilgilendirdik allah hepinizden razi olsun hakkinizi helal edin yine yazicam ins toparlaninca
Benimde 3600 oldu. Bizde haftaya bakacağız artık suni sancı mı verecek ne yapacak Dr diye. Sancı bekliyiruz.Günaydın kızlar yine uykusuz bir geceden çıktıkbacak ve kasik ve bel ağrıları başladı bende dün kontrolümüz vardı bebişim 3500gr 50cm olmuş haftaya karar vericez doğum şekline dr 4 ve üzeri olursa sezeryan olucak galiba sizce napmaliyim ?
Bence korkma canım. Benimkinin de kafası büyük dedi dr ama sonuçta Allah öyle bir yaratmış ki, herseyi öyle bir planlamış ki kafasının ortası yumuşak, kafa yumurta gibi sekle giriyor rahimden çıkabilmesi icin.Daha çatı muayenesi de yapmadı canim haftaya yapicak galiba bebegin kilosuna ve catina bakariz ona göre karar veririz dedi bebeğimin başı da büyükmus önce normal istiyodum ama böyle olunca biraz tirstim açıkçası kuzum doğru diyosun kilolu olunca normal olmayacak diye bişey yok ama nebileyim korku sardi beni galiba :18:
Günaydın kızlarrr..
Yine tatsız tuzsuz huzursuz bigün yaaArtık aynı pozisyonda yatsamda yatmasamda heryerim ağrıyo, wc ve mide yanması yetmez gibi bi de bu ağrı çıktı Habire nişan geldimi diye kontrol ediyorum, bugün 36+6 olduk. yarın 38. haftamıza giricez inşallah. Artık hayırlısıyla gelsin istiyorum. Yalancı ağrılar sancılar gerçeğe dönüşmeyince insanın morali bozuluyo Yine de halimize şükürler olsun ne yapalım..
Sizler napıyosunuz, durumlar nasıl ?
Şu doğum listesine bakim bi kimler eklenmiş.
hepinize once gunaydin diyorum bende bu gece saat 4 te yavrumu muratimi kucagima aldim sag salim rabbim dogum yapmayanlara güc kuvvet kolaylik versin ins.simdilik bu kadar yazabildim kusura bakmayin cok yorgun ve uykusuzum.hepimiz burda birbirimizi bilgilendirdik allah hepinizden razi olsun hakkinizi helal edin yine yazicam ins toparlaninca
Günaydın kızlar yine uykusuz bir geceden çıktıkbacak ve kasik ve bel ağrıları başladı bende dün kontrolümüz vardı bebişim 3500gr 50cm olmuş haftaya karar vericez doğum şekline dr 4 ve üzeri olursa sezeryan olucak galiba sizce napmaliyim ?
Bende 7/24 evde oldugumdan sıkılıyorum ya cnmCanım daha vaktin var. Bak 40 haftasını doldurmuş olup hala bekleyenler var. Bende 39 dayım bekliyorum.
Yapacak birsey yok. Günlerini guzel geçirmeye çalış. Gezmeye çık. Alışveriş yap.
Belki daha 3 hafta bekleyeceksin. Hic belli olmuyor. Belki de hemen gelecek.
Hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun çabucak kurtul inşallah.. Bebişine sağlıcakla kavuş.. :)arkadaşlar ben de yarın epiduralli sezeryan olacam, 40 haftam doldu, sancı falan yok, bebek büyük, artı açılma da yokk..ben illa normal, illa sezeryan olsun demiyordum zaten, hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim, inşallah hayırlısıyla kurtulurum bebişimle ben, sağlıklı bir doğum olur, dualarınızı bekliyorumm..
arkadaşlar ben de yarın epiduralli sezeryan olacam, 40 haftam doldu, sancı falan yok, bebek büyük, artı açılma da yokk..ben illa normal, illa sezeryan olsun demiyordum zaten, hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim, inşallah hayırlısıyla kurtulurum bebişimle ben, sağlıklı bir doğum olur, dualarınızı bekliyorumm..
kız sen doğmadınmı daha haberde yok senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?