2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Sıkıldımmmm.. Sanki göğsümün üstünde biri oturuyoo

Bende bende :26::26::26: Zaman gecmek bılmıyor sanki birde bıraz heycan yaptım yarın kontrolum var dıye dogum seklını soyleyecek sezeryana acık kapı bıraktı doktorum bakalım nolucak en önemlısı tabıkı saglıklı olmaları ama ınsan heycanlanıyor ıste.

insan yapcak bişey bulamayınca hakkaten vakitte geçiremiyo yaa heyecanlanman normal kuzum, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah :) yeter ki sağlıcakla kavusun..

Hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum ikinci doğumumda sezeryan olmuştum anesteziyi atamadım kafamı bağlayıp duvarlara vuruyordum başım ensem ve sırtım ağrıyordu bir hafta çektim ben bunu doktorum değilde bir ebe bize panadol plus diye bir hap önerdi onu attım geçti

hakkında hayırlı olsun cnm. inşallah rahat gecerirsin bu kez..

insan yapcak bişey bulamayınca hakkaten vakitte geçiremiyo yaa heyecanlanman normal kuzum, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah :) yeter ki sağlıcakla kavusun..
Aynen cnm nete bakıyorum tv de pek sevmem. Amin inşallah canım hepımızın hakkından hayırlısı neyse o olsun dua edelım.

Umarım bu sefer boyle olmaz kısıden kısıye degısıyor sanırım etkısı genel anestezi sanırım senınkı. Hayırlı dogumlar ınsallah.

Son düzenleme:
Genel değildi belden aşağısını uyuşturdular ama ben doğum esnasında biraz uyumuştum

amin cnm insallah..
tv.de güzel bişey olsa da baksak, o da yok.. Sıkıldıkca açlığı daha çok hissediyorum ya, ne yiceğimide bilmiyorum, sapıttım iyice

Şimdiki doktorum anestezicinin hatası olmuş dedi Pazartesi kontrole gittiğimde anesteziciyle görüşecem

Merhaba kızlar. Bende gecmise baktım. Biraz uğratayım dedim.
Is yapmaya çalışıyorum bende. Halılarımı verdim cts gelirler herhalde. Temizlikci alsam yarın iyi olur aslında. Onu düşünüyorum. Çekmece vs birşeyler toparlıyorum gene.
Canım normal oldu galiba. Allah analı babalı büyütsün insallsh.
Benimde 3600 oldu. Bizde haftaya bakacağız artık suni sancı mı verecek ne yapacak Dr diye. Sancı bekliyiruz.
Bence korkma canım. Benimkinin de kafası büyük dedi dr ama sonuçta Allah öyle bir yaratmış ki, herseyi öyle bir planlamış ki kafasının ortası yumuşak, kafa yumurta gibi sekle giriyor rahimden çıkabilmesi icin.
Bebeklerin tepesi o yüzden yumuşatır. 6 ay 1 sene icinde sertlesiyir sonra.

Canım daha vaktin var. Bak 40 haftasını doldurmuş olup hala bekleyenler var. Bende 39 dayım bekliyorum.
Yapacak birsey yok. Günlerini guzel geçirmeye çalış. Gezmeye çık. Alışveriş yap.
Belki daha 3 hafta bekleyeceksin. Hic belli olmuyor. Belki de hemen gelecek.

arkadaşlar ben de yarın epiduralli sezeryan olacam, 40 haftam doldu, sancı falan yok, bebek büyük, artı açılma da yokk..ben illa normal, illa sezeryan olsun demiyordum zaten, hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettim, inşallah hayırlısıyla kurtulurum bebişimle ben, sağlıklı bir doğum olur, dualarınızı bekliyorumm..

gozun aydınn....

maaşallah kılo almaya devam edıyo ayy allahım yaa

Bende 7/24 evde oldugumdan sıkılıyorum ya cnm
Biraz bahsetmiştim burası küçük yer, ilçe bile 3 - 4 km uzakta. sadece ya nete girebiliyorum ya da tv izleyebiliyorum.
Biraz çıkıp dolaşma şansım olsa en azından vakit geçicek ama yok
Hayırlısıyla gelsin bebişler, onlar gelince sıkılmaya vakit olmıcak :)

Hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun çabucak kurtul inşallah.. Bebişine sağlıcakla kavuş.. :)

allah yardımcın olksunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…