kız gelmiyor bizim kızya ben bile en ufak bir ağrıda aha doğuracam diom sezeryan olacağım ve senden geri olduğum halde zuluuu seni düşünemiyorumm vallaa kolay gelsin:18::18::18::18::18:
aynı panik bende de vardı.. sonra baktım ki öyle kolay doğurulmuyo, geçti paniğim
şimdi kasıklarım ağrıyo gene doğuracağım diye düşünmüyorum.. normalde hastaneyi ayağa kaldırmıştım
kız gelmiyor bizim kız
o kadar sancı çektim
yok bari accik nst de
sancı çıksaydı o da yok
kızlar nst ye hangi hafta giriliyor birde çatı muayenesini ne zaman yapıyorlar yarın kontrolüm varda doktorum hiçbişey söylemedi geçen hafta, birde iki gündür ara ara bel ağrılarım oluyr kasıklrıma da vuruyor biraz bunlar doğum ağrısı olabilir mi
kız gelmiyor bizim kız
o kadar sancı çektim
yok bari accik nst de
sancı çıksaydı o da yok
gelır annesı gelır bıde bayramda gelıyormuşşş sana ınat
bisiy değil tatlım bende pek anlamiyorumsagol yorumun icin canim hic anlamiyorum :)
kız ben hep ishal oldum bu aralar suyum çokmuşbenim bu suyum azaldı diye habire su içiom ama wc de yatacam o olacak yani kızlar ya bide ben ishal oldum oda doğum belirtisiymiş ama bugün muz yedim beyaz leblebi yedim onların kabız yapması gerekken ishal oldum ....bu arada ben bu hafta 1 kilo verdim bünyem şaştı gitti tam 1 haftam var doğuma geçmek bilmedi şu son günler yağmur soğuk dışarıda çıkamıyorummm püffffff
her gece doğurcam die uyuyorum gece başlıyo sancı bendee bide oğlan güm gümm......
düşündükçe bile çok heycanlanıyorummmm şu an 2 kişiyiz haftaya 3 kişi olacaz bütün hayatımız değişecekkk.....
yok sevgim bu zullu bayramdan önce doğuracak görürsün bak
Cnm anası nazlı bu kızınoda biliyor işini bu devirde en güvenli yer anasının karnı keyfi yerinde
pek bir nazlı olacak bu annesiiiii hazır oll
gelır annesı gelır bıde bayramda gelıyormuşşş sana ınat
canım biz seninle aynıyzı. anormal bir durum yok. bir keresinde kasılmayla acil gittiğim için ntsye aldılar. sanırım 33. haftaydı. ama asıl nst kontrolü bu hafta başladı. şimdiden sonra her hafta kontrol edilecekmiş. muhtemelen ilk kontrolünde seni de nstye alacaklar. endişelenmene gerek yok. zaten ikidir çekilen ntsde benim sancım sıfır çıkıyor
bahsettiğin sancı doğum sancısına benziyor, doktorum da bana belden gelen ve kasıklara inen sancılar olacak demişti. ama yalancı sancılar da bu şekilde oluyor. ayırt etmenin en iyi yolu; düzenli aralıklarla gelip gelmediği, sıklaşıyor olması, pozisyon değiştirdiğinde ağrının azalmaması bir de duş aldıkta sonra ağrının artması... eğer bunlar yoksa panik yapma yalancı sancıdır onlar.
kizlar annenin yanlis hareketinden icerde bebegin bir yeri kirilabilir mi sizce? bi arkadasim yataktan dikkatsiz donmus ve icten kemik citirdisi gelmis ama bebek tekmeliyor. bole bisey mumkun olabilir mi?
kizlar annenin yanlis hareketinden icerde bebegin bir yeri kirilabilir mi sizce? bi arkadasim yataktan dikkatsiz donmus ve icten kemik citirdisi gelmis ama bebek tekmeliyor. bole bisey mumkun olabilir mi?
kız elfile biz senle aynı gün dogurak
sen biraz erken dogur ben seni beklerim
bak senin bebis erkek benimde kız
iyi geceler kizlar bugun gun boyu suren bel agrilarim vardi simdi ise sancilar nasil bisey derseniz boyle karnimin ici sizliyo gibi
ateş basıyo durmadan benıı
yok tatlım bence böyle birşey mümkün olamaz
ıçerde bebisin koruyan suyu var çok büyük
darbe almak lazım
loori ne ysiyon dogurmadin mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?