bıraz kayboldum sevgicim ama size bakmadan doğuma gıdemezdim geldım
sağol canım gerçekten bır ohhhhhhhhhh cekıcem derınden Allahın ıznıyle
yarın ekle benı sabah haber verırım sıze hastanden yazarım zulucum
selam kızlar paylaşımlarınızı okudum biraz ne güzel bir çok şey paylaşmışsınız birbirinize destek olmuşsunuz keşke bende önceden katılmış olsaydım biraz geç kaldım sanırım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimzi
canım gobek inik mi anlayamadım ama maşallah çok büyük göbeğin, ikiz gibiiii
sezincm sağ salim elifini kucağına alırsın inşallah
canim ikiz degil:) ters ceviremedim anlayanlar bilir belki diye koydum. Aman insin istemem insallah zamaninda gelsin de saglikla..
iyi de tatlım normal ki artık inmesi.. muhtemel doğum tarihine yaklaşık 4 hafta kala iniyor diye biliyorum. benim de 36. haftada (geçen hafta) indi. hatta doktorum sevindi normal seyrediyor diye.
benimkinden anlasilmiyor mu? Sole ki ultrason yok burda da ben de 34ten bu yana pelvik agrisi oluyor acaba girdi kanala bilmiyorum. 32de bas sol altta, ayaklar sag ustteydi caprazdi..
canim ikiz degil:) ters ceviremedim anlayanlar bilir belki diye koydum. Aman insin istemem insallah zamaninda gelsin de saglikla..
Canım Allah yar ve yardımcın olsun ,inşallah anne kız sağlıkla neşeyle evinize dönersinizbu gece son gecemiz yarın sabah 7 de hastanedeyiz elifime kavuşmama saatler kaldıııı
Allhın ıznıyle sağ salim kızımı kucagıma alırım ve gerıde kalan diğer arkadaşlarımda sağ salim bebeklerını kucaklarlar
heyecanlıyım çok çok da stresli düşününki anneme kustum zır deseler aglaraım ki
karnım ac bugun katı bişiler yemedım
bir selamın bile hakkı olurmuş hakkınızı helal edın kırdıgım kişiler olmamıştır umarım
öpüldünüz bebişlerinizle beraber
sanki henüz inmemiş gibi tatlım masallah gobusune
sezinim ben seni listeye ekledim.bile yarın bekliyoz seni
elfile sen biraz bekle kız daha 26 günün var
söyleyene bakın bende kaç aydır dogsun diyom
amin canım cümlemize.. geç kaldın sayılmaz ben de 1-2 haftadır buradayım. buradaki arkadaşlar çok sıckkanlı, hemen aralarına alıveriyorlar insanı. sen de katıl, hoşgeldin.
hem beklediğimiz tarihler aynı seninle
evet canım gerçekten öylesiniz hepiniz sıcakkanlı ve samimi zaman yaklaştıkça evde düşün düşün heycandan ölüyorum burda yazılanları okudukça biraz sakinleştim herkes benimle aynı duygu içinde sanki senin bebiş kız mı erkek mi
Canım Allah yar ve yardımcın olsun ,inşallah anne kız sağlıkla neşeyle evinize dönersiniz
inş... canım sağol ıyı dılıklerın için öpüyorum seni
benim kız rahat galiba bekleye bekle ye bi hal oldumkız bana bağlı değil ki :) ben ister bugün diyeyim ister 10 gün sonra.. paşam ne vakit isterse o zaman gelecek
haha evet bende duymuştum :enerji patlamaları olur iyi değerlendirin veya doğuma saklayın fln...ertelediğim işleri yaptım resmen düşün doğumdan önce meryem suresini okuyum okuyum diyordum anuda şimdi okudum hazırız artık ama benimki içerde kıpır kıpır henüz gelmeye niyeti yok heralde beyefendinin
Canım hic stres yapma. Allah'ın izni ile yarın evladın kollarında olacak.bu gece son gecemiz yarın sabah 7 de hastanedeyiz elifime kavuşmama saatler kaldıııı
Allhın ıznıyle sağ salim kızımı kucagıma alırım ve gerıde kalan diğer arkadaşlarımda sağ salim bebeklerını kucaklarlar
heyecanlıyım çok çok da stresli düşününki anneme kustum zır deseler aglaraım ki
karnım ac bugun katı bişiler yemedım
bir selamın bile hakkı olurmuş hakkınızı helal edın kırdıgım kişiler olmamıştır umarım
öpüldünüz bebişlerinizle beraber
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
45-elmadas
46-sezin61
benimki erkek canım. seninki kız mı erkek mi?[/QUOTE
Allah bağışlasın benimkide kız
benim kız rahat galiba bekleye bekle ye bi hal oldum
kız bak gor burada senle tek başımıza kalcaz ha doguruyom
dogurcam diye sabahliycaz
Soğukkanlı olmaya çalış canım,merakla beklicem seni..Sonunda anne kız kavuşacaksınız ne güzelinş... canım sağol ıyı dılıklerın için öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?