ama doguma kadar alır bı kac arkadaşında bebişlerı aynı kılo anlamadımkı
Canım öyle düşünme. Bol dua et. Tahin pekmez ye beslenmesi icin. Hepimiz öyle yaptık. Bence kilosu fena degil. Yine de iğneler yapılsın tabii gelişmesi acısından.İyi aksamlar kızlar.bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğimin 1 haftada az kilo aldığını söyledi.zaten ilk gündem beri 1 hafta geriden geliyordu.çok küçük bir bebek diyor.geçen haftaya göre suyumun azaldığını söyledi.acil dooplere gönderdi.oradaki doktorda aynısını söyledi.doktorum sezeryanla erken alacağını söylüyor.bu hafta hergün kontrole gidicem ve ciğer geliştirici iğne yapıcaklar.çok moralim bozuk bebişim sağlıksız mı(
gaza geldim bak şimdiama bence bugün fazla yemeyeyim gerçekten hemen doğuruveririm sabah 7den beri ayaktayım temizlik yaptım yürüyüş yaptım ütü yaptım şimdide börek yapıyorum az kaldı ama bende bittim belim fena ağrıyor ayakta durdukça hurmada yedim bide duş alırsam tmmdır maşallah bana ne çok şey yapmışım bi doğurmam kalmış
Canım öyle düşünme. Bol dua et. Tahin pekmez ye beslenmesi icin. Hepimiz öyle yaptık. Bence kilosu fena degil. Yine de iğneler yapılsın tabii gelişmesi acısından.
Bastan beri geriden geliyorsa gec döllenme olabilir mı?
Su azaldığı icin mı erken almak istiyor.
evet suyum geçen hafta çok iyiydi bu hafta azalmış canım
Suni sancı dedi demek. Benimde haftaya kadar gelmezse suni sancı olacak sanırım.
37 dolup 38 den gun almış oluyorsun canım.
Belki usutmussundur canım. Dr randevuna var mı daha.
Facede sayfa mı actınız kız?
Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğumda bir gun kalınmıyor muydu?
enfeksiyondan olabilir mi canım?
Benim hesaplamalarıma göre 37. Hafta 2 günlük ama doktora göre 37. Hafta bitmiş
Kızlar selam..
Bugün kontrolümüz vardı gayet güzel geçti şükür..
Bebişim 2670 gr olmuş, bir haftada 130 gr almış şükür.. Gelişimi gayet iyi dedi dr.
Usg de rahimde açılma çıkmadı, NST de biri 80 90lara varan bikaç sancım çıkmış, onlar normal artık dedi.
Şuan normal doğum için herhangi bir problemimiz yokmuş şükürler olsunbidahaki haftada çatıya bakıcakmış duruma göre.. 0ndan sonra da kesin belli olur doğum şeklin dedi.
Artık doğsada bir sorun olmaz dedi. Her an da gelebilirmiş, suyun gelirse veya kanaman olursa direk gel dedi. Sancılara da dikkat tabi :)
Bizden haberler böyle, beklemedeyiz artık :)
Şimcik kocişe vericem bilgisayarı, öpüyorum hepinizi
Canım öyle düşünme. Bol dua et. Tahin pekmez ye beslenmesi icin. Hepimiz öyle yaptık. Bence kilosu fena degil. Yine de iğneler yapılsın tabii gelişmesi acısından.
Bastan beri geriden geliyorsa gec döllenme olabilir mı?
Su azaldığı icin mı erken almak istiyor.
Ne enerji bu.. Sen bu enerjiyle doğurursun :))
Diyorlar ya diguma yakın bir enerji geliyormuş diye. Sende onu görüyorum :))
dur daha var canım 14 günün var doğurursun hayırlısı ile
doğuran bi arkadaş var eşide bizim burda çalışıyo diyoki karnında dursun daha iyi daha rahat
ya benimde dün eşim nst odasında ekrana bakıyor hemşireyle konuşuyoruz bu arada demezmi hayatım sancı sıfır azcık sancı yap hayatım demezmi gülme krizine girdik sanki elimizde doğurmak bu yükü biz çekiyoruz onlar hazır pasta bekliyorlar...
bu gece son gecemiz yarın sabah 7 de hastanedeyiz elifime kavuşmama saatler kaldıııı
Allhın ıznıyle sağ salim kızımı kucagıma alırım ve gerıde kalan diğer arkadaşlarımda sağ salim bebeklerını kucaklarlar
heyecanlıyım çok çok da stresli düşününki anneme kustum zır deseler aglaraım ki
karnım ac bugun katı bişiler yemedım
bir selamın bile hakkı olurmuş hakkınızı helal edın kırdıgım kişiler olmamıştır umarım
öpüldünüz bebişlerinizle beraber
elifcigi sağlıkla al kucağına tatlim
darısı bizlerin başına o zaman listeye
sende ekleyek
kız sana da 39. hafta yazıyo artık
sezınnn nerdesınnn
Canim sen muhtemelen bunu gormeyeceksin ama dualarimiz seninle :)
Yanlis hatirlamiyorsam yarin bebisini kucagina alacaksin...
Hersey yolunda gider ve sorunsuz biter insallah canim:)
Nurtopunu al bi kucagina da artik rahatla :)
Sevgiler...
elifcigi sağlıkla al kucağına tatlim
darısı bizlerin başına o zaman listeye
sende ekleyek
kız yaziyoda bir icraat yok
kizlar 35+4 uz. bugun sanki gogus aram daha mi cok ne? 2-3 parmak giriyor geri ben bastan beri oleydim fotoma bakar misiniz gobegin durumu inik degil degil mi?Eki Görüntüle 821101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?