2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
nurberra selam,
denedinmi canım patlamış mısır yemeyi, varmı süt artışı merak ettim

slm cnm:)
söylediğin akşam denedim az yapmıştım yedim gece ve gayet iidi süt:)ama hurma falanda yemiştim ikisini etkisimi bilmiyorum bugün yine patlatıcam yatakta yanıma alıyorum kalktıkça yicem yine yazarım sonucu inş ama bence etkili çok saol bilgi için cnm sizde doğurun hayırlısyla yiyin bol bol süğtler olsun hepimizin:)

cnm Allah kolaylık versin hayırlısıyla kucaklayın inş ama çokkk az kaldı ya bak 40tasın oda bitiyo nerdeyse hem illa sancı çıkıcak diye bişi yok belki birden başlıcak annesi az daha sabır Allah yardımcınız olsun cnm

sen 1 hafta öndesin canım... içine balda koyabilirsin.. aman dikkat et havalar aldatıcı oldu artık.. sen cantanı falan hazırladın mı canım ?
evet Cnm çantamı hazirladim bebisin gelmesini bekliyorum
cnm sen bebiş olduktan sonra nasıl tasıncamn tatlım zor olmazmı
Cnm zor ama eşimin çalıştığı yere yakın olmak istiyorum
sağol Cnm yaparım zaten karnimda
çok ağrıyor

günde üç tane die konusu geçmişti burda okuduğumu hatırlıyorum bende ondan çekinerek yiyordum ama daha ilk deniyorum iyi bari 10tane yiyebilirim ozaman artık zamanımız geldi nasılsa hayırlısıyla tabi...
kız yedikten sonra doguruverme

anne olmak böyle bşy işte herşeye rağmen şikayet edemiyorsun dmi Allah sana bağışlasın yawrularını darısı bizlere olsun inşallah

Allah razı olsun cnm hepimizin yarularını anne babasına bağışlasın Rabbim
darısı size yaşanmadan anlatılamayan şeylerden ben başta geleni heralde annelik herşeye bakışı değişiveriyo insanın hele söz konusu bebkler olunca darısı size cnm çok az kaldı inş sizlerde koklayın minnaklarınızın hiç bişişeye değişilmez kokularını

sevindim cnm bebeği görmek çok iyi geliyor dimi insana .....satlarımız aynı ama ben önce doğuracam senden sezaryan die ....

İyi aksamlar kızlar.bugün kontrolüm vardı doktorum bebeğimin 1 haftada az kilo aldığını söyledi.zaten ilk gündem beri 1 hafta geriden geliyordu.çok küçük bir bebek diyor.geçen haftaya göre suyumun azaldığını söyledi.acil dooplere gönderdi.oradaki doktorda aynısını söyledi.doktorum sezeryanla erken alacağını söylüyor.bu hafta hergün kontrole gidicem ve ciğer geliştirici iğne yapıcaklar.çok moralim bozuk bebişim sağlıksız mı (

evet sürekli temiz temiz değiştirdiğin için koku gelmemiştir çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ben de muayene oldum normal doğuma gayet uygunmuşum ve doktor da anlamış benim panik yaptığımı senden hiç beklemiyodum rahat muayene oldun dedi

öyle düşünme bol bol dua et bak şanslısın ki farkedillmiş ve takiplerini tedavilerini güzelce yapacaklar Allah her daim yanında olsun bebeklerimizi Allah korur yeter ki sen kötü düşünüp ikinizi de üzme

inşallah tatlım :) göğüslerde hala bi değişme yok bende, küçüktü hala küçük :) doğumdan sonra ülkedeki mısır stoklarını tüketcem valla sütüm olsun die öperim minişinin ellerini ayaklarını

kaç kılo bebeğinn

aminnn canım inşallah yaa bi tuhaf oldum sen böyle deyince inşallah biran önce o kokuyu duymak istiyorummm...

evet Cnm çantamı hazirladim bebisin gelmesini bekliyorum

Cnm zor ama eşimin çalıştığı yere yakın olmak istiyorum

sağol Cnm yaparım zaten karnimda
çok ağrıyor

kız yedikten sonra doguruverme

gaza geldim bak şimdi ama bence bugün fazla yemeyeyim gerçekten hemen doğuruveririm sabah 7den beri ayaktayım temizlik yaptım yürüyüş yaptım ütü yaptım şimdide börek yapıyorum az kaldı ama bende bittim belim fena ağrıyor ayakta durdukça hurmada yedim bide duş alırsam tmmdır maşallah bana ne çok şey yapmışım bi doğurmam kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…