2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kzılar ben huma aldım sürekli yiyesim geliyor nolcakk kaç tane yiyebilirim en fazla bilen var mı ?hani bide 40.haftadayım onu da göz önüne alarak cevaplarınızı bekliyorum

sağol canım bi bakayım o zaman...

sorma canım yaa kafayı yicem valla... ne yapcamı bilemedim.. oğlumun odası olmıycak 4 5 yaşına kadar yatabileceği bir yatak lazım ama bir türlü karar veremiyorum :S

belki bir arkadaş gorurde bize br fikir ı verir
artık doğuma az kaldı Cnm almak lazım

belki bir arkadaş gorurde bize br fikir ı verir
artık doğuma az kaldı Cnm almak lazım

kimsenin fikri yok sanırım.. bu oyun parklarına uyku seti falan alınıyormu acaba nasıl kullanılıyor... düne kadar mobilya düşünüyordum ama park yatak daha mantıklı geldi o yüzden hiç bir fikrim yok...

kzılar ben huma aldım sürekli yiyesim geliyor nolcakk kaç tane yiyebilirim en fazla bilen var mı ?hani bide 40.haftadayım onu da göz önüne alarak cevaplarınızı bekliyorum

Cnm ben 8 tane yiyordum ama artık yemiyorum
hurma tatlı ve bana tatlı dokunuyor

Canim biz hem park yatak hemde mobilya yatak adik.park yatak icin uyku seti aldim. Alirken satıcı park yataklarin uyku seti farklı demisti.ebatlarindan dolayı mı bilemiyorum

benimde bir fikrim yok tatlım ama şu hafta içinde
almayı düşünüyorum

bu arada sifayi kapmisim boğazıma ağrıyor
bir önerisi olan var mı

selam güzel anneler...

37. haftayıda yarıladık Allahn izniyle.. oğluşuma kavuşmama az kaldı.. park yatak alacam ama hangi marka hangi model alsam bilemedim yardımcı olurmusunuz ???

Bu arada park yatagimizi ebebekten aldık. Internet sitesinden. 125yada 135tl idi sanirim fiyati.oda yaptigimiz icin cok para vermek istemedik. Benim gayet te hoşuma gitti.kurulumu kolay.

almayı düşünüyorum

bir önerisi olan var mı

aynen canım bu hafta halletmem lazım benimde.. 37 bitiyor artık az kaldı.. beşik alınacak kıyafetler yıkanıp ütülenecek iş çok yani..
ılık suyun içine limon sık iç canım.. geçmiş olsun..

Bu arada park yatagimizi ebebekten aldık. Internet sitesinden. 125yada 135tl idi sanirim fiyati.oda yaptigimiz icin cok para vermek istemedik. Benim gayet te hoşuma gitti.kurulumu kolay.

bende piyasadan sorup araştırıp internetten almayı düşünüyorum.. fiyatlar daha uygun oluyor..

sağol Cnm bizde 38+1 günlük olduk şurada ne kaldı
hemen iceyim ki iylesryim

maaşallah cnm sana ve bebişine

cnm sen bebiş olduktan sonra nasıl tasıncamn tatlım zor olmazmı

Maasallah canım. Hepimiz artık bekleme dönemine girdik yada giriyoruz :)
Hayırlısı artık.
Şekerin yoksa istediğin kadar ye bence :)
almayı düşünüyorum

bir önerisi olan var mı

Tuzlu su yapıp gargara yap canım. Ihlamur kaynatabilursin icine limon ve bal da ekleyebilirsin.
Bol mandalina ye. Limon sık iç.

Arkadaşlar tekrar merhaba...Sizlere değişik alternatifler sunmak için tekrar buradayım doğumda mevlitte veya doğum günlerinde gelen konuklara dağıtılabilecek şık paslanmaz metal anahtarlığımız...Önüne ve arkasına istediğiniz herşeyi yazabiliyoruz Bilginiz olsun istedim(kız ve erkek bebek versiyonları vardır)

Cnm ben 8 tane yiyordum ama artık yemiyorum
hurma tatlı ve bana tatlı dokunuyor

günde üç tane die konusu geçmişti burda okuduğumu hatırlıyorum bende ondan çekinerek yiyordum ama daha ilk deniyorum iyi bari 10tane yiyebilirim ozaman artık zamanımız geldi nasılsa hayırlısıyla tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…