arkadas ne keyif yaa ohh ekmek elden su golden
oylede ya sancım cıkarsa gec catına bakcam dıye yok desemde ben kafaya takcam acılmamı var acaba dığer turlude yapmak ıstemıyorum
aynen canım bende öyle düşünüyorum. heleki kordon dolanması var dediğinde yaşadığım stresten sonra kilosunu hiç takmıyorum :))
cook fazla degilse alinmayacak gibiyse bence yapma oda dr nihayetinde ona durup bakacak degil yaama icin rahat etmiyosa mecbur jiletle alicaksin
kız jıletle hıç almam şimdı sanada tuyunede baslıycam dıyceksınız ona yok buna yok
ayy evet çok şükür kavuşacağız canım eninde sonunda doğacak kuzucuklar hepimiz o süprizi bekliyoruz...insallah canim gercekten hakkinda hangisi hayirlisi ise o olsun bak az kaldi ucunda kavusmak varbelki o zamana kadar bi supriz yapar hee
oturdum tahin pekmez yiyyorum
son günler naapalımm artık kilo aldırmaya çalışıyorum
kizlar bu kilo olayina fena taktiniz hee ben hiiic ozel bisey yemiyorum bebegin anatomisi boyle diyorum drda normal diyo ee daha niye panik yapiyim ki sunacim seninki ne kadar ki :26: benim ki 2900 ama hiic dert etmiyorum
kizlar bu kilo olayina fena taktiniz hee ben hiiic ozel bisey yemiyorum bebegin anatomisi boyle diyorum drda normal diyo ee daha niye panik yapiyim ki sunacim seninki ne kadar ki :26: benim ki 2900 ama hiic dert etmiyorum
canım benimki de 2870 kilosu ama 10 gün önce 2800 dü ne oldu anlamadım haftaya perşembe doğum var ....yanlış ölçtü kesin doktorlar
doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskopos
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu77
30-selencelk
31-dadasim
32-haziran-gecesi
33fb_girl
34-pembetavsan
35-ceren_07
36-fotonur
37-ezine
38-bengisu42
39-alik
40-adamelek123
42-pink8
43-bozem
44-yoladevam
selam
bizde kızımla 1 saat önce
kalktık birsürü isim var ama
kolum ve karnım agridigi
için yapamayacağım
zaten bugün çok Uyudun
sizler ne yapıyorsunuz minikler
nasıl
selam
kolum ve karnım agridigi
için yapamayacağım
zaten bugün çok Uyudun
nasıl
selam
kolum ve karnım agridigi
için yapamayacağım
zaten bugün çok Uyudun
nasıl
hepinize selamlar kızlar.. umarım herkes iyidir.. yarın doktor kontrolum var ve doğum tarihini belirleyeceğiz. en son arife günü diye konuştuk ama sanırım 1-2 gün öncesi olur..
hadi hayirlisi canimm saglikla al kucagina bizlerede haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?