ben şimdiden sabırsızlanıyorum gelsin diye c.tesi doktora gidicem kabul ederse kendim teklif edicem olmazsa gün verin suniyle doğumu başlatalım günü geçmesini istemiyorum.herşeye razıyım artık çok zor son günler kızlar ya bebişim çok yukarda hiç oturamıyorum bi an önce hayırlısıyla gelse.hiç sancım yok nst de bile çıkmıyo
ben şimdiden sabırsızlanıyorum gelsin diye c.tesi doktora gidicem kabul ederse kendim teklif edicem olmazsa gün verin suniyle doğumu başlatalım günü geçmesini istemiyorum.herşeye razıyım artık çok zor son günler kızlar ya bebişim çok yukarda hiç oturamıyorum bi an önce hayırlısıyla gelse.hiç sancım yok nst de bile çıkmıyo
10 gün kaldı cnm adete göre.doktor 8i diodu bana en geç tarih olarak.c.tesi gittiğimde eğer gelmezse ozamana kadar günü geçmesini beklemeyelim die teklif edicem cnm kilosu falan iyiydi çokta kilolu olursa normali ben istemem bu defa.milletin karnı düşer benimki yükseldi iyice nefes alamıyorum canım kaburgalarım çok ağrıyo kızım iyi olsunda dayanırım elbet ama günü dolunca da beklemek istemem.senın daha gunun var ama az daha bekle
10 gün kaldı cnm adete göre.doktor 8i diodu bana en geç tarih olarak.c.tesi gittiğimde eğer gelmezse ozamana kadar günü geçmesini beklemeyelim die teklif edicem cnm kilosu falan iyiydi çokta kilolu olursa normali ben istemem bu defa.milletin karnı düşer benimki yükseldi iyice nefes alamıyorum canım kaburgalarım çok ağrıyo kızım iyi olsunda dayanırım elbet ama günü dolunca da beklemek istemem.
anlıyorum canım bi konuş dr belki kabul eder
benimde nst de sancı yok:44:
kız yerim ben onun yanaklarını...
cnm hanı yanlış anlamada benı sunı sancı zor dıyolar
Bu kadar evham yapacak bişey yok canım,ben de aynı durumdayım hemen hemen..Kaburgamı ve nefesimi çok etkilemese de benimkisi de yukarılarda,bugün sağdan soldan hep tekmeledi minik ayaklarıylainş. kabul eder zullucum.kızlar bide erken gelir diolar.hiç sancının çıkmaması korkutuo beni.gününü geçirecekmiş gibi düşündürüo.kızım yönünü şaşırdı heralde aşağı ineceğine yukarı çıkıo tam göğsümün altına kadar uzandı :26:
Arada karnımın sag tarafından sanki malarına dogru sancı oluyor. Gelip hemen gidiyor. Acaba bu sancı başlangıcı mı?
bıde bışey sorcam 3 gundur kasık agrılarım var ama bazen sureklı bazen gecıp tekrar gerı gelıyo acaba sancınıdır anlamadımkı bıde yenı fark ettım demın uzanırken bacaklarımın halsızleştıgın fark ettım hanı ac kalırız ya derman kalmaz işte oyle
benimde bebis kız bende geç geleceğini düşünmeyeinş. kabul eder zullucum.kızlar bide erken gelir diolar.hiç sancının çıkmaması korkutuo beni.gününü geçirecekmiş gibi düşündürüo.kızım yönünü şaşırdı heralde aşağı ineceğine yukarı çıkıo tam göğsümün altına kadar uzandı :26:
bende de oyle oldu Cnmbirkaç saat önce ağrım vardı çok keskin ümitlendim doğuracam diye
ama devamı gelmeyince hevesim kursağımda kaldı
canım dediğin gibi yapı meselesi sonuçta bizler gibi onlarda nasıl ki kimsi yer yer kilo almaz kimi de dikkat eder ama yine de en ufak bir şey de kilo alır bebişler de öyle işte sağlıklıysa sorun yok kuzu..ben daha çatı muayenesi olmadım doktorum 39 da yapıyomuş ama haftaya salı öğleden sonra gidiyomuş bayram sonuna kadar da yokmuş malesef şehir dışında acaba pazartesi kontrole gittiğimde söylesem de yapsa mı çatı muayenesini normalde haftaya değil de bir sonraki kontrolde yapacaktı ama o da bayrama denk geliyor benim doğum zaten bayramda görünüyor bilemedim ben de
canım onlar arada gelen yalancı sancılar sanırım 1 haftadır var bende de özellikle geceleri geliyor uykumdan uyandırıyor yani adet olacak gibi sanki
Bu kadar evham yapacak bişey yok canım,ben de aynı durumdayım hemen hemen..Kaburgamı ve nefesimi çok etkilemese de benimkisi de yukarılarda,bugün sağdan soldan hep tekmeledi minik ayaklarıylaAllah ın tayin ettiği gün olur..Perşembe günü de doktora gidicez bakalım ne diyecek bu sefer..
ben de yalancı sancılar çıktı pazartesi gittiğimde bazen 40 bazen 60 bazen de 80di ama doktorum bunlar önemli değil gerçek sancılar değil dedi
Anladım canım,o kadar da gecikmezler umarım..Seninkinin kilosu ileride miydi,benimkisi zayıf değil ama normal seviyelerde hala rahat kıpırdıyor gibi..mutlaka kiöle cnm zaten gününe kadar beklicem ALLAH izin verirse.ama arkadaşlar diyoya 41 haftalık oldu hala gelmiyo falan o kadar bekleyemem yani onu diyorum.benimkızımın kıpırdıcak yeri kalmadı artık hareketleri çok azaldı kıpırdamaya çalıştığında canım yanıyo şu son bir haftada bişeyler oldu korkuyorum yavrumu riske atmak istemiyorum :26:
Anladım canım,o kadar da gecikmezler umarım..Seninkinin kilosu ileride miydi,benimkisi zayıf değil ama normal seviyelerde hala rahat kıpırdıyor gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?