aman olmasın zaten aniden doğuversin böyle olunca insan acaba yakın mı diye düşünüyor yani kimi hiç yalancı sancı çekmeden de doğuruyor lşimdi böyle olunca acaba ben doğum yakın mı diye düşünüyorum da düşünsene 40 haftaya kadar böyle sürdüğünü her seferinde acba mı diceksin
bizimki 5 gün önce görmenin hesabını yapıyordu doktorla sıkı bir pazarlığa girişti ama doktor 39.haftadan önce alamam deyince ısrarı bıraktı...sen geldin mi bu arada bugün kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam...
slm cnm ewt öğlen doktora gittim sonra arkadaşımdaydım hafif hafif sancım çıktı bebeğin suyuda azalmış 10 ekime kadar anca dayanır dedi bakalım .....
zuluuyla sunaa daha donmedıler sanırım hastaneden
cnm kılosu boyu falan nasıl
canm biraz canım sıkıldı doktorda ama neyse anlatacam şimdi aşşağıda
Cnm ben geçen sefer bir hafta adet agrisi
çektim ama boşuna umitlendim dr artık
bunlar normal dedi zaten gerçek sancılar saatler
geçtikçe artıyor dayanilmaz oluyormuş.geldiği
zaman anlarız
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
şimdi kızlar benim doktorum 4. ayda değişti yerine stajerlikten yeni gelmiş bir doktor geldi oda amelyat yapamadığı için çorluda değil çerkezköydeki büyük hastanede yapacam doğumu ....ordaki doktor hafize hanım gayet kendinden emin yaşını başını almış tecrübeli bir doktor ...neyse konuya geleyim :2: :2:
bu bizim stajerlikten yeni gelen 12 gün önce bana 2350 dedi kilosunu çerkezköye sezaryan için gün almaya yolladı oradaki ameliyatı yapacak doktorda 2800 dedi boyuda 50 cm dedi
şimdi bugün tekrar bu stajer olanagittim nts ye girmeye 11 gün geçmiş bana 2850 kilosu boyuda 49 cm dio küçük dedi
dedim ya öbür doktor bana 11 gün önce 2800 dedi boyuda 50 şimdiye 3000 geçmesi lazım dedim bana normal ben seni 2350 ölçmüşüm iyi kilo almış bebelk dio ,
şimdi bir doktora göre önden gidio birine göre geriden şaşırdım kaldım hangisi doğru söylüyo artık 8 gün sonra doğum var ozaman ne olduğunu anlayacağım canım sıkıldı ama ....suyumda azalmış azda sancım çıktı:18::18::18::18::18:
nedense dr dra değişiypr cnm sen tecrübeli olana dikkate al benimde aynı oldu bir dr a göre 1 hafta gerideyim bi dra göre tam haftasındayım yani bebeğin gelişimi 1 hafta geriden amann 40 haftayı devirdim artık :)
sikma canını canım çok yürü belki faydasi olurarkadaşlar mrb bu gün dr kontrolüne gittim tabikide sancım yine yok nst de bile çıkmıyor 40+3 oldum bu gün ne yapcm doğum gelsin diye beklemekten başka çarsemiz yok galiba
Cnm eğer rahatvetmiyorsan başka bir dr daha[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
şimdi kızlar benim doktorum 4. ayda değişti yerine stajerlikten yeni gelmiş bir doktor geldi oda amelyat yapamadığı için çorluda değil çerkezköydeki büyük hastanede yapacam doğumu ....ordaki doktor hafize hanım gayet kendinden emin yaşını başını almış tecrübeli bir doktor ...neyse konuya geleyim :2: :2:
bu bizim stajerlikten yeni gelen 12 gün önce bana 2350 dedi kilosunu çerkezköye sezaryan için gün almaya yolladı oradaki ameliyatı yapacak doktorda 2800 dedi boyuda 50 cm dedi
şimdi bugün tekrar bu stajer olanagittim nts ye girmeye 11 gün geçmiş bana 2850 kilosu boyuda 49 cm dio küçük dedi
dedim ya öbür doktor bana 11 gün önce 2800 dedi boyuda 50 şimdiye 3000 geçmesi lazım dedim bana normal ben seni 2350 ölçmüşüm iyi kilo almış bebelk dio ,
şimdi bir doktora göre önden gidio birine göre geriden şaşırdım kaldım hangisi doğru söylüyo artık 8 gün sonra doğum var ozaman ne olduğunu anlayacağım canım sıkıldı ama ....suyumda azalmış azda sancım çıktı:18::18::18::18::18:
[COLOR="#FF0000"][/COLOR]
kız bu son aylarda dr nıye oyle dedıkı kestınmı pekmezı uzulme cnm ya bırı yanlış olcuyo ama hangısı cunku senın bebiş ıyıdı
hangisi yanlış söylüyo doğumda anlayacam sonuçta 3000 kilo doğar bu bebek kilosunu takmıyorum yeterli bence ama canımı sıkan birbirini tutmaması pekmezide içiom sağlıklı besleniyorum artık son günler yapacak bişey yokk
arkadaşlar mrb bu gün dr kontrolüne gittim tabikide sancım yine yok nst de bile çıkmıyor 40+3 oldum bu gün ne yapcm doğum gelsin diye beklemekten başka çarsemiz yok galiba
arkadaşlar mrb bu gün dr kontrolüne gittim tabikide sancım yine yok nst de bile çıkmıyor 40+3 oldum bu gün ne yapcm doğum gelsin diye beklemekten başka çarsemiz yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?