- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Cnm spinal yapicam ben buyuk ihtimal annem epidural la rahmini aldırdı harbiden cok uzun sürüyor uyanık o halde okadar sure dayanamam cok paniğim zaten
inşallah normal olur çünkü ben normal istiyorum ama hakkmzdaCnm spinal yapicam ben buyuk ihtimal annem epidural la rahmini aldırdı harbiden cok uzun sürüyor uyanık o halde okadar sure dayanamam cok paniğim zaten
Özele gidiyorum cnm ama bende sezaryen istiyorum zaten ...bi de bebis ters...insallah sağlıklı almak nasip olur cnm...
Oyle cnm sağlıklı olsunlarda..bebis ters zorunlu sezaryen de zaten cok korkağım bende istiyordum ....senin normal mı??
Zullucum bebiste sende iyiymissiniz hasi gozun aydin bu doktorun yaptirir artik dogumunu . Ne guzel normal dogumada musayitsin cati kontrol yapilmismiydi ben cokmu sktim kendimi acaba cokta genis degil dedi bir daha yapar bu hafta artik karar verilir
Bakayim cnm bnde . Acaba disarda ne kadar kargo 25 tl uzerine ucretsiz galiba
30 kusur tl canım... evet 25 tl ücretsiz ben birde yakalık ekledim 25 tamamlayıp aldım
Canım sen son haftadasin magnezyum alma kasilmalerini durdurur yani dogum kasilmalarini
kızzzz sen son haftadaymışsın ya hiç dikkat etmedim ewt zizag doğru söylüyo sen alma magnezyum filan. zaten doğurcan o zaman kasılma filan kalmıcak
sağol söylediğin için Cnm
selam hatunlar
nasılsınız biz dr yeni geldik
valla çok yoruldum ama haberler çok iyi
kizim2800 grm 50 cm sagligi yerindeymis
sadece suyum cokmus hiçte şu icmiyorum
:26:şekerin varmı dedi yok dedim...önce nst ye
girdik minik kızım uyuduğu için tekrar nst ye
girdik sonuç olarak yalancı sancı bile yok
dr sezaryeni gerektirecek birşey yok dedi
içinin rahat etmesi için kan idrar tahlili istedi
tansiyonumu ölçtü kardiyolojiye yolladi herşey
normal çıktı taş gibiymisimzaten ben minik
olduğum için kizimda minikmis...normal doğum
yapabilecekmisimokadar testten sonra içime
rahat etti artık kızımın gelmesini beklicez ama onunda
gelmeye niyeti yokmuştansiyon ilacını kullanacagim
eğer duserse bırakacağım sizleri çoook özledim iki gündür
perisan olmuştum iki dr dan yana şansız ciktim bu dr inşallah
beni hayalkirikligina uğratmaz ınan dün çok korktum dr benim
çok sağlıklı bir hamis olduğumu söyledi.biraz uzun oldu ama sevincimi
sizlerle paylaşmak istedim
ohh bee ben de seni merak ediyodum çok sevindim
sen artık doktorunu değiştirme baksana ne güzel herşeyinle ilgilenmiş tek tek kızın da sağlıklı maşallah kilosu çok da az değil gayet güzel doğumu kadar 3ü geçer tatlı bir bebiş olarak doğar
sağol söylediğin için Cnm
selam hatunlar
nasılsınız biz dr yeni geldik
valla çok yoruldum ama haberler çok iyi
kizim2800 grm 50 cm sagligi yerindeymis
sadece suyum cokmus hiçte şu icmiyorum
:26:şekerin varmı dedi yok dedim...önce nst ye
girdik minik kızım uyuduğu için tekrar nst ye
girdik sonuç olarak yalancı sancı bile yok
dr sezaryeni gerektirecek birşey yok dedi
içinin rahat etmesi için kan idrar tahlili istedi
tansiyonumu ölçtü kardiyolojiye yolladi herşey
normal çıktı taş gibiymisimzaten ben minik
olduğum için kizimda minikmis...normal doğum
yapabilecekmisimokadar testten sonra içime
rahat etti artık kızımın gelmesini beklicez ama onunda
gelmeye niyeti yokmuştansiyon ilacını kullanacagim
eğer duserse bırakacağım sizleri çoook özledim iki gündür
perisan olmuştum iki dr dan yana şansız ciktim bu dr inşallah
beni hayalkirikligina uğratmaz ınan dün çok korktum dr benim
çok sağlıklı bir hamis olduğumu söyledi.biraz uzun oldu ama sevincimi
sizlerle paylaşmak istedim
bı ıshal problemım oluyo bır kabızlık anlamadım vucudumun dengesı değişti
merak etmişsin sağol canım benim
zaten artık dr değiştirmem..inşallah kızım
fazla küçük olmak.malum tek basimayim
bakmak kolay olsun dimi
sağol Cnm benim.inşallah hiç bir anne evlat acisicanım çok sevindim herşey gönlünce olsunbebeklerimizin iyi haberini alınca bizde iyi oluyoruz dmi Allahım acılarını göstermesin
canım benim elti 41. haftada 2900gr doğurdu öyle zor filan değildi tutması korkma seninki 3ü geçer doğana kadar inşallah o da ideal yani 4 filan olsa normal doğumda zorlar
canım dediğin gibi yapı meselesi sonuçta bizler gibi onlarda nasıl ki kimsi yer yer kilo almaz kimi de dikkat eder ama yine de en ufak bir şey de kilo alır bebişler de öyle işte sağlıklıysa sorun yok kuzu..ben daha çatı muayenesi olmadım doktorum 39 da yapıyomuş ama haftaya salı öğleden sonra gidiyomuş bayram sonuna kadar da yokmuş malesef şehir dışında acaba pazartesi kontrole gittiğimde söylesem de yapsa mı çatı muayenesini normalde haftaya değil de bir sonraki kontrolde yapacaktı ama o da bayrama denk geliyor benim doğum zaten bayramda görünüyor bilemedim ben desağol Cnm benim.inşallah hiç bir anne evlat acisi
yaşamaz
demekki bebeğin yapısı nasılsa
oyle oluyor 41.haftada o kadarsa
ama sağlıklı olsunda en azından
doğurmak kolay olursen cati
muayenesi oldunmu Cnm
bıde bışey sorcam 3 gundur kasık agrılarım var ama bazen sureklı bazen gecıp tekrar gerı gelıyo acaba sancınıdır anlamadımkı bıde yenı fark ettım demın uzanırken bacaklarımın halsızleştıgın fark ettım hanı ac kalırız ya derman kalmaz işte oyle
canım dediğin gibi yapı meselesi sonuçta bizler gibi onlarda nasıl ki kimsi yer yer kilo almaz kimi de dikkat eder ama yine de en ufak bir şey de kilo alır bebişler de öyle işte sağlıklıysa sorun yok kuzu..ben daha çatı muayenesi olmadım doktorum 39 da yapıyomuş ama haftaya salı öğleden sonra gidiyomuş bayram sonuna kadar da yokmuş malesef şehir dışında acaba pazartesi kontrole gittiğimde söylesem de yapsa mı çatı muayenesini normalde haftaya değil de bir sonraki kontrolde yapacaktı ama o da bayrama denk geliyor benim doğum zaten bayramda görünüyor bilemedim ben de
canım onlar arada gelen yalancı sancılar sanırım 1 haftadır var bende de özellikle geceleri geliyor uykumdan uyandırıyor yani adet olacak gibi sanki
canım dediğin gibi yapı meselesi sonuçta bizler gibi onlarda nasıl ki kimsi yer yer kilo almaz kimi de dikkat eder ama yine de en ufak bir şey de kilo alır bebişler de öyle işte sağlıklıysa sorun yok kuzu..ben daha çatı muayenesi olmadım doktorum 39 da yapıyomuş ama haftaya salı öğleden sonra gidiyomuş bayram sonuna kadar da yokmuş malesef şehir dışında acaba pazartesi kontrole gittiğimde söylesem de yapsa mı çatı muayenesini normalde haftaya değil de bir sonraki kontrolde yapacaktı ama o da bayrama denk geliyor benim doğum zaten bayramda görünüyor bilemedim ben de
canım onlar arada gelen yalancı sancılar sanırım 1 haftadır var bende de özellikle geceleri geliyor uykumdan uyandırıyor yani adet olacak gibi sanki
aynen gittiğimde talep edicem bakalım ne dicek en azından ne olacağını bilirimbence konuş yaptir hazirsan sonuçta bebeklere
belli olmuyor her an gelebilirler.çatının musait
değilse boşuna acı cekmessin...ben de haftaya
muayene olucam dr kendini ne zaman hazır
hissedersrn o zaman yapalım dedi bende
haftaya dedim
aynen cnm aynen adet sancıları gıbı fazla sıddetlı değil cuma gunu bı dr la konuşayım bakalım yalancı sanımıymış
aynen gittiğimde talep edicem bakalım ne dicek en azından ne olacağını bilirim
benim nst'de de çıktı doktorum yalancı sancılar dedi sen de bir sor bakalım ne dicek seninki acaba bu yalancılardan ne kadar süre sonra gelir gerçek sancılar onu merak ediyorum
en iyisi bilmek bilmemek çok
kötü haftaya bende yaptıracağım
benim hiç nst de sancı çıkmadı
sende durumlar nasıl Cnm
ben de yalancı sancılar çıktı pazartesi gittiğimde bazen 40 bazen 60 bazen de 80di ama doktorum bunlar önemli değil gerçek sancılar değil dedi
kız bende yalancı sancı bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?