2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inşallah normal olur çünkü ben normal istiyorum ama hakkmzda
hayırlı neyse o olsun
Zullucum bebiste sende iyiymissiniz hasi gozun aydin bu doktorun yaptirir artik dogumunu . Ne guzel normal dogumada musayitsin cati kontrol yapilmismiydi ben cokmu sktim kendimi acaba cokta genis degil dedi bir daha yapar bu hafta artik karar verilir

yok canım cati muayenesi
yapmadı ben hazır değildim
dr haftaya dedi zaten usg de
28 ekim görünüyor doğum
tarihi sancimda yok bebis
son ana kadar bekler gibi

nazarboncugu

Cnm bende çok sinir oldum yıkıldım
dr oyle deyince sadece tansiyonumu
16-10 olmuştu o yüzden böylesöyledi
ne kadar korktum anlatamam

Canım sen son haftadasin magnezyum alma kasilmalerini durdurur yani dogum kasilmalarini

kızzzz sen son haftadaymışsın ya hiç dikkat etmedim ewt zizag doğru söylüyo sen alma magnezyum filan. zaten doğurcan o zaman kasılma filan kalmıcak

ayyy:26: acaba kullandığım magnezyum yüzünden mi benim bebekte tık yokk ben tam tersi kolaylaştırdığını sanıyordum iyki söylediniz bunu iyki kaç gündür almıyorum magnezyumu:18: doğurduktan sonra geçer dmi bu kasılmalar bana hep böyle kalacakmışım gibi geliyor

ohh bee ben de seni merak ediyodum çok sevindim
sen artık doktorunu değiştirme baksana ne güzel herşeyinle ilgilenmiş tek tek kızın da sağlıklı maşallah kilosu çok da az değil gayet güzel doğumu kadar 3ü geçer tatlı bir bebiş olarak doğar

merak etmişsin sağol canım benim
zaten artık dr değiştirmem..inşallah kızım
fazla küçük olmak.malum tek basimayim
bakmak kolay olsun dimi

canım çok sevindim herşey gönlünce olsun bebeklerimizin iyi haberini alınca bizde iyi oluyoruz dmi Allahım acılarını göstermesin

bı ıshal problemım oluyo bır kabızlık anlamadım vucudumun dengesı değişti

hormonlardan etkileniyomuş canım o yüzden bir de bebiş baskı yapıyor tabi kabızlık ondan da oluyor kuru meyve tüket düzenler tabi bir de bol bol su

merak etmişsin sağol canım benim
zaten artık dr değiştirmem..inşallah kızım
fazla küçük olmak.malum tek basimayim
bakmak kolay olsun dimi

canım benim elti 41. haftada 2900gr doğurdu öyle zor filan değildi tutması korkma seninki 3ü geçer doğana kadar inşallah o da ideal yani 4 filan olsa normal doğumda zorlar

canım çok sevindim herşey gönlünce olsun bebeklerimizin iyi haberini alınca bizde iyi oluyoruz dmi Allahım acılarını göstermesin
sağol Cnm benim.inşallah hiç bir anne evlat acisi
yaşamaz
canım benim elti 41. haftada 2900gr doğurdu öyle zor filan değildi tutması korkma seninki 3ü geçer doğana kadar inşallah o da ideal yani 4 filan olsa normal doğumda zorlar

demekki bebeğin yapısı nasılsa
oyle oluyor 41.haftada o kadarsa
ama sağlıklı olsunda en azından
doğurmak kolay olursen cati
muayenesi oldunmu Cnm

bıde bışey sorcam 3 gundur kasık agrılarım var ama bazen sureklı bazen gecıp tekrar gerı gelıyo acaba sancınıdır anlamadımkı bıde yenı fark ettım demın uzanırken bacaklarımın halsızleştıgın fark ettım hanı ac kalırız ya derman kalmaz işte oyle

canım dediğin gibi yapı meselesi sonuçta bizler gibi onlarda nasıl ki kimsi yer yer kilo almaz kimi de dikkat eder ama yine de en ufak bir şey de kilo alır bebişler de öyle işte sağlıklıysa sorun yok kuzu..ben daha çatı muayenesi olmadım doktorum 39 da yapıyomuş ama haftaya salı öğleden sonra gidiyomuş bayram sonuna kadar da yokmuş malesef şehir dışında acaba pazartesi kontrole gittiğimde söylesem de yapsa mı çatı muayenesini normalde haftaya değil de bir sonraki kontrolde yapacaktı ama o da bayrama denk geliyor benim doğum zaten bayramda görünüyor bilemedim ben de

canım onlar arada gelen yalancı sancılar sanırım 1 haftadır var bende de özellikle geceleri geliyor uykumdan uyandırıyor yani adet olacak gibi sanki

bence konuş yaptir hazirsan sonuçta bebeklere
belli olmuyor her an gelebilirler.çatının musait
değilse boşuna acı cekmessin...ben de haftaya
muayene olucam dr kendini ne zaman hazır
hissedersrn o zaman yapalım dedi bende
haftaya dedim

aynen cnm aynen adet sancıları gıbı fazla sıddetlı değil cuma gunu bı dr la konuşayım bakalım yalancı sanımıymış

aynen gittiğimde talep edicem bakalım ne dicek en azından ne olacağını bilirim
aynen cnm aynen adet sancıları gıbı fazla sıddetlı değil cuma gunu bı dr la konuşayım bakalım yalancı sanımıymış

benim nst'de de çıktı doktorum yalancı sancılar dedi sen de bir sor bakalım ne dicek seninki acaba bu yalancılardan ne kadar süre sonra gelir gerçek sancılar onu merak ediyorum

en iyisi bilmek bilmemek çok
kötü haftaya bende yaptıracağım
benim hiç nst de sancı çıkmadı
sende durumlar nasıl Cnm

en iyisi bilmek bilmemek çok
kötü haftaya bende yaptıracağım
benim hiç nst de sancı çıkmadı
sende durumlar nasıl Cnm

ben de yalancı sancılar çıktı pazartesi gittiğimde bazen 40 bazen 60 bazen de 80di ama doktorum bunlar önemli değil gerçek sancılar değil dedi

kız bende yalancı sancı bile yok

aman olmasın zaten aniden doğuversin böyle olunca insan acaba yakın mı diye düşünüyor yani kimi hiç yalancı sancı çekmeden de doğuruyor lşimdi böyle olunca acaba ben doğum yakın mı diye düşünüyorum da düşünsene 40 haftaya kadar böyle sürdüğünü her seferinde acba mı diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…