benimde doktorum yurtdışında olacakmış.. sancım bnmde yok ama bebeklerin %88i 2 hafta erken doğarmış tatlımBen varim mesela, gunlerimiz ayni seninle... Cumartesi cati muayenem var benim hic dogumdan konusmadik daha sadece normal istedigimi soyledim. Bayramda doktorum yok, henuz nst ye girmedim sancim yok ve hala 2 haftadabir gidiyorum doktora o yuzden bayram bebesi olmaz herhalde diye umut edip kendimi avutuyorum :)
evet bizim yine bir ihtimal aceleci olmazsa bebişler atlatma ihtimalimiz var seninki tam ortasıymışBenimde bayramda görünüyor. Tabi Sezeryan olursa bayramı beklemez
Ben de eğer aksi bir durum olmazsa bayramda olmasını bekliyorum canım içime öyle doğuyorgünaydın herkese..
demek yeni doğumlar var,Allah analı babanı büyütsün hepsini
ben de bi kaç gündür kaçırıyorum burayı.. evlere sığamıyorum, atıyorum kapıya kendimi :)
ama bugün yağmur var buralrda, mecbur evdeyim
bu arada doğum kilolarını konuşmuşsunuz, ben iki doktoru takip ediyorum biri özel biri devlet, 3 gün arayla gittim, özeldeki 3100 gr dedi 3 gün sonra devletteki doktorum 2700gr dedi :) yani kiloya çok takılmayalım bence.. bizim için önemli olan, suyu yeterlimi, kalp atışları normalmi, ciğerleri gelişmişmi gibi sorular olmalı.. inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
bu arada benim gibi normal doğumu bekleyen ve bayramda doğum yapma ihtimali olan kimler acaba:26: kader arkadaşlarım
içime doğuyo bayramın ya 1. ya da 2. günü doğcak bu çocuk
evet bizim yine bir ihtimal aceleci olmazsa bebişler atlatma ihtimalimiz var seninki tam ortasıymış
hayırlısı olsun canım, gidişat nasıl peki? bu arada az önce sancı mancı yok dedim bi sancı girdi karnımaben bi tuvalete gidiyooommm
günaydın herkese..
demek yeni doğumlar var,Allah analı babanı büyütsün hepsini
ben de bi kaç gündür kaçırıyorum burayı.. evlere sığamıyorum, atıyorum kapıya kendimi :)
ama bugün yağmur var buralrda, mecbur evdeyim
bu arada doğum kilolarını konuşmuşsunuz, ben iki doktoru takip ediyorum biri özel biri devlet, 3 gün arayla gittim, özeldeki 3100 gr dedi 3 gün sonra devletteki doktorum 2700gr dedi :) yani kiloya çok takılmayalım bence.. bizim için önemli olan, suyu yeterlimi, kalp atışları normalmi, ciğerleri gelişmişmi gibi sorular olmalı.. inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebeklerimizi kucaklarımıza..
bu arada benim gibi normal doğumu bekleyen ve bayramda doğum yapma ihtimali olan kimler acaba:26: kader arkadaşlarım
içime doğuyo bayramın ya 1. ya da 2. günü doğcak bu çocuk
benim geçmişim de bu konuda çok parlak değil aslında.. evlendikten sonra bi süre ilişkiye giremedim, psikolojim çok bozuluyodu bu duruma.. 2,5 yıllık evliyim hala ilişkiye girerken rahat olamam ve canım yanardı açıkcası.. eşimin ilgisi ve desteğiyle atlatıyorum diyebilirm.. bu durumda bi vajinusmus çeşidimi hiç bilmiyorum, ama ebe birkez beni alttan muayene etmek istemişti ve iki kere denemesine rağmen hem canım çok yanmıştı hem de ben çok bağırmıştım..Benim yalancı sancılarım oluyor sık sık. Bende vajinismus var canım. Çatı muayenesi olamadım. Dr.um normali deneriz olmazsa Sezeryan yaparız dedi . çünkü ben normal doğumu çok istiyorum.
MaşallahhhKızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla
aynen dediğin gib bana da öyle geliyor, neyse babasını beklesin oğlum bayramda burda yanımda olcakBen de eğer aksi bir durum olmazsa bayramda olmasını bekliyorum canım içime öyle doğuyor
günaydın, amin inşallahGünaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrr
Doğum yapanlar olmuşşşş sanırım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasib etsinnn hepsine, darısı hayırlısıyla bizlere inşallah
Doğuma girecek olanlarında Allah yardımcısı olsun inşallah, bi avazda çabucak kurtarsın Rabbim
amin canım, bayram hediyelrimz olcaklar sanırsamgünaydın canım benimde bayramda olma olasılığı çok yüksek zaten olmasa bile bayram haftası tam 40 hafta dolmuş oluyor.. inşallah rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip eder..
Kızlar dogum yaptım bende 15:40ta sabah nişsnım geldi normal dogumla paşamı 3300 gramla kucagıma aldım darısı kalanların başına hayırlısıyla
Günaydın canım :) aynen vallahi, zaman geçmiyo diyoduk ama şimdiiii doğuma gün sayıyoruz :) Allah hayırlısıyla kavustursun hepimizi :)Günaydın kızlar ne zaman gelecek ekim ayı derken çok şükür zor günlrden sonra ekim ayına ulaştık şimdi sıra bebeklerimize kavuşmakta inşallah hayırlısıyla.....
Günaydın canım :) aynen vallahi, zaman geçmiyo diyoduk ama şimdiiii doğuma gün sayıyoruz :) Allah hayırlısıyla kavustursun hepimizi :)
benim geçmişim de bu konuda çok parlak değil aslında.. evlendikten sonra bi süre ilişkiye giremedim, psikolojim çok bozuluyodu bu duruma.. 2,5 yıllık evliyim hala ilişkiye girerken rahat olamam ve canım yanardı açıkcası.. eşimin ilgisi ve desteğiyle atlatıyorum diyebilirm.. bu durumda bi vajinusmus çeşidimi hiç bilmiyorum, ama ebe birkez beni alttan muayene etmek istemişti ve iki kere denemesine rağmen hem canım çok yanmıştı hem de ben çok bağırmıştım..aynı dediğin gibi tüm bunlara rağmen normal doğum yapmak istiyorum.. belki de sancının etkisiyle doğuma odaklanırız birinin bizi parmakladığına değil
evin işi biter mi hiç kuzum yaa :) Bende bebişimin kıyafetlerini dolaba yerleştiricem bugün kv ile. Tozlanmasın diye poşetlere koymuştum.Kızlar koltuk takımı almıştık bugün gelecek inşallah istediğimiz gibi olmuştur
halılarımı yıkamaya vericem bugün ayyy işler bitmiyor daha temizlik var....
Hadi bakalım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahSanırım benim bebiş gelmeye karar verdi kızlar, sabahtan bi evi topladım, bikaç parçalık bi işti. Sonra kahvaltıya oturunca belimden kasıklarıma doğru sancılar girdi. Karnıma bi baktım alt tarafa sarkmış gibi duruyoKv de sabah bi rüya görmüş, bebiş geliyo hazırlıklı ol dedi. Yarın kontrolde bakalım artık neler dicek doktor dedi. Benim kv yi biliyosunuz hisleri düşünleri çok kuvvetlidir. Bende tetikte bekliyorum zaten kaç gündür sancılar yokluyodu. Yarın hayırlısıyla kontrole gidelim bakalım neler olucak :)
evin işi biter mi hiç kuzum yaa :) Bende bebişimin kıyafetlerini dolaba yerleştiricem bugün kv ile. Tozlanmasın diye poşetlere koymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?