hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..günaydın arkadaşlar şu an dr siramizi bekliyoz
kizimi görecem sonrada diğer randevuma yetisecegim
ayrıntıları yazarım serapcigim kız dogurunca yaz senide
listeye ekleyek
als senide listeye ekleyek Cnm benim haberlerinizi
bekliyoz
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..
aa serap doğuma filan mı gitti?
Maasallah arkadaslar ucmus gitmissiniz yine!!! 2 gun ugrayamadim, gecmis okunacak gibi degil.
Dogum yapanlar ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim:)
Haftasonu ailem geldi. Kiyafetlerin hepsini utuledik, yerlestirdik. Hastane cantasini hazirliyorum yavas yavas...
Birdeee hamilelik fotografini cektirdik, sonra dogum ve yenidogan fotograflari cekilecek... Agrim sizim yok cok sukur ama yorgunluktan ellerim ve ayaklarim sisti, nasil indirecegim bu sisleri bilmiyorum
Sevgiler...
hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallahiyi geceler arkadslarr,,benim artık gecem gündüzüm yok,,kızımı 28 eylül sabah 8 de dünyaya getirdim,,sezaryen oldum spınal oldum,,genelden iyi ağrılarım oluyor ama ilaçlarla idare ediosun,,yine biraz stres yaşadım,kaynanadan dolayı,,nese,,bugün çıktım yani 29 unda 30 uda benim doğum günüm kızımla aramda 2 gün var,olrsa aynı gün yazdırmayı düşünüorum,,şuan emzirme olyını yeni çözdük,,maaşşallahh kızım güçlü emio göğüs uçlarım ağrıor,,sütümün gelmesi geç olduu,,nese sonunda doğurdum doğurcam derken geçti bittii..herşey bebeğinizi görünce bitiyor korkmayın,,kızımın adıda eylül..darısı sizlere...allah hepinizin yardımcısı olsun,,kızım uyuyorken azcık kestirim bende)
kizlar bir sey soracagim kiz/erkek farkeder mi bilmiyorum ama bebeklerin tulum icin kilotlu corap giydiren/giydirecek var mi?
günaydın kızlar biz geldik doktora gittik bugün bebeğin gayet iyi çok şükür 3110gr olmuş 50 cm de boyu var
nst'de de önemli bir sancı çıkmadı sadece yalancı sancılar çıktı doktorum öyle dedi
yok kızlar serabın bugün doktor randevusu var doğum şeklini konuşacaklar
maasallah bebişine canım gayet guzel kılosu bende gıdıcem bugun bakalım ne dıcek
hımm ben de öyle diyince zullu doğuma gitti sandım
valla bana yazmadan gittiyse bilmiyorum ama o bana haber verirdi
hadi güzel haberlerle hatta kucağında bebişinle dön inşallah
bence de kontrole gitmiştir canım zullunun aceleciliği malum o yüzden öyle yazmıştır o biliyorsun hemen doğurası var
gunaydın kızlar.C.tesi doktor kontrolum vardı. 7 ekimde spinal sezeryan olucam. Perşembe gunude son kontrolum olucak. Allahım 1 hafta kaldı bebişime kavusmama ama benım hala korkularım var...
hımm ben de öyle diyince zullu doğuma gitti sandım
aynen bana da öyle geliyor 41. haftaya kalmasa iyidir allah herkesin gönlüne göre versin de o da evde yalnız yaa sıkılıyor iyice beklemek daha da sıkıyor o yüzden bu kadar acele ediyor herhalde diye düşünüyorumzullu bu kadar acele ediyor ya kesin sona kalacak
gunaydın kızlar.C.tesi doktor kontrolum vardı. 7 ekimde spinal sezeryan olucam. Perşembe gunude son kontrolum olucak. Allahım 1 hafta kaldı bebişime kavusmama ama benım hala korkularım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?