2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar biz geldik doktora gittik bugün bebeğin gayet iyi çok şükür 3110gr olmuş 50 cm de boyu var
nst'de de önemli bir sancı çıkmadı sadece yalancı sancılar çıktı doktorum öyle dedi

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..
aa serap doğuma filan mı gitti?

Son düzenleme:
Maasallah arkadaslar ucmus gitmissiniz yine!!! 2 gun ugrayamadim, gecmis okunacak gibi degil.
Dogum yapanlar ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim:)
Haftasonu ailem geldi. Kiyafetlerin hepsini utuledik, yerlestirdik. Hastane cantasini hazirliyorum yavas yavas...
Birdeee hamilelik fotografini cektirdik, sonra dogum ve yenidogan fotograflari cekilecek... Agrim sizim yok cok sukur ama yorgunluktan ellerim ve ayaklarim sisti, nasil indirecegim bu sisleri bilmiyorum
Sevgiler...

uzan ayaklarını yukarı dik ve geçen bi arkadaşın dediği gibi salatalık ye ben çok faydasını gördüm

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah
kizlar bir sey soracagim kiz/erkek farkeder mi bilmiyorum ama bebeklerin tulum icin kilotlu corap giydiren/giydirecek var mi?

canım ilk aylar lazım olmaz çünkü battaniyeye sarıcaz zaten ama 2-3 aydan sonra giydirilir tabi soğuk havada

maasallah bebişine canım gayet guzel kılosu bende gıdıcem bugun bakalım ne dıcek

gunaydın kızlar.C.tesi doktor kontrolum vardı. 7 ekimde spinal sezeryan olucam. Perşembe gunude son kontrolum olucak. Allahım 1 hafta kaldı bebişime kavusmama ama benım hala korkularım var...

gunaydın kızlar.C.tesi doktor kontrolum vardı. 7 ekimde spinal sezeryan olucam. Perşembe gunude son kontrolum olucak. Allahım 1 hafta kaldı bebişime kavusmama ama benım hala korkularım var...

mrb cnm sana bi sorum olcak bu spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasında ne fark var acaba bilio musun???

zullu bu kadar acele ediyor ya kesin sona kalacak
aynen bana da öyle geliyor 41. haftaya kalmasa iyidir allah herkesin gönlüne göre versin de o da evde yalnız yaa sıkılıyor iyice beklemek daha da sıkıyor o yüzden bu kadar acele ediyor herhalde diye düşünüyorum

hadi hayırlısı canım sen mi istedin sezeryanı yoksa zorunlu mu benim doktor bu konuda pek onuşmuyor yaa gıcık oldum valla çatı muayenesi filan yapmıyor haftaya da yapmicakmış sonraki hafta yaparım dedi zaten sonraki hafta doğum haftam yaa belirsizlik eni deli etti

kız beni cekistiriyonuz
bu arada eski dr yanındayım
keşke hiç degistirmeseydim
diğer dr sinir oldum kızım2500
gr kızlar dr 1 kilo fazla söylemiş
sinir oldum şoka ugradim galiba
kızım iyi değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…