kızlar ben çıkıyorum uyumaya çalışıcam iyi geceler size
kasılma ve belden gelen ağrı var mı canım? duş al istersen, yalancı sancı ise rahatlatır. eğer üşüttüysen de kasıkların ağrıyabilir. hayırlısı inşallah
Kızlar bu nişan nasıl bişeydir,az önce lavaboya gittim peçetede çoook açık pembemsi bi akıntım vardı ama çook açık yani emin olamadım ki,kesinlikle akıntı her zamankinden farklıydı ama tam pembe de değildi,bi de öğleden bu yana sanki hep büyük tuvaletim var gibi bi his var,acaba o nişan mıydı,nişansa doğum ne zaman olur ki...
Kasılma yokta cnm hafif bel ağrısı da var ve kasık ağrısı sanki çoğlckmış gibi şu nan kramp tarzı birşey yok
Ya benim ikibuçuk yıl önce sezeryanım var normal doğm olmaz diyor dokorlar iki üç doktor aynı şeyi söyledi acaba sonradan normal yapanlar yok mudur kiılık bir duş sana iyi gelecek canım
nişan doğumdan 1-2 gün önce geliyomuş canım. hadi hayırlısı bakalım
Ya benim ikibuçuk yıl önce sezeryanım var normal doğm olmaz diyor dokorlar iki üç doktor aynı şeyi söyledi acaba sonradan normal yapanlar yok mudur ki
o yüzden duşa girmeyede korkar oldum ya sancılar artarsa diye
Ya benim ikibuçuk yıl önce sezeryanım var normal doğm olmaz diyor dokorlar iki üç doktor aynı şeyi söyledi acaba sonradan normal yapanlar yok mudur ki
o yüzden duşa girmeyede korkar oldum ya sancılar artarsa diye
İnş canım bakalım hayırlısı,iyiki burası var
sanırım dikişlerin açılmasından çekindikleri için 2. doğumda normale izin vermiyorlar ama net bir bilgim yok açıkçası..
benim sezeryan olacağım kesin ama doktorum bebeğin bir belirti vermesini bekliyor. demekki sancıların artması problem değil, alırlar sezeryana nasılsa...
geçen doktora gittiğimde sancılı bir hamile vardı, 2 saat önce yemek yediği için 3 saat daha bekleteceğiz demişlerdi. ben de hem sezeryan olacak hem de sancı çekiyor diye üzülmüştüm. duş konusunda bu sebepten haklı olabilirsin
ya ben hamile kalmadan ve buraya takılmadan önce ne bilgisiz cahil bir insanmışımşimdi de çok bir şey bildiğim söylenemez ama buranın bana katkılarının farkındayım
ıyı geceler herkese
Ben bugün gitsem kesin alır herhalde geçen hafta sancılarımı pek anlamama rağmen nst de çıktı diye az daha alacaktı buhün gitsm işini sağlama alır :)
senin neden sezeryan cnm?
İnsan kendi gibi olanları görünce yani aynı şikayetler aynı ruh durumu rahatlıyor,bi de farklı farklı bilgiler paylaşımlar,bu arada sancım da var gibi ama belimden affedersin makat bölgesine vuran şekilde,kasıklarıma vurmuyor,karnıma da vurmuyor,tecrübesizlik çok kötüymüş
İnsan kendi gibi olanları görünce yani aynı şikayetler aynı ruh durumu rahatlıyor,bi de farklı farklı bilgiler paylaşımlar,bu arada sancım da var gibi ama belimden affedersin makat bölgesine vuran şekilde,kasıklarıma vurmuyor,karnıma da vurmuyor,tecrübesizlik çok kötüymüş
bebeğin gelişimi tamamlandıysa çok da sancı çekmene gerek yok aslında. mankenler falan 36. haftada aldırıyorlar son haftalar kilo aldırıyor diye (gerçi ben karşıyım ama)... riske atmamakta fayda var. git bi görün bence, gitmişken doğuruverirsin
benm iki kere rahimden ameliyatım oldu (açık ameliyat sezeryan gibi). kistler vardı. o yüzden sezeryan zorunlu. bir de çatım darmış zaten. zorunlu olmasa da normal olmazmış. doktor "hiç kalıbının çatısı yok sende" dedi. halen gülüyorum
ya ben hamile kalmadan ve buraya takılmadan önce ne bilgisiz cahil bir insanmışımşimdi de çok bir şey bildiğim söylenemez ama buranın bana katkılarının farkındayım
geçen gün okumuştum canım (ama nerede okudum hatırlamıyorum, burası da olabilir). kadının tüm gece boyunca büyük abdesti varmış gibi geliyor, sancısı yok. sonra doktorunu arıyor ve doktr hemen gel diyor. hastaneye gittiğinde 8 cm açıklığı varmış. suyu hastanede patlamış sonra sancısı gelmiş. hiç belli olmaz bu da doğum belirtisi. sonunda senin minnak geliyor he
ya işte belirtiler kişiden kişiye değişiyor. annemin mesela hiç sancısı olmazmış, doğrudan suyu gelirmiş. yalancı sancı falan ben bilmem diyor kadın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?