- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ayyy ciddi misin serabım kıs doğuruyon mu sahi sahi
hadi hayırlısı kuzum inşallah çok çekmeden alırsın bebişini kucağına tabi yalancı sancı değilseilk defa bu kadar sancılar şidddetlendi canım....aralıklı geliyor..bakalım gitmedim dr.ye annem gidersek orada daha kötü olursun dei hastane yakın..suyumm falam gelmedi ..saat 12 de başlayan sancılarım var sadece...çok sıktım kendimi 2 ye kadar eşimi uyandırmayayım.. sabah saat 8 buçukta randevum var..
sancılarını tarif eder misin canım? naaptın kız bugün? ağır mı kaldırdın, uzun mu yürüdün ?
hadi hayırlısı kuzum inşallah çok çekmeden alırsın bebişini kucağına tabi yalancı sancı değilse
bu yalancıysa gerçeğini düşünemiyorum...
belden ve kasıklardan ağrı vuruyor canım..artı birde mide bulantısı var...
bu yalancıysa gerçeğini düşünemiyorum...
cnm dahada sıklasırsa hastaneye gorun derım suyunun gelmesını bekleme cunku bazen suyu dr lar patlatıyormuş
ayy canım benim yaa çok çekmezsin inşallah ama böyle devam ederse sabahı beklemeye şartlama kendini kuzubu yalancıysa gerçeğini düşünemiyorum...
belden ve kasıklardan ağrı vuruyor canım..artı birde mide bulantısı var...
duşa girdin mi canım? arttı mı ağrıların?
benim doktor, ağrı belden başladığı an hastaneye geleceksin dedi. yerinde olsam evde oyalanmazdım. hele ki 12 den beri diyorsun :18::18: hayırlısıyla bebeiğini alırsın kucağına inşallah
canım şu an 20 dakika da bir vurup gidiyo sancılar...dakika tutmaya çalışıyorum...sabah 8 buçukta randevum var...
ayy canım benim yaa çok çekmezsin inşallah ama böyle devam ederse sabahı beklemeye şartlama kendini kuzu
insallah saglikal alirsin bebegini kucagina canim. belden kasiklara ise dus alman kolaylastirabilir. Mide bulantisi ve ishal de belirti diyorlar..
ben çıkar kızlar...haber etmeye çalışıırm..
tamam kuzu dikkat et kendine
ben çıkar kızlar...haber etmeye çalışıırm..
kizlar gobek asagiya indi diyorlar ya o hemen dogum yapacgin anlamina mi gelir? Ben 35+2 yim pelvik bolgemde agri hisediyorum bebek yerlesti mi acaba?
Kızlar çok ağrım var adet olsckmş gibi uyuyamıyorum haftaya sezeryanımdı bekliyorum bakalım çokta midem bulnıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?