2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ahhh canım ahhhyemek yapmaaya üşenen ben saat 23:30 civarı kalkıp kurabiye yaptım yedin mi desen yok bi tane yedim eşim tepsinin yarısını yedi nasıl makbule geçti aşkım ohh mis gibi olmuş diyo bide

ya ben oldum olası mutfak işlerini sevmiyorum. o yüzden benim için pek iç açıcı değil

kızlar hani şu göğüs ucu masajı doğumu tetikliyor deniyor ya,bilgisi olan var mı,nasıl uygulanıyor,kaç dk falan,benim bebeşin geleceği yok denesem mi acaba :26:

bılmemkı canım evet yle dıyorlar ama bak nap bılıyomusun duşta göğsune sıcak suuu tut uyarıyomuş göğsu benım gogsumden sut gelıyodu hemsıre uyarılmasn dedı erken dogum belırtısı dedı dusta falan sıcak su tutma dedı sende ta tersı sıcak suyla ov masaj yap

evet tatlım aynen benim yüzüm felan şişmedi de yine de değişiklik oldu tabi hamişlikten sonra dediğin gibi doğum yaptıktan sonra fotoğraflarda bu halde ggörünmek istemiyorum sonuçta ömür boyu saklanacak bakımlı olalım dimi ama

haklısın sebıcım ben yatıyorum sızlerede ıyı gecelr
hayrırlı haberlerle yarın gune baaşlayalım inş.

canım seninle dr larımız aynıydı haftada bir gitmeye başladın mı sen doğum şekliniz felan belli oldu mu?

evet haftada bır gıtmeye başladım ama daha tam konuşamadım ben sordum dr sadece normal yapabılırmıyım dıye o da yorum yaptı geçenlerde tekrar gıttım tam konuşacaktımkı ameliyata gırmış haftaya tekrar gıtcem oylece konuscam yoksa dr kendılıgınden konuşmadı

canım bende hiç sancı yok,azıcık olsa sevinecem yani o derece...sağol paylaşımın için,deneyecem bakalım

duşta sıcak suyu karnıma tutunca karnımda baya bi kasılma oluyor canım,adet olacakmışım gibi,bunu tesadüfen fark ettim bugün,ama göğsü bilmiyordum...deneyecem bakalım...

haklısın sebıcım ben yatıyorum sızlerede ıyı gecelr
hayrırlı haberlerle yarın gune baaşlayalım inş.
iyi geceler kuzum tatlı rüyalarrr
ben de haftada bir gitmeye başladım sorduk biz doğum şklini felan ama 38. haftada bakıcam çatı müsait mi bebek gelişimi normal doğuma müsait mi ona göre karar vericez dedi bakalım artık hayırlısı çarşamba yine gidicez

canım bebişi beklesen... yakındır gelir zaten az daha sabır :18::18:

bi yanım öyle diyor canım,sonuçta allah bi doğum tarihi belirlemiştir,kimse değiştiremez onu,ama bi yanım hep korku içinde,ben yurtdışındayım,ultrasona girmiyorum,nst yok,bebeğimin hareketleri çok azaldı,onun sağlığından çok endişeliyim,doğsa gözümün önünde olsa,sanki bişey yapmazsam huzursuz oluyorum...kaç gündür dokunsan ağlayacam hep...

hımm benıde daha catı muayenesı yapmadı belkı haftaya yapar ozaman konuşuruz bıde bışey sorcam acıl durumda dr nasıl ulaşıyosun hastanedenmı yoksa özel tlf nunu verdımı

kızlar ilişkiye girmek doğumu tetikliyo diye duydum 39 haftası dolanlar denesinler bence
bizim cuma günü evlilik yıldönümümüzdü eşim bizi yemeğe çıkardı güzel bi gece geçirdik bide üç isimli kolye yaptırmış hediye olarak çok seviyodum zaten gelen hediyelerle yapacsktım doğumdn sonra eşim düşünmüş almış sağolsun benim oğluşumun eşimin ismi yazıyo sonra eve geldik kardeş kardeş uyuduk eşim korkuyo bebişimize zarar gelecek die

anladım canım, içini ferah tut. bol bol dua et.
aslında yarın kontrole falan gitsen, hareketlerinin azaldığını söylesen belki suni sancı falan verirler?
doğum yaklaştıkça bebeklerin yeri çok azalıyormuş onda da hareketleri azalmış olabilir. soğuk su iç, o zaman hareket ediyorlarmış

hımm benıde daha catı muayenesı yapmadı belkı haftaya yapar ozaman konuşuruz bıde bışey sorcam acıl durumda dr nasıl ulaşıyosun hastanedenmı yoksa özel tlf nunu verdımı
yok canım özel telefonunu veremiyomş istedim yoksa ama her hastaya verirsem benim hastaneden çkmamam lazım o zaman eşim beni eve almaz boşar vlla dedi bi yerdede haklı gerçi ama siz hastaneden bana ulaşabilirsiniz dedi acil bir durum olursa da beni çağırtırsınız hemen gelirim dedi

zırt pırt aranırsa haklı ama bı yerde bız hastalarda haklıyız bazen ıhtıyac oluyo bende sordum verıyormusunuz dıye yok dedı hastaneden ulasırsınız bana bıde kuçuk bı bebegı varmış ondan dolayı eşim istemıyo dedı ne yapalım dogumumuza gırsınde o yetr

bıde cnm bişey soylıycem ınş normal doğdugumuzda hastanede olur yoksa gelemeyebılır cunku konuştumda nobetcıysem gelırım dedı baskada bışey demedı

öyle canım zaten geçen kızı hastaydı soğuk almıştı sanırım hastaneye getirmişti muayeneye çok iyi bir anne aynı zamanda gördüğüm kadarıyla o yüzden bizi iyi anlıyo söyledim bunu ona zaten evet dedi bebeğiniz 1 gr eksik alsa ne düşündüğünüzü anlayabiliyorum onlar bizim için çok değerli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…