ya elı ayagı duz sağlıklıca doğsunlar Allahım uzun ömur verdıkçe hep bız bakıcaz şimdılık ılk onlar baksa nolur dımı ama
kız acele etmesın dursun durdugu yerde ben een cok 40. haftamda doğurmak ıstemiştim hpe bebelerın erkenden sezeryanla alınması bana mantıksız gelıyo hep
yok kız bence de dursun yerinde de, gelişimi 2 hafta önde.hatta kafası 40 haftayı doldurmuş. doktorum artık hazır olduğunu söyledi ama bebişimden işaret bekliyoruz dünyaya gelmek istediğine dair şuan 3400gr paşam
yok kız bence de dursun yerinde de, gelişimi 2 hafta önde.hatta kafası 40 haftayı doldurmuş. doktorum artık hazır olduğunu söyledi ama bebişimden işaret bekliyoruz dünyaya gelmek istediğine dair şuan 3400gr paşam
nezman toparlanıcaz bız lohusa sendromu mu nasılkı daha mı cırkın hıssedıcez bılemedım hep aynı kıyafetler gıyıyorum evde kalem falan suruyorum ama fark eden yok şişlikten nefes almak bıle bazen zorr oluyo
doğum yapanlar yazsın ya kendıleerını nasıl hıssedıyorlar
ah yerım ben onları ne yaapcan kız çirkınlşmemişsin daha ne istersın ben burda bı arkadaşla face arkadşıyım aradakı farkı kendısı gordu ve soyledı
sağol tatlım aynen öyle bende çarşamba gıdıcem bı kaş bıyık bı fön bu bakımsız saçlar nasıl olacaksa yarı ya kadar başka renkaya kendımı pek bı bakımsız hıssedıyorum kızlar ben ya nasıl toparlancam kızım doguncada onun la ılgılenmekten nasıl olcak bu durum acıkcası hoşlanmıyorumda eşim toplu sacı bıle sevmez benı ama benım kafa heep tepeden kıvırıp kıvırıp toka takıyom offffffffffffffff
oh maşallah cannım neyle besledın tosun paşayı sezeryan olucan gunu beellı dğil mi
maaşallah kılosu bayagı ıyı
canım seninle dr larımız aynıydı haftada bir gitmeye başladın mı sen doğum şekliniz felan belli oldu mu?aman doğumdan sonta tekrar guzelleşiriz az kaldı yeterkı bebişlerimiz saglıcakla gelsın evet bu durumdan bende hoşnut değilim ama ne yapalım bu halımle makyaj bıle içimden gelmıyo hep topuz hep topuz
iyi geceler kızlar naber naılsınız kocişleri uyutup takılıyosunuz bakıyorum
aman doğumdan sonta tekrar guzelleşiriz az kaldı yeterkı bebişlerimiz saglıcakla gelsın evet bu durumdan bende hoşnut değilim ama ne yapalım bu halımle makyaj bıle içimden gelmıyo hep topuz hep topuz
ben de çok sıkıldım zaten uyku da yok midem bulanıyo bide yaa napsam kiiyi geceleeeer... sıkılıyoruz ne yapalım
iyi geceler kızlar naber naılsınız kocişleri uyutup takılıyosunuz bakıyorum
ben de çok sıkıldım zaten uyku da yok midem bulanıyo bide yaa napsam ki
Bende sürekli tepede toplu saçlarla ve aynı kıyaftlerle dılaşıyorum((saçlarım yarıya kadar siyah yarısı sarı:))) iyixe çingene saçına döndü :))) doğumdan sonra hemen boyatcam diyorum ama bebişle badıl gideceksen kuaföre (( bide fotocu tuttum bu halimke nadıl çıkcsm bakalım:))) benimde temizlikçinin kızı gelmişti yanında fotoları fördü benide ilk defa görüyor sen önceden baya güzelmişsin abka dedi üzülsem mi sevinsen mi bilemedim
valla tatlım ben hastane çantama ilk makyaj malzemelerimi koydumay aynennnn anım sankı makyaz değiştriyomu yoooooooo maksat bı kalem surmek işte
az kaldı dıye bende kendımı avutuyorumya
geçen gece 3te uyanıp can sıkıntısından poğaça yapmıştımbenim fikirlerim pek iç açıcı gelmeyebilir
ahhh canım ahhhyemek yapmaaya üşenen ben saat 23:30 civarı kalkıp kurabiye yaptım yedin mi desen yok bi tane yedim eşim tepsinin yarısını yedi nasıl makbule geçti aşkım ohh mis gibi olmuş diyo bidegeçen gece 3te uyanıp can sıkıntısından poğaça yapmıştımbenim fikirlerim pek iç açıcı gelmeyebilir
valla tatlım ben hastane çantama ilk makyaj malzemelerimi koydum
kızlar hani şu göğüs ucu masajı doğumu tetikliyor deniyor ya,bilgisi olan var mı,nasıl uygulanıyor,kaç dk falan,benim bebeşin geleceği yok denesem mi acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?