O mu değil mi bilemiyorum işte..:26:
kızlar sıkıntı yok demı ne gırebıldım ne de okuyabıldım doğuran eden yok mu herkes iyimi
kızlar siz de karnınızın üst tarafına dokununca acı hissediyor musunuz...ağrı değil acı,yani sanki yırtılacakmış gibi,sanki içten bıçakla kesmişler gibi bir acı,benim hafif dokunsam bile acı var,sadece üst tarafında ama,göbek deliğinin yukarı kısmı,karnım o kadar gerginki,sizde de oluyor mu...
benimde öyle oluyo hatta bazen yanma gibi hissediyorum o acıyıkızlar siz de karnınızın üst tarafına dokununca acı hissediyor musunuz...ağrı değil acı,yani sanki yırtılacakmış gibi,sanki içten bıçakla kesmişler gibi bir acı,benim hafif dokunsam bile acı var,sadece üst tarafında ama,göbek deliğinin yukarı kısmı,karnım o kadar gerginki,sizde de oluyor mu...
kızlar siz de karnınızın üst tarafına dokununca acı hissediyor musunuz...ağrı değil acı,yani sanki yırtılacakmış gibi,sanki içten bıçakla kesmişler gibi bir acı,benim hafif dokunsam bile acı var,sadece üst tarafında ama,göbek deliğinin yukarı kısmı,karnım o kadar gerginki,sizde de oluyor mu...
kızlar bende 2 gundur kasılma fazlalştı ya durdugum yerde karnım taş gıbı oluyo ya
kızlar sıkıntı yok demı ne gırebıldım ne de okuyabıldım doğuran eden yok mu herkes iyimi
sezincigim senin doğum ne zaman Cnm
kızlar ne yapiyonuz
ya bide sanki idrarın varmış gibimisin hep vajinanaçılmış gibi bendeöylede
perşembe zulucum Allah nasıp ederse
sen nasıılsınn bı ara hastanede dıye okudum sannkı
Selam kizlar ben geldiim gecen cuma dogum yaptim ama cok bitik durumdayim.3 gündür hastanedeydik yavrum sarilik geciriyor1 gün isik altinda durdu cok zor gecti onu öyle görmek inanin cok kötüydü.suan ciktik sarilik degeri düsmüs biraz ama yarin tekrar bakacaklar dua edin teyzeleri yavrum iyi olsun.birde oglum 3200gr dogdu suan 3030 gr cok takiyorum kafama bu kiloyu sanki hic almiyor gibi herseyi minicik en kücük elbiseler bile bol geliyor.nasil kilo alcak bilmiyorum fazla emmiyorda.anlicaniz cok sikintili geciyor günlerim.kocacimda yanimda yok ( hersey üst üste geliyor sanki ne olur dua edin kizlar ve tavsiyelerinize ihtiyacim var hem sarilik hemde kilo alimi icin hepinizi öpüyorum kendime geldigimde takip edecegim sizi söz
ya bide sanki idrarın varmış gibimisin hep vajinanaçılmış gibi bendeöylede
zulluuuuu tansıyon ve nefes darlıgndan yarın kontrolm var demıssn tansıynn kac cıkıyo bıde nefes darlıgı süeklı mı var merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?