2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hımm hayırlısı olsun bıtlıste ıyı dıyorlar ama egm için uygunmu onu bılemıycem

eh işte diğer yerlerden iyi biz oraları seçmesek daha kötü yerler gelir canım bunlardan iyisi için de torpil lazım o da bizde yok bari idare eder bir yer seçelim dedik siz memur musunuz orda

neyse hatunlar ben gideyim sofrayı kurup hazırlanim daha yürüyüşüye gidecekmişiz

cnm korkma bende hamıleleıgım boyunca hep yolculuk yaptım hatta memlekette dogum yaparsam yıne gıtcem ve 5 saat uzaklıkta allahım korusun bebişlerımızı

evet cnm bende merak ediyorum ne zaman doğcak dıye pıtırcıklar

evet cnm bende merak ediyorum ne zaman doğcak dıye pıtırcıklar
Hastanemden uzaklaştık diye tedirgin oldum ama neyse ki geldik..Bu arada geçen gün ağdadan sonra ağdacım genital bölgemde biyeri baya kanattı İki gündür bitti sayılır ama günlük pedimde pembemsi bir kan gördüm bugün ve akıntılarım baya çoğaldı..bu da doğumun habercisi olabilir mi?..:26: Önümüzdeki hafta bnm için doğum daha da yaklaştı diye düşünüyorum..

akıntı bendede bayagı var eee doğum yaklaşıyo akıntıda fezlalaşıyo pembemsı kan agdacın yuzundenmı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…