2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
anam 10 dakikalığına gittim çekmeceeri düzeltip geldim 3 sayfa yazmışınız maşallah..neyse artıkk düzenlemeleri de yaptığıma göre rahat rahat doğurabilirm

Tatlım ben kapalı olduğum için
Farketmiyor eşimde boyaya
Karşı zaten

Kız bana 1 yıl gibi geldi
Bende bilmiyor tatlım
Dün geceyi hastahanede
Geçirdim

Banada öyle geliyor cnm
Loori geççek bizi
ben de kapalıyım canım ama kendim rahatsız oluyorum bir de evde de bakımlı durmayı seviyorum eşime karşı güzl görünmek için gerçi o doğaldan yana olduğunu söylüyor ama olsun her ne kadar öyle de dese güzel görünmek de fayda var..
hayırlısı canım ne vakit hayırlı olacaksa o zaman olsun
hiiic belli olmazz lina bakarsin doguruverirsinn

Zulluuuu su dogum yapanlarin listesini yapiyodun ya bi guncellermisin bakalim kimler doguruvermis

aynen belli de olmuyor aniden doğuveriyor bu minişler

Hee kizlar aklimdayken soyliyim dedim ben koltukta bile otururken surekli bagdac kurarak oturuyorum acilmayi sagliyo sizede oneririrmm hatta simdide oyle oturuyorum bi acima yine hissediyorum bi yerde okumustum bunuda

çok şeker olmuş annesi ellerine sağlık :)

Hee kizlar aklimdayken soyliyim dedim ben koltukta bile otururken surekli bagdac kurarak oturuyorum acilmayi sagliyo sizede oneririrmm hatta simdide oyle oturuyorum bi acima yine hissediyorum bi yerde okumustum bunuda

hemen bağdaş kurdum bile

Haklısın CNm eşler doğaldan yanayız
Deselerde bizleri güzel görmek ister
Söylediğin iyi oldu bende deneyecem cnm

Kızlar bu arada en son ntsdeyken yeni doğmuş bi minnak getirdiler o kadar tatlıydı ki... Ntsdeyken hemşireye seslendim noolur getir ben de bakayım diye. Getirdi kendi bebeğim kadar sevdim bi an. Benim minnak da kıskandı mı benim heyecana mı ortak oldu anlamadım. O an 170 oldu kalp atışı

Ah canım bana sökmez bu. Oldum olası bağdaş kurup otururum ben. Dışarıda bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…