2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yanlış gormediysem takviminde muhtemel doğum
tarihi 19 u görünüyor:26:

evet canım orda öyle ama aslında öyle değil düzeltmemişti takvimi benimki geç döllenem olmuş aslında 12 ekimde olacaktı sonra 19 ekim dedi doktor ama sonra tarih yine değişti şimdi 16 ekim çıkıyor ultrasonda bayadır öyle 4 aylıkkenden beri ama ben burdaki takvimi düzeltmemiştim

anladim Cnm bence 1 hafta erken gelir senin bebis

Daha çatı muanesi olmadım ama ven epidural sezeryan istiyorum korkuyorum çünkü benim narkoza alerjim var uyanmam çok zor oluyor normal diyip sancı çekip sezeryana slırşarsa diye korkutorum en iyisi baştan sezeryan olmak diye düşünüyorum bide son haftam bayrama geliyor dr yok o hafta ondanda korkutorumdr14 ekimde al diycem ama ne. Cvp alırım nilmiyorum:)))

evet doktorum da öyle diyor hem böyle geç döllenem oln bebekler satı yakalıyormuş o yüzden doktorum erken gelir dedi zaten pozisyon ve gelişim olarak da öyle 16sını beklemez

benim bebisin başı aşağıda ama
dr kanalı inip inmedigini soylemedi
şurada az bir zamanimiz kaldı Cnm
ben artık yuruyuse başladım inşallah
normal doğum olur

Sar mı geçerlidirrrr ozamn ben 38. Haft içindeyim sata göre doğumum 17 ekim anammmmm:))))))ondan mı bu kadar sancım oluyor acaba

canım senin de benim gibi geç döllenem genelde ilk ultrason tarihleri geçerlidir bizde ama çoğu bebek satı yakalıyormuş mesela benim sata göre 12 ekimde olacaktı ama geç döllenme sonra taihni biraz yakaladı 16 ekimde görünüyor usgde

Anladim canim. Hayirlisi olsun insallah.

Bu arada sen surahi de aliyormusun yanina visne suyu icin?

aramızda iki gün var ve benim karnım bile düşmemiş daha,hep bir iki hf erken gelir düşüncesindeydim,yalancı sancılarım aylar önceden vardı hep,keşke hiç öyle bir beklentiye girmeseymişim,senin karnın inmiş mi,belirtin var mı...

Canim son usg lerde nasil gidiyor? Sata gore geliyorlar genelde. Bizim dr hep sata bakiyor.

Bizimki sata bakmıyor son iki seferdir haftayı kapatmaya başladı gideli 2 hafta olcak bu perşembe kontorülümüz ama bizim baştan geri geliyodu belkide onun için sata hiç bakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…