Canim visne suyu mu? Tam cikmamis yazi anlayamadim. Kendinizin yaptigi visne suyu mu?
Benim de 12 bardak var. Hazirda dursun yikanmazsa o an diye. Benim de alttan cikiyor ustler yikaniyor. Zaten ucuz seylerdi. 6 Bardak 3 lira susler de ya 25 yada 50 kurus.
Ozel fotografci tuttunuz mu? Kac para? Biz tutmadik. Esim zaten prof fotograf cekiyor. Kaynim da oyle. Dogumdan sonra cekilecegiz biz. Dogumda fotoya gerek duymadim ben. Esim bayilir zaten girse :))
Canim bende mevlitte cam bardaklari suslerim diye dusundum.
Hastane icin plastik kadeh bardaklar aldim alti cikiyor. Susleri sabit ince yerlerinde, ust yikaniyor. Ucuz oldugu icin 12 tane aldik. Ben 6 tane alacaktim esim 12 al orda yikamakla ugrasilmaz belki o an dedi.
Yazmayı becerememişim:))) vişnesuyu hazır alırım kendim yapamam galiba benim bardakları tepsiyi şekerleri bi bayana yaptırdım aslında12 daha mantıklı yıkama sorunu yüzünden bi altı daha yaptırayım yarın veriyimde:)))
Ooooo sen baya şanslısın benim öle bir ihtimalim olsa tutmazdım ama zaten doğumda olmayacak odada çekim olcak keşke benimde tanıdığım biri çekse
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)