2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canim visne suyu mu? Tam cikmamis yazi anlayamadim. Kendinizin yaptigi visne suyu mu?
Benim de 12 bardak var. Hazirda dursun yikanmazsa o an diye. Benim de alttan cikiyor ustler yikaniyor. Zaten ucuz seylerdi. 6 Bardak 3 lira susler de ya 25 yada 50 kurus.
Ozel fotografci tuttunuz mu? Kac para? Biz tutmadik. Esim zaten prof fotograf cekiyor. Kaynim da oyle. Dogumdan sonra cekilecegiz biz. Dogumda fotoya gerek duymadim ben. Esim bayilir zaten girse :))

Canim bende mevlitte cam bardaklari suslerim diye dusundum.
Hastane icin plastik kadeh bardaklar aldim alti cikiyor. Susleri sabit ince yerlerinde, ust yikaniyor. Ucuz oldugu icin 12 tane aldik. Ben 6 tane alacaktim esim 12 al orda yikamakla ugrasilmaz belki o an dedi.

Yazmayı becerememişim:))) vişnesuyu hazır alırım kendim yapamam galiba benim bardakları tepsiyi şekerleri bi bayana yaptırdım aslında12 daha mantıklı yıkama sorunu yüzünden bi altı daha yaptırayım yarın veriyimde:)))
Ooooo sen baya şanslısın benim öle bir ihtimalim olsa tutmazdım ama zaten doğumda olmayacak odada çekim olcak keşke benimde tanıdığım biri çekse:((( 200 tl anlaştık cnm evt birde mevlüt işi var ona da yapılcak

ayy cnm benm çok saol ne güzel moral verdiniz..

tam tersi ne nazı lohusa psikolojisine girdim erkenden:36:

eşim saolsun çok iyi annem de öyle ama abuk subuk arayıp duranlardan arayınca rahat bırakmayanlardan iyice huylanmaya başladım..:47:

canim takma kafana. Sonucta vakti var daha bebegin gelmesi icin. Onlara diyeceksiniz daha vakit var.
Onlara ne oluyorsa. Bende diyorum biraz daha dursun.
Bizim dr 40 olunca alirim dedi. Senin dr birseyler soyluyor mu?

Canim visne suyu mu? Tam cikmamis yazi anlayamadim. Kendinizin yaptigi visne suyu mu?
Benim de 12 bardak var. Hazirda dursun yikanmazsa o an diye. Benim de alttan cikiyor ustler yikaniyor. Zaten ucuz seylerdi. 6 Bardak 3 lira susler de ya 25 yada 50 kurus.
Ozel fotografci tuttunuz mu? Kac para? Biz tutmadik. Esim zaten prof fotograf cekiyor. Kaynim da oyle. Dogumdan sonra cekilecegiz biz. Dogumda fotoya gerek duymadim ben. Esim bayilir zaten girse :))

Canim bende mevlitte cam bardaklari suslerim diye dusundum.
Hastane icin plastik kadeh bardaklar aldim alti cikiyor. Susleri sabit ince yerlerinde, ust yikaniyor. Ucuz oldugu icin 12 tane aldik. Ben 6 tane alacaktim esim 12 al orda yikamakla ugrasilmaz belki o an dedi.

görmedım oyle canım ben ne guzelmiş oyle onlar

aynen bana da öyle diyorlar çok fazla kıyafet alma millet hep kıyafet getiriyor diye de amaaan getirenler isteğin gibi getirmezki ben kalitesiz şeyleri giydirmek istemiyorum o yüzden kendi kafama göre aldım

aslında benim babam evde de değil dışarda çalışıyor iki kardeş üniversite okuyor annem eve yalnız ama yine de göndermez eşimle pek araları iyi olmadığından babamın o yüzden umarım doğumda sorun çıkarmaz da annemi gönderir çok üzülürüz annem de ben de eşimde o annemi sever çünkü:31::31:

inş. istedıgınız gıbı olur canım baban yollar da annecıgın gelır

canım senin bebiş planlı programlı biri olacak belliki gününü bekliyor çocuk son güne kadar tadını çıkarıyor içerde olmanın nasıl olsa doğacak takma sen de boş ver son günlerin tadını çıkar naz yap eşine filan bugünler bir daha ele geçmez:34::34::34:

öyle düşünmene çok sevindim..herkes kendim keyfimden içerde tutuyorum muamelesi yapıyor da..:13:

sen tıka kulaklarını sekerım

canim takma kafana. Sonucta vakti var daha bebegin gelmesi icin. Onlara diyeceksiniz daha vakit var.
Onlara ne oluyorsa. Bende diyorum biraz daha dursun.
Bizim dr 40 olunca alirim dedi. Senin dr birseyler soyluyor mu?

bu salı 40 doluyor..o gün randevumuz var..eğer sorun olmazsa bekleriz dedi ama ne kadar bekleyeceğini söylemedi..:31:

yaa benim aklıma derin nefes alma ihtiyacı geliyor nefesim bana yetmiyormuş hissi doğuyor lafında bile yani doğum lafında değil anksiyete lafında o yüzden:31::31:

ooh kızlar işiniz miss allah kavuştursun anacığınıza darısı başıma ama benimki doğurunca geleceğini söylüyor erken gelmiyor babam izin vermiyor umarım doğumdan sonrada sorun çıkarmaz:31::31:

bence önemli olan kuran okutman o yüzden ne zaman yapacağın sana kalmış birşey sana en uygun zamanda yap daha rahat edersin

:nazar::nazar:çok güzel pembiş pembiş yatsın miniş kızın içinde

cnm baban nıye ızın vermıyorkı sonuçta kızı ve torunu

Yazmayı becerememişim:))) vişnesuyu hazır alırım kendim yapamam galiba benim bardakları tepsiyi şekerleri bi bayana yaptırdım aslında12 daha mantıklı yıkama sorunu yüzünden bi altı daha yaptırayım yarın veriyimde:)))
Ooooo sen baya şanslısın benim öle bir ihtimalim olsa tutmazdım ama zaten doğumda olmayacak odada çekim olcak keşke benimde tanıdığım biri çekse:((( 200 tl anlaştık cnm evt birde mevlüt işi var ona da yapılcak

Evet canim bardaklar pahali degilse sende 12 yaptir. En iyisi. Visne suyuda iyi canim. Sonucta ikram etmek guzel birseydir.
Biz de hastanenin lohusa serbeti yeterli gelmezse visne falan alabiliriz. Market yakin hastaneye gonderirirm kocisi alir ;)

Olsun canim siz de bir kere cekeceksiniz hatira olacak sonucta.
Bu arada sen normal mi sezaryen mi dusunuyorsun? Sac bas nasil yapacaksin orda?

merhaba kızlar..

ben hala doğurmadım..

millet arayıp filan sordukça da çookk irrite olmaya başladım..:51:

inşallah çok bekletmez de sağlıkla gelir yavrum..

onlara neyse sanki onlar yardım edecek bana doğururken..:15:

kız tavuklu sen hala dogurmamissin
listeye ekleyecedim seni:1:

Kizlar sallanan karyola almistik biz bebegimize. Ben onun hep sabitlendigini zannediyordum ama sabitlenmiyormus.
Sizinkiler sabitlniyor mu?
Bizimki 130x80 cm yani bebegim onda epey bi yatar. Ama ileride sabitlenebiliyor olsaydi iyi olurudu sanki.

aynen yaa ...

normalde arayıp sormazlar onlara göre ne varsa meraktan başka şey deil..:19:

aynen insanlar üzerine bir vazife biliyor bunu soruyor da soruyor allahın bileceği iş o ne zaman dünyada rızıklandırmışsa bebeği o zaman dünyaya gelir ne önce ne de sonra o yüzden sen takma keyfini çıkar:49::49:

Back