2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben de eskiden kızıl yapardım çoğunlukla kendime yakıştıryorum kızılı ama evlendiğimden beri yapmadım eşim ısrarla kızıl yapma diyor sevmiyormuş o rengi halbuki bana yakışıyor beyz tenli olunca hoş oluyor açıkçası

sıkılıyorsun dimi:31::31:

Evet CNm hemde çok:37:
Herkez saç boyuyor galiba
Kadınlar ne zaman sıkılsa
Değişiklik istese saça sarıyor:1:
Ben hiç boyamadım gız:32:

Canim benim aldiklarim plastik kadeh bardaklar. Makineye atilir mi bilemiuyorum. Onlara ugur bocegi almadim ben yapistirirsam cikar diye dusundum,
Bak foto buldum nasil birsey oldugunu gostermek icin fikir olsun diye.Eki Görüntüle 817000
plastikse atma canım makineye ben o hatayı yaptım yamuldu plastikler makinenin ısısı fazla geliyor
Evet CNm hemde çok:37:
Herkez saç boyuyor galiba
Kadınlar ne zaman sıkılsa
Değişiklik istese saça sarıyor:1:
Ben hiç boyamadım gız:32:

ihtiyacın yoksa boyama bence saçı yıpratıyor boya eskiden herkes benim saçıma imrenirdi ama şimdi sönük:50::50:
beyazlarım olmasa ben boyamazdım

Selam kizlar esim evdeydi bugun giremedim ne var ne yok dogum yaparlar varmi :6::6:

çekmecelerimi düzenlemem lazım doğumdan önce bazı şeyleri kaldırmam lazım millet görümesin

aramızda iki gün var ve benim karnım bile düşmemiş daha,hep bir iki hf erken gelir düşüncesindeydim,yalancı sancılarım aylar önceden vardı hep,keşke hiç öyle bir beklentiye girmeseymişim,senin karnın inmiş mi,belirtin var mı...

ayy kendim gibi birini buldum sonunda..benm karnım indi ama bebek doğum kanalına girmedi..

dr doğum anında da girebilir dior..beklemekten başka yapacak bişi yok..:34:

selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe baktım yeni doğuran arkadaşların gözleri aydın darısı başımıza inşallah ben bgün kocişle bi güzel evi temizledim suan pert durumdayım belim çok ağrıdı :50: aslında çoğu işi koçiş yaptı ama bu bile fazla geldi sanırım bi de bugün farlı bi sancı şeklı gelişti sizde de oldu mu sormak istedim vajinamda sızın şeklinde sanki böle geriliyomuş gibi bi acı kısa süreli ama baya sağlam acıdı :43:

Aynı durumdayız canım. Biraz dinlenince geçti benim

amin Cnm stres yapma gelir bebis
ben artık kafaya takmiyorum kızım
ne zamAn gelir artık hiç bilmiyorum
genelde kadınlar geceleri yada sabahları
doguruyormus dogumu sağlayan hormon
en çok gece ve sabahları salgilaniyormus
o yüzden sancılar geceleri çok oluyormuş

her gece öyle bi düşünceyle yatıyorum ben de..

ama gelmiyor bi işaret:49:

plastikse atma canım makineye ben o hatayı yaptım yamuldu plastikler makinenin ısısı fazla geliyor

ihtiyacın yoksa boyama bence saçı yıpratıyor boya eskiden herkes benim saçıma imrenirdi ama şimdi sönük:50::50:
beyazlarım olmasa ben boyamazdım
Ihtiyacım yok tatlım saaçlarım simsiyah
Çok seviyorum saçımın rengini
CNm beyazlar olsada ben doğaldan yanayım:130::130::101::62:
doğum anında bu beklentilerim hep aklıma gelecek acaba o zaman ne düşüneceğim sancı konusundaa:52::52:
Git sancı git dicez:1:
Ohio benim şafak çok :44:

Hoşgeldin kaçak anne:1:

biz senden bir atak bekliyoruz ama daha 1 cm dışında bir gelişme yok herhalde

benim de 18:72::72:

pazartesi dra gidicem linacim ama sanirsam bu aciklik artti gibime geliyo cunku acayip baski hissediyorum bazen oramda bakalim p.tesi ne dicek dr :26:

Back