ççok teşekkür ederim
benim muhtemel doğum 16 ekim ama geçen gittiğimde doktor daha erken olabilir dedi ama bna günü doldurur gibi geliyor nedense
yanlış gormediysem takviminde muhtemel doğum
tarihi 19 u görünüyor:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ççok teşekkür ederim
benim muhtemel doğum 16 ekim ama geçen gittiğimde doktor daha erken olabilir dedi ama bna günü doldurur gibi geliyor nedense
yanlış gormediysem takviminde muhtemel doğum
tarihi 19 u görünüyor:26:
evet canım orda öyle ama aslında öyle değil düzeltmemişti takvimi benimki geç döllenem olmuş aslında 12 ekimde olacaktı sonra 19 ekim dedi doktor ama sonra tarih yine değişti şimdi 16 ekim çıkıyor ultrasonda bayadır öyle 4 aylıkkenden beri ama ben burdaki takvimi düzeltmemiştim
kızlar usg deki doğum tarihi geçerli
mi :26:
Evet canim bardaklar pahali degilse sende 12 yaptir. En iyisi. Visne suyuda iyi canim. Sonucta ikram etmek guzel birseydir.
Biz de hastanenin lohusa serbeti yeterli gelmezse visne falan alabiliriz. Market yakin hastaneye gonderirirm kocisi alir
Olsun canim siz de bir kere cekeceksiniz hatira olacak sonucta.
Bu arada sen normal mi sezaryen mi dusunuyorsun? Sac bas nasil yapacaksin orda?
bende artık doğum yaptım diye haber vermek istiyorum:))
anladim Cnm bence 1 hafta erken gelir senin bebis
kızlar usg deki doğum tarihi geçerli
mi :26:
evet doktorum da öyle diyor hem böyle geç döllenem oln bebekler satı yakalıyormuş o yüzden doktorum erken gelir dedi zaten pozisyon ve gelişim olarak da öyle 16sını beklemez
Canim normalde sata gore gecerlidir.
cevabın için teşekkür ederim CnmCanim normalde sata gore gecerlidir.
Sar mı geçerlidirrrr ozamn ben 38. Haft içindeyim sata göre doğumum 17 ekim anammmmm:))))))ondan mı bu kadar sancım oluyor acaba![]()
Sar mı geçerlidirrrr ozamn ben 38. Haft içindeyim sata göre doğumum 17 ekim anammmmm:))))))ondan mı bu kadar sancım oluyor acaba![]()
Daha çatı muanesi olmadım ama ven epidural sezeryan istiyorum korkuyorum çünkü benim narkoza alerjim var uyanmam çok zor oluyor normal diyip sancı çekip sezeryana slırşarsa diye korkutorum en iyisi baştan sezeryan olmak diye düşünüyorum bide son haftam bayrama geliyor dr yok o hafta ondanda korkutorumdr14 ekimde al diycem ama ne. Cvp alırım nilmiyorum:)))
cevabın için teşekkür ederim Cnm
kız sende niye 31 yazıyor 17 ekim yazmıyor
merhaba kızlar..
ben hala doğurmadım..
millet arayıp filan sordukça da çookk irrite olmaya başladım..
inşallah çok bekletmez de sağlıkla gelir yavrum..
onlara neyse sanki onlar yardım edecek bana doğururken..![]()
Anladim canim. Hayirlisi olsun insallah.
Bu arada sen surahi de aliyormusun yanina visne suyu icin?
sür
Sürahide aldım oda süslendi:)) fotosunu koymuştum buraya
Canim son usg lerde nasil gidiyor? Sata gore geliyorlar genelde. Bizim dr hep sata bakiyor.